Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Η Θαυματουργή βιταμίνη C ...!!!!

Είναι μάταιο να προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε οποιαδήποτε ίωση με επιφανειακά μέτρα τα οποία αποδίδουν ελάχιστα. Θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας όχι στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων, αλλά στην απομάκρυνση της αιτίας που προκαλεί τα συμπτώματα της ασθένειας. 

Η λύση είναι μια και διαχρονική. Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος ώστε να είμαστε ΑΤΡΩΤΟΙ και 100% ασφαλείς! 

Η ανοσία μας βασίζεται σε 2 πολύ σημαντικούς παράγοντες: 

•Μια υγιή εντερική χλωρίδα (η έδρα του ανοσοποιητικού) 

•Ένα ισχυρό νευρικό σύστημα (ο κυβερνήτης του ανοσοποιητικού) 

Ο φόβος, ο πανικός, η ανησυχία, το στρες, το μίσος, η θλίψη - μελαγχολία, η κακία και η τοξική διατροφή θα πρέπει να εκλείψουν εάν επιθυμούμε πρόληψη ή οποιαδήποτε θεραπεία. 

Γι' αυτό, ας φροντίσουμε σχολαστικά και με ευλάβεια να τηρούμε καθημερινά τα εξής μέτρα: 

1. 100% αλκαλική - φυτοφαγική διατροφή (κατά 80% ζωντανή αμαγείρευτη τροφή). 

2.Μια μορφή ήπιας άσκησης (δυναμικό περπάτημα, πιλάτες, τραμπολίνο, ασκήσεις με το βάρος του σώματος). 

3.Ύπνο κάθε βράδυ νωρίς (το αργότερο στις 22:00μ.μ.). 

4.Χρήση συμπληρωμάτων διατροφής (κυρίως βιταμίνη C). 

Τα 4 αυτά μέτρα απομακρύνουν τον φόβο και την ανασφάλεια τα οποία προκαλούν τη διέγερση του νευρικού συστήματος. 

Και όπως έχω τονίσει επανειλημμένα, ένα «τσιτωμένο» νευρικό σύστημα συνεπάγεται ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. 
             
Θεωρώ ως επιτακτική ανάγκη και πρώτη προτεραιότητα - ειδικά αυτή την περίοδο - την κατανάλωση πρόσθετης βιταμίνης C σε μορφή σκόνης. 

Το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να παρασκευάσει βιταμίνη C και θα πρέπει υποχρεωτικά να τη προσλάβει μέσω της τροφικής αλυσίδας και ενίοτε αντίστοιχων συμπληρωμάτων διατροφής. 

Ακολουθούν οι σημαντικότερες πηγές της βιταμίνης C: 

•Φρούτα και λίγα λαχανικά. 

•Αποξηραμένα εξωτικά φρούτα σε μορφή σκόνης (acerola, camu camu, amla). 

•Ασκορβικό οξύ ή ασκορβικό νάτριο (φαρμακευτικής μορφής βιταμίνη C). 

Η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία του Π.Ο.Υ (60mg) είναι για γέλια και για κλάματα μαζί, καθώς αποτελεί μια πρόταση αυτοκαταστροφής (μηδαμινή προστασία). 

Συστήνω τουλάχιστον δεκαπλάσια ποσότητα βιταμίνης C για πρόληψη (600mg - 1000mg ημερησίως) και οπωσδήποτε εκατονταπλάσια ποσότητα σε ασθενείς (6000mg - 30.000mg ημερησίως)! 

Η κατανάλωση πρόσθετης βιταμίνης C σε καθημερινή βάση, εξασφαλίζει μέγιστη προστασία αλλά και ταχεία ανάρρωση σε περίπτωση ιογενούς λοίμωξης. 

Η χρήση της είναι τελείως ασφαλής και δεν παρουσιάζει καμία απολύτως παρενέργεια ούτε και αντένδειξη. 

Η μόνη ίσως δυσάρεστη αλλά τελείως προσωρινή εμπειρία, αποτελεί μια ενδεχόμενη διάρροια η οποία είναι πάντα καλοδεχούμενη, επειδή αποτελεί ασφαλές κριτήριο κορεσμού. 

Με πιο απλά λόγια… ο ασθενής έχει φτάσει την ανώτερη ποσότητα βιταμίνης C που μπορεί να διαχειριστεί και να αφομοιώσει ο οργανισμός του. Σε αυτή την περίπτωση ελαττώνουμε την ημερήσια δόση και αυτομάτως η διάρροια εξαφανίζεται! 

Κλινικές έρευνες τονίζουν ότι τα θεραπευτικά αποτελέσματα από τη χρήση βιταμίνης C μπορούν να βιωθούν μόνο σε περίπτωση που ο εκάστοτε ασθενής ακολουθήσει τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. 

Η ασφαλής δοσολογία για τα ανήλικα παιδιά που νοσούν είναι 1 γραμμάριο βιταμίνης C ανά έτος ηλικίας ημερησίως (πχ 3 ετών παιδάκι = 3γρ), ενώ για νοσούντες ενήλικες η ασφαλής δοσολογία είναι 350-500mg βιταμίνης C ανά κιλό σωματικού βάρους ημερησίως (πχ 70 κιλά βάρος = 24500mg - 35000mg). 

Να υπενθυμίσω ότι 1000mg = 1γρ., άρα η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία όσων ενηλίκων επιζητούν θεραπεία κυμαίνεται μεταξύ 24-35γρ. βιταμίνης C ημερησίως (σύμφωνα με Αμερικανούς ορθομοριακούς ιατρούς)! 

Και επειδή φαντάζει ασύμφορη η αγορά και η χρήση συμπληρώματος βιταμίνης C σύμφωνα με τις οδηγίες των ιατρών, προτείνω το ταπεινό και πολύ οικονομικό ασκορβικό οξύ (συνθετική- φαρμακευτική μορφή βιταμίνης C). 

Το ασκορβικό οξύ κοστίζει περίπου 15-20 ευρώ το κιλό και διατίθεται σε μορφή σκόνης από τα ενημερωμένα φαρμακεία, τις φαρμακαποθήκες και το διαδίκτυο. 

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία η μάρκα και η εταιρεία διάθεσης του προϊόντος. Η πρώτη ύλη (ασκορβικό οξύ) είναι πάντα η ίδια και συνήθως προέρχεται από 2-3 σχετικές φαρμακευτικές βιομηχανίες! 

Υ.Γ. Ξεκινήστε άμεσα τη χρήση ασκορβικού οξέος μέσα στα αγαπημένα σας ροφήματα (νερό, τσάι, χυμούς φρούτων ή λαχανικών), φροντίζοντας να μοιράσετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση ισόποσα. 

Το ασκορβικό οξύ δεν πρέπει να λείπει από κανένα Ελληνικό σπίτι καθώς αποτελεί ένα τελείως ασφαλές και ιδιαίτερα αποτελεσματικό ίαμα άμεσης διάσωσης. 

Ειδικά αυτή την περίοδο… 

Δράσε Τώρα, γιατί αύριο ίσως να είναι ήδη πολύ αργά! 




Με αγάπη, 
Σπάρτακος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου