Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Η Κορώνα είναι το υψηλότερο σημείο του Θεανθρώπου...!!!!

Η ΚΟΡΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ... Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ... ( είναι ο θεϊκός πομπός της Αθηνάς) 

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ... ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ( χιλιάδες χρόνια πριν... προσπάθησαν πολύ αλλά λίγα κατάφεραν διότι στον τέταρτο μήνα κυήσεως γινόμαστε άνθρωποι του Διός) 

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ... ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΥΡΩΝΕΣ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ( και με την τροφή) ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗΣ ( μέσω του sex) ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ ( διότι με την εκσπερμάτωση απελευθερώνεται όλη η θεϊκή ενέργεια του ανθρώπου.. σκοτώνοντας του τα κύτταρα ... Επέρχεται μαρασμός γήρανση συν του ότι η ενέργεια αυτή δίνει ζωή στους δρακονιανούς... ) ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ... 

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ .. ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ..( βρίσκεται στο στομάχι... Εκεί μας πονάει όταν αισθανόμαστε φόβο και τρόμο) 

ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΛΙΚΙΑ .. ΚΑΙ ΑΛΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ .. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ..( να έχουμε εμείς συνεχώς φόβο επιφέροντας αρνητική ενέργεια μέσα μας .. και όταν έχουμε εμείς έχει και ο γαλαξίας μας) 

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ...( είναι η υλική καρδιά μας ... Η οποία έχει πάψει να έχει συναισθήματα ... είναι ψυχρή και φοβισμένη) ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ .. 

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΙΙΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΥΡΑ ..( μας αφαίρεσαν τον λόγο .. μας φίμωσαν ... Διότι κάνεις πλέον δεν μιλάει μέσα από την καρδιά του .. και αν μιλάει θα πει κακίες διότι πιο κάτω έχουν ήδη χτυπήσει πιο πριν το κέντρο της καρδιάς... Μην ξεχνάτε ότι μέσα μας όλα ξεκινούν ως αλυσίδα ως προς την ανύψωση μας) 

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΕΚΤΟ ΙΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ..( έπαψε πλέον ο θεάνθρωπος να βλέπει την πραγματικότητα ... και να αντιλαμβάνεται το τι γίνεται γύρω του ) ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ...( χτυπήθηκε με τεχνητά μέσα ... Αλλά και με ψευδοπνευματικά ... και με μεταλλαγμένες τροφές) 

ΕΤΣΙ .... 

ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟ ... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΡΩΝΑ ..( είναι η θεϊκή κορώνα η οποία είναι συνδεδεμένη με τον υπέρτατο θεϊκό μας ΝΟΥ.. ..Είναι ο πομπός που ανά πάσα στιγμή μπορεί να επικοινωνήσει με το όλον φως και ξαφνικά να ξυπνήσει από τον λήθαργο) 

Ε ΑΥΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ... 

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ; 

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ .. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ... 

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ... 

( Και να ανάψουν για πάντα την εφτάφωτη λυχνία τους ως νικητές του Θεανθρώπου) 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ; 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ!!! 

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΟΣ; 

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΙΟΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ... 

ΕΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ... 

《Μπορώ να σας αναλύσω όλα αυτά ... Αλλά συγχωρήστε με διότι μου λείπει χρόνος ... Πιστεύω να καταλάβατε περιληπτικά κάτι απ' όλα αυτά 》 




ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου