Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Μηχανισμός υγείας, δύναμης, επιτυχίας…!!!!

Υπάρχει ένας μηχανισμός υγείας δύναμης επιτυχίας ευημερίας, αλλά πιθανόν, να μην γνωρίζετε ποιος είναι…

Υπάρχει ένας υπέροχος μηχανισμός, που έχει δημιουργηθεί. Και ο όποιος, μπορεί να σας προσφέρει την επιθυμητή υγεία, δύναμη, επιτυχία και ευημερία.

Γνωρίζουμε όλοι ότι, οι ανάγκες μας είναι απαιτήσεις. Και οι απαιτήσεις, γεννούν την πράξη. Και η πράξη, φέρνει το αποτέλεσμα. Αυτή είναι μία διαδικασία εξέλιξης, που διαρκώς χτίζει για μας, το αύριο, μέσα από το σήμερα…

Η φιλοδοξία, η επιθυμία και οι αρμονικές σχέσεις που έχουν διάρκεια και συνέπεια, θα φέρουν αποτελέσματα. Αυτό θα γίνει με τη Σκέψη ή αλλιώς την Δύναμη της Ιδέας…

Η Δύναμη της Ιδέας

Για να είμαστε συντονισμένοι με την αιώνια αλήθεια, θα πρέπει να διαθέτουμε εσωτερική ισορροπία και αρμονία. Ώστε να λάβουμε τη Υπερνόηση. Ουσιαστικά γινόμαστε εμείς δέκτης, ο οποίος πρέπει να είναι συντονισμένος με τον πομπό. Δηλαδή το Δημιουργικό Συμπαντικό Νου.

Αν εδραιώσουμε αυτή την αρμονική σχέση με τον Συμπαντικό ή Δημιουργικό Νου ή αλλιώς τον Θεό, θα βιώσουμε απίστευτα θαύματα στη ζωή μας. Ο Συμπαντικός Νους είναι τόσο υπέροχος, που δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε τις λειτουργικές δυνάμεις του.

Είναι η ουσία των πραγμάτων και είναι η αιτία, που μπορεί να μας κάνει να διαφοροποιήσουμε μία άμορφη σκέψη, σε αποτέλεσμα. Έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε, θετικό αποτέλεσμα, σε οτιδήποτε επιθυμούμε.

Η σκέψη είναι ο νους εν κινήσει. Και το αποτέλεσμα, θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου, από τον μηχανισμό στον οποίο συνδέεται. Υπάρχει ένας τεράστιος νοητικός κόσμος στον οποίο κινούμαστε, ζούμε και υπάρχουμε. 

Ο Κόσμος αυτός, είναι παντοδύναμος, πανταχού παρών και παντογνώστης. Θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες μας, ευθέως. Ανάλογα με την πίστη μας και τον σκοπό των σκέψεών μας.

Η πίστη, θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή. Ώστε να δημιουργήσει ένα ρεύμα επαρκούς ισχύος, για την υλοποίηση των στόχων μας. Η πίστη είναι αυτή που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Μέσω της εκδήλωσης της, από τον Συμπαντικό Νου ή αλλιώς τον Θεό… Και πραγματικά τότε θα δείτε τον εκπληκτικό μηχανισμός υγείας δύναμης επιτυχίας ευημερίας, να μπαίνει σε λειτουργία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου