Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Το φυσικό ηλιακό φως ως βάλσαμο…!!!!

Το φυσικό ηλιακό φως ως βάλσαμο στην ψυχή και στο σώμα, έχει άμεση σχέση του με το φάσμα του φωτός της Ίριδας.

Που με την σειρά του, έχει άμεση σχέση με τους αγγέλους.

Όταν ζητάτε από τους αγγέλους να βρεθούν στο πλευρό κάποιου που έχει ανάγκη, είτε για εσάς είτε για άλλους, έρχονται μαζί με μια ζέστη λάμψη, ενός λαμπερού εσωτερικού φωτός. Σε συνδυασμό με αγάπη άνευ όρων, με ηρεμία και πίστη.

Το φάσμα του φωτός του Ήλιου και της Ίριδας, αποτελείται από τα κάτωθι 7 χρώματα:

κόκκινο

πορτοκαλί

κίτρινο

πράσινο

μπλε

λουλακί και

βιολετί

Αυτά τα χρώματα, είναι τα χρώματα του ουράνιου τόξου…’Εχετε δει τα χρώματα αυτά σε πρίσματα, μέσα στις σταγόνες του νερού. Και σε διαφανείς κρυστάλλους;

Το αν τα χρώματα που βλέπουμε είναι 6 ή 7, οφείλεται στην οπτική γωνία από την οποία παρατηρούμε το ουράνιο τόξο, στην προσωπική μας αντίληψη και στην ανάμιξη των χρωμάτων του φάσματος.

Το χρώμα του ουράνιου τόξου και τα 7 ενεργειακά κέντρα [τσάκρας] :

Τα ουράνια τόξα, συνδέονται με το χαμόγελο και την ευτυχία. Επειδή το ανθρώπινο σώμα είναι σχεδιασμένο να απορροφά την ενέργειά του ουράνιου τόξου, μέσα από το ηλιακό φως. 

Καθένας από εμάς, έχει ένα ουράνιο τόξο μέσα του, το οποίο αποτελείται από τα ενεργειακά κέντρα μας, ή αλλιώς τα “τσάκρα”.

Τα ενεργειακά κέντρα είναι η φυσική σύνδεση μας, με το θεϊκό φως. Και το φυσικό φως του ήλιου… Όταν λοιπόν απορροφούμε επαρκείς ποσότητες ηλιακού φωτός και φωτός ουράνιου τόξου, αισθανόμαστε ευτυχείς και ζωντανοί… 

Συνεπώς η έκθεση στο ηλιακό φως με μέτρο, είναι βασική προϋπόθεση, για να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Το φυσικό ηλιακό φως ως βάλσαμο λειτουργεί πραγματικά και το αισθανόμαστε!

Η ενέργεια του ουράνιου τόξου συγκεντρώνεται στο reiki, στο Chi gong, στο πράνα και σε άλλες ονομασίες, που έχουν δοθεί. Στη διοχέτευση της ενέργειάς του ουράνιου τόξου, μέσω των χεριών και της καρδιάς…

Πολλοί από μας αντιλαμβανόμαστε διαισθητικά ότι το φως είναι ιαματικό και η έκθεση μας σε αυτό, με μέτρο, είναι βάλσαμο για την υγεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου