Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Το σύμπαν είναι η μοναδική πηγή των πάντων...!!!!

Όταν συνειδητοποιήσεις ότι το σύμπαν είναι η μοναδική πηγή των πάντων, τότε είναι ώρα να πανηγυρίσεις. Όποια κι αν είναι η παρούσα σου κατάσταση, μπορείς ανά πάσα στιγμή να θέσεις σε κίνηση τον νόμο τής ενεργειακής ροής στην ζωή σου και στο περιβάλλον σου απλά δίνοντας. Ό,τι κι αν συμβαίνει, πάντα υπάρχει κάτι που να μπορείς να δώσεις πρόθυμα.

Όσο "φτωχός" κι αν νομίζεις ότι είσαι, πάντα υπάρχει κάτι να προσφέρεις. Μπορείς, για παράδειγμα, να κάνεις ένα κοπλιμέντο σε κάποιον ή να βοηθήσεις έναν φίλο αφιερώνοντας του λίγο χρόνο. 

Μπορείς να παρέχεις ενθάρρυνση ή υποστήριξη σε κάποιο πρόγραμμα, να προσφέρεις αγριολούλουδα ή να δωρίσεις σε κάποιον φίλο σου ένα από τα πιο πολύτιμα υπάρχοντα σου. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να θέσεις σε κίνηση την ενέργεια τού σύμπαντος, όποια κι αν είναι η κατάσταση σου

Αν θέλεις λοιπόν να ευημερείς, ξεκίνα αμέσως! Θέσε τα πάντα σε κίνηση, δίνοντας ροή στην ζωή σου! Δώσε άφοβα! Η προσφορά, όταν γίνεται με προθυμία και χαρά, ανοίγει διάπλατα τα κανάλια και διαλύει την στασιμότητα. 

Η προσφορά είναι ένας από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να τεθεί πάλι η ενέργεια τού σύμπαντος σε κίνηση. Και μην ξεχνάς να δίνεις πάντοτε στους άλλους αυτό που λαχταράς να λάβεις. 

Ναι, αυτός είναι ο αμετάβλητος νόμος τού σύμπαντος. Η προσφορά μοιάζει με την σπορά : για να θερίσεις, πρέπει πρώτα να σπείρεις.

Ξεκίνα λοιπόν τον χορό! 




Barbara Berger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου