Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Από την εποχή των Ιχθύων στην εποχή του Υδροχόου....τι...που...πως και γιατί ;

Ο γνωστός σε όλους μας ζωδιακός κύκλος των αστερισμών καθορίζει το μεγάλο Ζωδιακό Έτος με διάρκεια 25.920 χρόνων, κατά το οποίο η γη περνάει από το κάθε ζώδιο διάρκειας το κάθε ένα τα 2.160 χρόνια περίπου. Αυτές οι περίοδοι ή «αστρολογικοί μήνες» αποτελούν τις αστρολογικές εποχές.

Η χρονική αυτή περίοδος των 25.800 ετών, καθορίζεται πρακτικά από μια πλήρη περιστροφή που κάνουν οι πόλοι του άξονα της γης γύρω από τον Πόλο της Εκλειπτικής, το λεγόμενο Μέγα Έτος (Ίππαρχος, Πλάτωνας). Η κίνηση αυτή μοιάζει πρακτικά σαν μια σβούρα, που ολοκληρώνει μια περιστροφή κάθε 25.800 έτη. (βλ. εικόνα 2).
Όπως το Ηλιακό έτος έχει 12 μηνιαίες υποδιαιρέσεις, έτσι και το Μεγάλο Έτος έχει 12 υποδιαιρέσεις, που καθορίζονται από την μετατόπιση του άξονα της γης, και το πέρασμά του από τα 12 ζώδια. Κάθε υποδιαίρεση λοιπόν χρονικά, σχηματίζει μια περίοδο 2150 Ηλιακών ετών περίπου.

Φυσικά, τα σημεία της αλλαγής είναι κάπως συγκεχυμένα, γι’αυτό και δεν μπορούμε να καθορίσουμε με απόλυτη ακρίβεια το έτος που πραγματοποιείται αυτή η αλλαγή.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι η γη εισήλθε κάτω από την επίδραση του Υδροχόου από το 1950 και θα παραμείνει μέχρι το 4000 – 4100. Από το 1950 η γη μας άρχισε να εγκαταλείπει σιγά σιγά το ζώδιο των ιχθύων (3η διάσταση) και να εισέρχεται στο ζώδιο του υδροχόου (ανθρώπινη ανέλιξη στην 5η διάσταση). 

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όλες οι αστρικές επιδράσεις, πριν φτάσουν στη γη και στην ανθρωπότητα, θα περνούν από το ζωδιακό Οίκο του Υδροχόου.

Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο ανάμεσα στις δύο αυτές Εποχές. Κάθε πέρασμα σε μια νέα εποχή φέρνει ένα διαφορετικό μήνυμα για την ανθρωπότητα. 

Έτσι και η εποχή του Υδροχόου είναι η «Εποχή της Σοφίας και της Ελευθερίας », αφού ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο σταθερό και πνευματικό. Αυτοί που ξέρουν ονειρεύονται μια εποχή αδελφοσύνης, αλληλεγγύης και υπευθυνότητας, ανάμεσα στους ανθρώπους.

Το πέρασμα από τη μια Εποχή στην άλλη δεν γίνεται απότομα, αλλά μεσολαβεί μια μεταβατική φάση και μια περίοδος αργής μετάλλαξης της ενέργειας. 

Ο Rudhyar υπολογίζει ότι αυτή η περίοδος διαρκεί το 1/10 της συνολικής διάρκειας της Εποχής, δηλαδή 216 χρόνια, και τοποθετεί αυτό το πέρασμα από το 1846 έως το 2062 συμπεριλαμβάνοντας έτσι το τελευταίο διάστημα της εποχής των Ιχθύων και το πρώτο του Υδροχόου. 

Στο έργο του «Η Ιστορία στο ρυθμό του κόσμου», που εκδόθηκε το 1983, προσδιορίζει τις χρονολογίες αυτής της περιόδου.

«Σήμερα η ανθρωπότητα έχει ανάγκη από ανθρώπους-σπόρους που να μπορούν να αναλάβουν την ιερή αποστολή να μεταλλάξουν τον εαυτό τους, όχι μόνο για τη πνευματική τους εξέλιξη αλλά και για το καλό της ανθρωπότητας…

Χρειαζόμαστε πίστη, ανδρεία και επιμονή, για να αντιμετωπίσουμε τις αντίξοες συνθήκες. Δεν είναι ώρα για αναλύσεις και διανοουμενισμούς… αλλά ώρα να απαντήσουμε ολοκληρωτικά στο κάλεσμα… 

Να γίνουμε οι ζωντανοί και δυναμικοί σπόροι ενός πολιτισμού αναγέννησης πάνω στην ανανεωμένη Γη του Υδροχόου»   D. Rudhyar

Από το 2012 μέχρι και τις μέρες μας το φαινόμενο εντείνεται όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα να βιώνουμε, αστάθεια και ανισορροπία σε φυσικό, κοινωνικό και ατομικό επίπεδο. 

Οι κλιματολογικές αλλαγές και η κοινωνική αστάθεια είναι πλέον φανερές και μονάχα ένας μικρός αριθμός ανθρώπων είναι έτοιμος να το αντιμετωπίσει αυτό. 

Ένα καλό παράδειγμα αυτής είναι η πανδημία. Ήταν ένα τεράστιο σοκ που μας χτύπησε στο πρόσωπο και μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε την ελλιπή σύνδεση με τον δημιουργό μας.

Αυτό ήταν ένα πλάνο σχεδιασμένο από πριν με στόχο την αφύπνιση, μια ευκαιρία να ψάξουμε τι πραγματικά συμβαίνει. 

Η συνειδητοποίηση ότι είχαν κατασκευάσει το εμβόλιο με σκοπό να εμποδίσουν την ενεργοποίηση του DNA, θα είναι πραγματικά δύσκολα διαχειρίσιμη από πολλούς ανθρώπους στο μέλλον.

Είναι πολύ σημαντική επομένως η αποκάλυψη της αλήθειας και η ενεργοποίηση της προσωπικής βούλησης των ανθρώπων για το τι πραγματικά θα ήθελαν να βιώσουν από δω και πέρα στη ζωή τους.

Για να συμμετέχουμε σ' αυτό το τεράστιο άλμα της ανθρωπότητας χρειάζεται να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και σωματικά, να θυμηθούμε ποιοι είμαστε, από τι είμαστε φτιαγμένοι και γιατί είμαστε εδώ.

Πώς μπορούμε να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή αν δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε;

Πώς μπορεί κανείς να περιμένει να επιτύχει χαρά, ικανοποίηση ή ειρήνη όταν έχουμε γυρίσει την πλάτη μας στην πηγή αυτών των συναισθημάτων και τα αναζητούμε όλα σε λάθος μέρη;

Μονάχα ένας μικρός αριθμός ανθρώπων έχουμε καταλάβει ότι όλα κρύβονται μέσα μας, ότι ο Θεός μας έχει δώσει εκ γενετής μια απέραντη δύναμη που καθημερινά ενεργειακά, γίνεται αντιληπτό σε εμάς ολοένα και περισσότερο. Κι αυτό λέγεται ΑΦΥΠΝΙΣΗ!!

Την αφύπνιση του ανθρώπου είναι που φοβούνται περισσότερο, η αφύπνιση που γίνεται σταδιακά και μεθοδικά μέσω των φωτονίων από τον ήλιο. 

Μας αφυπνίζει σε κυτταρικό επίπεδο κι επίπεδο DNA. Κι αυτό έχει ξεκινήσει και δεν μπορεί να σταματήσει σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο. Αυτό είναι όταν το Great Awakening νικά το Great Reset σε μια στιγμή.

Είναι προκαθορισμένο η ανθρωπότητα να ενωθεί, η γνώση να ενωθεί, οι τεχνητές διαφορές να διαλυθούν.

Έχουμε να κάνουμε μια επιλογή σε ποια όχθη θα πηδήξουμε σ' αυτήν ή στην άλλη; Δεν γίνεται να σταματήσουμε στο κενό, αλλά ούτε και να οπισθοχωρήσουμε, μόνο μπροστά. 

Ας προσπαθήσουμε να είμαστε σ' αυτούς που θα πατήσουν στην Νέα Γη κι ας πιστέψουμε ότι μπορούμε, γιατί σίγουρα μπορούμε για ότι έχουμε ανάγκη.

Κι έχουμε ανάγκη, να ξεκουραστούμε ύστερα από τη συνωμοσία που αιώνες τώρα οργανώνουμε ενάντια στον εαυτό μας. Διαμαρτυρόμαστε για την καταπίεση που δημιουργούμε μόνοι μας. 

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι το... δάχτυλο πίσω από το ποίο κρυβόμαστε.

Επομένως όλα όσα βιώσαμε και βιώνουμε ήταν μέρος του παιχνιδιού της ζωής για συλλογή εμπειριών ... που αν και σε κατάσταση λήθης..., ενθυμούμαστε σιγά σιγά την καταγωγή μας και τη θεϊκότητά μας. 

Όλοι όσοι είμαστε στον πλανήτη αυτήν την χρονική περίοδο είμαστε εδώ για να συμμετέχουμε σ' αυτήν την μετάβαση ο καθένας με τον δικό του τρόπο … Κι είμαστε ευγνώμονες γιαυτό!!!

Η ΓΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ Ή ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ… ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου