Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Πως παρουσιάζονται οι άγγελοι;

Πως παρουσιάζονται οι άγγελοι και πως μοιάζουν; Οι άγγελοι είναι πάντα κοντά και μας εμφανίζονται, στέλνοντας σοφή καθοδήγηση.

Μας προσφέρουν θεραπευτική ενέργεια, μας προστατεύουν ή παλεύουν στο πλευρό μας και στις μάχες μας. Και μερικές φορές απλώς είναι παρόντες, μαζί μας… Μέσα από τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, ώστε να μην είμαστε ποτέ μόνοι.

Γνωρίζουμε ότι οι άγγελοι είναι κοντά γιατί;

· Αισθανόμαστε την παρουσία τους,

· ακούμε τις φωνές τους στο εσωτερικό αυτί ή τις σκέψεις μας,

· ονειρευόμαστε γι ‘αυτούς,

· λαμβάνουμε σημάδια και συγχρονικότητες από αυτους,

· βλέπουμε εικόνες που τοποθετούνατι στο μάτι του μυαλού μας,

· Μας προικίζουν με αγγελική γνώση περίπλοκων καταστάσεων, όπου δεν υπάρχει λογική βάση για την κατανόησή μας.

Μερικές φορές οι άνθρωποι έχουν ως απόδειξη ότι οι άγγελοι είναι κοντά τους. Με τον πιο ισχυρό τρόπο από όλους :

Οι άγγελοι εμφανίζονται μπροστά στους ανθρώπους, με φυσική μορφή; Αλλά όχι πάντα…

Γιατί όμως οι άγγελοι δεν εμφανίζονται πάντα σε φυσική μορφή;

Οι άγγελοι αν το έκαναν, θα ήταν πολύ συντριπτικό και σοκαριστικό για τους ανθρώπους. Και επειδή οι άγγελοι είναι πραγματικά μέρος μιας άλλης διάστασης, που ονομάζεται “παράδεισος”, δεν ταιριάζουν με την πυκνή φυσική ύλη της γης και των κατοίκων της.

Και υπάρχουν τόσοι πολλοί άγγελοι που περιβάλλουν και παρακολουθούν τους ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν όλοι να χωρέσουν εδώ, ανάμεσά μας, σε φυσική μορφή.

Συνεπώς η σύντομη απάντηση στο ερώτημα, πως παρουσιάζονται οι άγγελοι σας απαντούμε:

Το πέπλο μεταξύ των διαστάσεων του ουρανού και της γης, υπάρχει για έναν λόγο. Οι άγγελοι θα εμφανιστούν σε φυσική μορφή (συνήθως ως άνθρωποι) εάν πρέπει να αλληλεπιδράσουν μαζί μας. Με πρακτικό τρόπο, για να επιτύχουν έναν σαφή στόχο…

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους ένας άγγελος μπορεί να εμφανιστεί σε φυσική μορφή.

Εάν πιστεύετε ότι έχετε δει έναν άγγελο, η παρακάτω λίστα με το πως παρουσιάζονται οι άγγελοι, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την εμπειρία. 

Εάν δεν έχετε συναντήσει ποτέ έναν άγγελο σε φυσική μορφή [το πιο λογικό], διαβάστε προσεκτικά την παρακάτω λίστα με το “Πως παρουσιάζονται οι άγγελοι”… Μπορεί να έχετε δει έναν άγγελο και απλά δεν το έχετε συνειδητοποιήσει.

Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν έναν άγγελο σε φυσική μορφή πολύ σπάνια και σχεδόν ποτέ. Μερικοί περιμένουν όλη τους τη ζωή…Και έχοντας μεγάλη πίστη… Μα μπορεί ποτέ να μην δουν έναν άγγελο…

Απλώς θυμηθείτε, οι άγγελοι είναι άυλα όντα, που αγαπούν και λατρεύουν κάθε άνθρωπο εξίσου. Η αγάπη ενός αγγέλου για μας είναι άνευ όρων και απόλυτη. 

Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε τίποτα, για να την αλλάξετε. Είτε βλέπετε έναν άγγελο είτε όχι. Οι άγγελοι είναι πάντα κοντά μας, πάντα πάνω από τον ώμο μας…

Οι άγγελοι εμφανίζονται ως φως:

Είναι περίεργο το γεγονός ότι οι άγγελοι εμφανίζονται μερικές φορές στον άνθρωπο, σε φυσική μορφή ως φως.

Το φως μπορεί να φανεί, αλλά εξακολουθεί να είναι αφηρημένο σε αυτήν τη διάσταση. Μια αιθερική μορφή ενέργειας που ταιριάζει με τη δόνηση του αγγέλου (σε αντίθεση με άλλες πυκνότερες μορφές ύλης όπως βράχια, μολύβια ή ανθρώποι).

Οι συνηθισμένοι τρόποι με τους οποίους οι άγγελοι θα εμφανίζονται στον άνθρωπο ως πηγή φωτός περιλαμβάνουν:

· Εκρήξεις μικρών χρωματιστών φώτων στο οπτικό πεδίο σας.

· Λαμπερές σφαίρες.

· Μια σταθερή ροή, πολύ φωτεινού λευκού φωτός που, όπως ο ήλιος, είναι δύσκολο να το δείτε κατάματα.

· Οι άγγελοι θα μπορούσαν να εμφανιστούν ως μικρές εκρήξεις έγχρωμου φωτός ανά πάσα στιγμή, όπως όταν κάθεστε στο γραφείο σας ή κάνετε δείπνο (εάν το βλέπετε συνεχώς, κάντε μια οφθαλμολογική εξέταση για να αποκλείσετε τυχόν προβλήματα με το όραμά σας).

· Λαμπερές σφαίρες και ροές λαμπερού φωτός είναι μια πιο δραματική και εντυπωσιακή πινελιά, ότι υπάρχουν άγγελοι με μορφή φωτός…
Οι άγγελοι παρουσιάζονται ως σκιές, σύννεφα και ομίχλη:

Έχετε δει ποτέ ένα σύννεφο που έμοιαζε με άγγελο; Ίσως….;

Πολύ πιθανό να ήταν ένας άγγελος ή μια ομάδα αγγέλων που σχημάτιζαν την ενέργειά τους σε ένα τεράστιο σύννεφο στον ουρανό. Για να δώσουν στους ανθρώπους κάτω, μια υπενθύμιση της παρουσίας των αγγέλων στη ζωή μας. 

Οι άγγελοι μπορούν επίσης να εμφανιστούν σαν ομίχλη – Μια λευκή ουσία που μπορεί να πάρει το χαλαρό περίγραμμα μιας μορφής, ίσως κοντά στο κρεβάτι μας, όταν ξυπνάμε από ένα όνειρο.

Οι άγγελοι παρουσιάζονται φορώντας φτερά:

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τους αγγέλους, συνήθως σκέφτονται τα φτερά.

Φτερά που είναι μεγάλα και άσπρα και γεμάτα… Η στερεοτυπική ή παραδοσιακή εικόνα ενός αγγέλου, είναι με δύο τεράστια φτερά, φορώντας μια μακριά λευκή ρόμπα με χρυσή ζώνη.

Αυτή η εικόνα του φτερωτού αγγέλου δεν προέρχεται από το μύθο αλλά από την εμπειρία: Μερικές φορές οι άγγελοι πραγματικά εμφανίζονται στον άνθρωπο με αυτόν τον τρόπο. Είναι ο πιο αφοπλιστικός και τρανταχτός τρόπος, που ένας άγγελος μπορεί να εμφανιστεί στον άνθρωπο.

Γι' αυτό και οι άγγελοι στη Βίβλο, δίνουν οδηγίες στους ανθρώπους «να μην φοβούνται» όταν συναντούν έναν άγγελο με φτερά… Παρότι οι άγγελοι δεν θα μας βλάψουν ποτέ, είναι πολύ ανησυχητικό, να αντιμετωπίζουμε ξαφνικά ένα φτερωτό ον, με μεγάλη δύναμη και δύναμη από άλλη διάσταση.

Γιατί οι άγγελοι παίρνουν αυτήν την φτερωτή μορφή;

Είναι αυτό που μοιάζουν πραγματικά οι άγγελοι; Οι άγγελοι λένε ότι παίρνουν μερικές φορές αυτήν τη μορφή, επειδή γνωρίζουν ότι αυτή η μορφή είναι γνωστή στους ανθρώπους. 

Οπότε είναι ένας εύκολος τρόπος για τους αγγέλους να ταυτιστούν, χωρίς την σκιά της αμφιβολίας. Αυτή η φυσική μορφή είναι κοντά, στο πώς μοιάζει ένας άγγελος, αλλά αρκετά διαφορετική, στο πως έχει καταγράφει, σε άλλους.

Οι άγγελοι παρουσιάζονται ως άνθρωποι:

Είναι πιο κοινό για τους αγγέλους να εμφανίζονται σε φυσική μορφή ως άνθρωποι, παρά να φορούν φτερά. Συχνά ένας άγγελος θα εμφανίζεται ως άνθρωπος, επειδή ο άγγελος θέλει να σας προσφέρει βοήθεια. 

Και ο καλύτερος τρόπος για να δουλέψουν οι άγγελοι γύρω από άλλους ανθρώπους χωρίς να είναι απαρατήρητοι, είναι με ανθρώπινη μορφή. Ίσως ένας άγγελος εμφανίστηκε σε εσάς ως:

· Άλλος ασθενής σε μια αίθουσα αναμονής νοσοκομείου,

· ένας ξένος που σας είπε ευγενικά λόγια ή ένα χέρι για να το κρατήσετε ενώ περιμένατε νέα, σχετικά με την κατάσταση ενός αγαπημένου προσώπου.

· Ίσως ένας άγγελος εμφανίστηκε ως ένας ξένος που περπατούσε κατά μήκος του δρόμου από το σπίτι σας…

Άγγελοι που εμφανίζονται ως άνθρωποι συνήθως εξαφανίζονται τόσο γρήγορα, όσο φθάνουν. Και συχνά χωρίς ίχνος….Θα μπορούσατε να επιστρέψετε σε ένα εστιατόριο όπου ένας καλός σερβιτόρος σας βοήθησε να χαλαρώσετε το μικρό παιδί σας, λίγες μέρες μετά, μόνο για να σας πει ο διευθυντής ότι, δεν υπάρχει σερβιτόρος που να ταιριάζει με αυτήν την περιγραφή. 

Ή θα μπορούσατε να πάτε να ευχαριστήσετε τη γυναίκα που μόλις έσωσε τον άντρα σας από πνιγμό, αλλά όταν γυρίσετε, να δείτε ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι αυτού του ξένου στην παραλία… Ούτε καν ένα ίχνος, στην άμμο να περπατά.

Οι άγγελοι που εμφανίζονται ως άνθρωποι έχουν συχνά πολύ ευγενικά μάτια και γαλήνια. Με μια ενέργεια ηρεμίας. Είναι εξαιρετικά χρήσιμοι, και συνήθως δεν λένε πολλά…




Aggeloi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου