Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Προσευχή στους αγγέλους για κάθε επιθυμία…!!!!

Προσευχή στους αγγέλους για να ακούσουν και να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες σας, όσο πιο γρήγορα και άμεσα γίνεται.

Μια πανίσχυρη προσευχή επίκλησης αγγέλων και αρχαγγέλων… Για την παρακάτω προσευχή στους αγγέλους, θα πρέπει να προετοιμαστείτε πρώτα :

Ανάψτε ένα κερί για να καλέσετε τους αγγέλους

Πάρτε λίγα λεπτά για να εστιάσετε στον εαυτό σας και μετά

Σιγοψιθυρίστε νοερά αυτή την προσευχή στους αγγέλους.

Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή την Προσευχή στους αγγέλους, όσο πιο συχνά θέλετε. Τόσο το καλύτερο για εσάς…

Η δύναμική της παρακάτω Προσευχής στους αγγέλους αυξανεται, αν την λετε, 3 φορές… Πρωί, Μεσημέρι, Βράδυ. Και για τους άλλους, όπως και για εσάς.

Καθώς προσεύχεστε για τους άλλους, προσεύχεστε και για τον εαυτό σας (είμαστε όλοι ένα). Και με την ομαδική προσευχή και άλλοι σε όλο τον κόσμο θα προσεύχονται για εσάς. Με όλο και μεγαλύτερη δύναμη, καθώς περισσότεροι άνθρωποι θα συμμετέχουν στην παρακάτω προσευχή στους αγγέλους.

Όταν θα έχετε τελειώσει πλέον με τις προσευχές, καθίστε για λίγα λεπτά και αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί οποιαδήποτε αίσθηση… 

Θα λάβετε σκέψεις ή εμπνεύση από τους αγγέλους, πολύ σύντομα. Προσέξτε τις σκέψεις που σας έρχονται αυτές τις στιγμές… Να ξέρετε ότι προέρχονται από το Πνεύμα, τον Συμπαντικό Νου.

Η πανίσχυρη Προσευχή στους Αγγέλους [επίκληση] σας την παρουσιάζουμε παρακάτω:

Καλώ τους αγαπημένους αγγέλους και τους αρχαγγέλους να ακούσουν τις προσευχές μου σήμερα.

Για άλλο άτομο ή τον Εαυτό μας :

Καλώ τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τις λεγεώνες των αγγέλων του, να απαλείψουν όλες τις αρνητικές επιρροές. Από οποιαδήποτε πηγή, εντός και γύρω (όνομα προσώπου που προσεύχεστε) και την οικογένεια και το σπίτι του.

Καθαρίστε και δώστε θάρρος και δύναμη στον/στην (όνομα προσώπου που προσεύχεστε), για την επόμενη φάση της ζωής του. Καθοδήγησέ τον/την (όνομα προσώπου που προσεύχεστε) στο υψηλότερο μονοπάτι, για το σπουδαιότερο καλό. Δείξτε του (όνομα προσώπου που προσεύχεστε) το δρόμο.

Καλώ τον Αρχάγγελο Ραφαήλ και τις λεγεώνες των θεραπευτικών αγγέλων του, να θεραπεύσουν αυτό το άτομο (όνομα προσώπου που προσεύχεστε) σε όλα τα επίπεδα. Σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά… 

Και σε όλα τα χρονικά πλαίσια και τις διαστάσεις. Να καθαρίσουν το σώμα του (όνομα προσώπου που προσεύχεστε), και να βάλουν την ψυχή και το πνεύμα του, σε πλήρη ισορροπία.

Καλώ τον Αρχάγγελο Γαβριήλ και τις λεγεώνες των αγγελιοφόρων αγγέλων του, να φέρουν με προσωπικό μήνυμα, καθοδήγηση, ελπίδα και έμπνευση στον (όνομα προσώπου που προσεύχεστε). 

Η καθοδήγηση αυτή να είναι τέλεια για αυτόν (όνομα προσώπου που προσεύχεστε), με τον πιο τέλειο τρόπο να εμφανιστεί, ώστε να έχει όλη την αγάπη και την καθοδήγηση που χρειάζεται τώρα ο/η (όνομα προσώπου που προσεύχεστε).

Επικαλώ τον Αρχάγγελο Ουριήλ, και τους αγγέλους της χαράς, να αναπτερώσουν το Πνεύμα μου και να μου φέρουν χαρά, ευτυχία, αγάπη, γέλιο, φως στην καρδιά και αγάπη για τη ζωή.

Συνέχεια Προσευχής στους υπόλοιπους αρχαγγέλους:

Καλώ τον Αρχαγγέλο Ζοφιήλ να εξαγνίσει το πνεύμα και τη ζωή μου και να μου επιτρέψει να γίνω ένας καθαρότερος δίαυλος της Αγάπης και της Υπηρεσίας του Θεού στους άλλους. Ευλόγησε τη ζωή μου με τους πιο κατάλληλους τρόπους.

Καλώ τον Αρχάγγελο Χαμουήλ [Χάμεελ] να θεραπεύσει, να εναρμονίσει και να ευλογήσει όλες τις σχέσεις στη ζωή μου, ώστε να μπορώ να διαδώσω με μεγαλύτερη αρμονία, Αγάπη και Φως στη γη όπου και αν πάω.

Καλώ τις λεγεώνες των Αγγέλων της Αφθονίας, να μου φέρουν ό,τι χρειάζομαι για αυτό το ταξίδι στη ζωή… Και να μου επιστρέψουν εφόσων δεν θίγεται κανένα Ον, την Αφθονία και τον Πλούτο, σε όλους τους τομείς της ζωής μου… 

Ώστε να μπορώ να υπηρετώ πλήρως την Αγάπη και το Φως και οι άλλοι, να μπορούν να δουν ότι αυτοί που υπηρετούν το Φως είναι πραγματικά ευλογημένοι από το Θεό.

….Ας γίνει… Έγινε… Σας Ευχαριστώ και σας Ευγωμονώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου