Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Το σχέδιο που θα διαλέξεις θα σου δώσει απαντήσεις στα διλήμματά σου...!!!!

Πίστεψέ μας, θα εκπλαγείς από το πόσο μέσα πέφτει! 
Κάποια στιγμή στη ζωή μας, όλοι μας αμφιβάλλουμε και νιώθουμε ανασφαλείς, όταν πρόκειται να πάρουμε μια μεγάλη απόφαση. Συχνά αντιμετωπίζουμε διλήμματα και δεν μπορούμε να επιλέξουμε τι είναι το πιο σωστό να κάνουμε. Τα συγκεκριμένα 4 μαντάλα κρύβουν πίσω τους και μια απάντηση. 

Ανάλογα με το ποιο θα διαλέξεις, θα πάρεις αυτή που ταιριάζει στην περίπτωσή σου! Άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει και επίλεξε το ένα που σου τραβάει περισσότερο την προσοχή! 

Πίστεψέ μας, θα εκπλαγείς από το πόσο μέσα πέφτει! 

Εάν διάλεξες το #1 
Μερικές φορές, προσπαθείς πάρα πολύ να δεις τα πράγματα όμορφα, μόνο και μόνο για να διατηρήσεις την ηρεμία σου και την καλή σχέση με τους γύρω σου. Αλλά, πρέπει να τα αποδεχτείς όπως πραγματικά είναι, χωρίς να αλλοιώνεις τα στοιχεία είτε είναι κακά, για να τα βελτιώσεις, είτε είναι καλά, για να χαρείς. 

Η ισορροπία είναι σημαντική. Δεν χρειάζεται να πάρεις μέρος σε όλες τις μάχες, απλά κάθισε παράμερα και κοίταξε τι έχεις περάσει μέχρι τώρα. 

Αν χρειάζεσαι να βρεις μια λύση για να γαληνέψεις, θυμήσου: επίλεξε ό,τι είναι πολύ σημαντικό για σένα και έχει συναισθηματική -κυρίως- αξία. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να ξεκουραστείς και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου, ώστε να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου για περισσότερες μάχες στο άμεσο μέλλον. 

Εάν διάλεξες το #2 
Αυτό το μαντάλα δείχνει ότι βρίσκεσαι σε ένα πολύ σημαντικό στάδιο της ζωής σου. Μπορεί κάτι να σε ενοχλεί, να σε ανησυχεί ή να μη σε αφήνει να κοιμηθείς τη νύχτα. Πιθανόν να χρειάζεται να διευθετήσεις κάτι σημαντικό, πριν προχωρήσεις παρακάτω. Επιπλέον, ίσως πρέπει να αφήσεις πρόσωπα ή καταστάσεις πίσω σου κι αν το κάνεις, θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις και να βελτιώσεις τη ζωή σου. 

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι γεγονότα ή πληροφορίες σχετικά με μια από τις προηγούμενες ενέργειές σου ενδεχομένως να επηρεάσουν σοβαρά τις αποφάσεις σου. 

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να τον συγχωρέσεις για τυχόν λάθη του παρελθόντος. Για να πάρεις μια απόφαση, μην σκέφτεσαι το τότε, αλλά το τώρα και το τι ισχύει κάτω από τις σημερινές συνθήκες. 

Εάν διάλεξες το #3 
Μάλλον διανύεις μια περίοδο όπου σου είναι πιο εύκολο απ' ό,τι παλιότερα να παίρνεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Ίσως βιώνεις κι αρκετές αλλαγές στη ζωή σου, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται να γίνεις πιο πρακτικός για να έχεις επιτυχία. 

Αυτό το μαντάλα συμβολίζει τη δημιουργικότητα και τις αναξιοποίητες δυνατότητες, οπότε είναι σημαντικό να μην σπαταλάς τον χρόνο και την ενέργειά σου άσκοπα. Επιπλέον, πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλος, αισιόδοξος και να βλέπεις τα πράγματα από όλες τις οπτικές γωνίες. 

Είναι η στιγμή για να βελτιώσεις τη σχέση ή την καριέρα σου. Εστιάσου στη θετική πλευρά των πραγμάτων και να είσαι σίγουρος ότι τα καλά έρχονται. 

Εάν διάλεξες το #4 
Ήρθε η ώρα για να βελτιώσεις τη ζωή σου και το πρώτο βήμα είναι να δώσεις στον εαυτό σου την αγάπη που του έχεις στερήσει γιατί μόνο αν αγαπήσεις εσύ εσένα, θα σε αγαπήσουν κι άλλοι. Επίσης, το πιο σημαντικό μάθημα είναι ότι πρέπει να τον φροντίσεις, να τον εκτιμήσεις περισσότερο και να ανακαλύψεις τις αρετές και τα ταλέντα σου. 

Δεν είναι ποτέ αργά για να αποκτήσεις τα αγαθά που λαχταράς ή μια σχέση που θα σου προσφέρει στοργή και ζεστασιά. 

Η επιτυχία εξαρτάται από την εύρεση της ισορροπίας ανάμεσα στην ανιδιοτέλεια και τον εγωισμό σου, την αυτοθυσία και την αυτονομία σου και την ευημερία τη δική σου και των γύρω σου. Για να πάρεις μια απόφαση, να θυμάσαι ότι όλα στη ζωή είναι μια τραμπάλα. Όταν ρίχνεις βάρος προς τη μια πλευρά, τότε η άλλη σηκώνεται... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου