Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Κρίνουμε τους άλλους σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια ....!!!

                             
Έχουμε μάθει να κρίνουμε το εαυτό μας και τους άλλους σύμφωνα με τα κριτίρια τα δικά μας, σύμφωνα με τα μέτρα και τα σταθμά μας και δεν μπαινουμε στον κόπο να ελέγξουμε απο που προέρχονται, τι εξυπηρετούν και κατα πόσο ανταποκρίνονται στην Αλήθεια. 

Στην Συνολική Εικόνα που δεν αφορά μόνο τον προσωπικό μας κόσμο, τις ιδέες μας, την νόηση μας και την αντίληψη μας απέναντι σε όλα τα πράγματα, τα θέλω μας, τις απαιτήσεις μας, τα συναισθήματα μας, τις επιθυμίες μας αν αυτά τα βαπτίζουμε αλήθεια. 

Η Αλήθεια μας ξεπερνά γιατι δεν έχει όρια και δεν περιορίζεται στα στένα όρια του νού μας ή της καρδιάς μας μέσα στο περιορισμό των ιδεών μας, των σκέψεων μας και του τρόπου που βλέπουμε τα πράγματα ή τις καταστάσεις. 

Νομίζουμε ότι τα γνωρίζουμε όλα αλλά δεν τα γνωρίζουμε ο Θεός μόνο γνωρίζει και είναι η Απόλυτη Αλήθεια και είναι Αγάπη και Έλεος. 
Ας ανοίγουμε χώρο με την Αγάπη μας κάθε φορά που δεν κατανοούμε κάτι ας μη βιαζόμαστε να κρίνουμε και να βγάζουμε συμπεράσματα αλλά και αν το κάνουμε ας είμαστε σε θέση συνεχώς να αναθεωρούμε, να μετακινούμαστε για να μπορούμε να ανοίγουμε χώρο μέσα στο νου και στην καρδιά και στην συνείδηση μας ώστε να διευρήνονται συνεχώς τα όρια μας και να ερχόμαστε ποιο κοντά στην Αλήθεια και στην Αγάπη. 

Και ας σταματήσουμε την αδράνεια μας με την δράση μας. Ας σταματήσουμε να περιμένουμε απο τον άλλον η απο τους άλλους την αλλαγή που θέλουμε αλλά ας ξεκινήσουμε να γινόμαστε και να είμαστε αυτή η αλλαγή, ας φέρνουμε εμείς την αλλαγή κάθε φορά, κάθε στιγμή στην ζωή και στην πορεία μας σε κάθε μέρος, σε κάθε κατάσταση μέσα στα πάντα.

Ασιμενια Αστήρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου