Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Υπάρχουν πλάσματα που γεννήθηκαν με χρέος βαρύ στους ώμους τους...!!!!

Υπάρχουν πλάσματα που γεννήθηκαν με χρέος βαρύ στους ώμους τους.

Υπάρχουν γύρω μας, φορούν ανθρώπινες μορφές αλλά εκπέμπουν μια λάμψη που μαγεύει.

Ζουν ανάμεσά μας, δραστηριοποιούνται στην καθημερινότητά τους, όμως οι κινήσεις τους έχουν κάτι το αέρινο, το απόκοσμο, το εξωπραγματικό.

Η μορφή τους γαληνεύει τους άλλους γιατί φωτίζονται από το μέσα τους και όχι γιατί χρησιμοποιούν εντέχνως τα καλλωπίσματα ετούτου του κόσμου.

Υπάρχουν γιατί έχουν χρέος υψηλό, γιατί έχουν δύναμη που ίσως και να μην τη γνωρίζουν, γιατί έχουν ένα προορισμό ιερό, γιατί η ζωή παραμερίζει στο διάβα τους προσκυνώντας την ιερότητα του σκοπού τους.

Αν με ένα τέτοιο πλάσμα διασταυρωθείς, φρόντισε να είναι καθαρός ο δρόμος σου, γιατί φωτίζουν και τα σκοτεινότερα σκοτάδια σου και ίσως να μην αντέξεις το φως τους.

Αν έρθει στο δρόμο σου, δώσε του τη ζωή σου. Όχι, δεν θα τη χάσεις, γιατί τέτοια πλάσματα αναπτύσσουν ότι αγγίζουν. Μέσα του θα φωτίσει και θα καθαρίσει το μονοπάτι σου και θα δεις μέσα από τα μάτια του καθάρια την πορεία σου.

Αν αποφασίσει να συνυπάρξει μαζί σου, τότε ο δρόμος ο δικός σου έχει κάποιο δυνατό προορισμό γιατί θα ολοκληρώσει μέσω εσένα το χρέος του.

Αν επιλέξεις εσύ να μείνεις έχεις να δώσεις πολλά, ώστε να λάβεις περισσότερα μετουσιώνοντας τη ζωή σου.

Μην σκεφτείς λεπτό τα γήινα και μικρά πράγματα αυτής της ζωής μαζί του. Έχει αποστολή δυνατή, κάποιο κομμάτι υπερκόσμιας δικαιοσύνης να επιτελέσει, να καθαρίσει τόπους και χρόνους, να επιφέρει ισορροπία, να ξαναμοιράσει την τράπουλα μέχρι να καταλαγιάσει το άδικο, να φωτίσει τις διαδρομές για να λάμψει μια νέα ελπίδα και να φυσήξει την καταχνιά μέσα από τις πονεμένες ψυχές.

Υπάρχουν πλάσματα που τα λέμε δαιμόνους και βασανίζουν ζωές, μα υπάρχουν και πλάσματα που είναι αγγελικά πλασμένα και βρίσκονται εδώ για να καθαρίσουν όχι με μίσος, μα με την αγνότητα της ψυχής τους, με το δίκαιο του προορισμού τους με την απολυτότητα του ήθους τους, με τη γνώση της αλήθειας τους και με την απολυτότητα του προορισμού τους.

Υπάρχουν αυτά τα πλάσματα που έχουν γεννηθεί με το χρέος το βαρύ. Να φορέσουν μόνο την αγάπη τους για τη ζωή και να τάξουν το σκοπό τους στο να την αναπτύσσουν και να τη βελτιώνουν σε κάθε τους βήμα.

Αν συνταχτείς μαζί τους, θα μυρίζεις την άνοιξη μέσα στη βαρυχειμωνιά γιατί τίποτα δεν εμποδίζει την άνοιξη να συμβεί! Θα γνωρίσεις την ευτυχία, γιατί η ευτυχία είναι στάση ζωής και δεν εξαρτάται από τις καταστάσεις και τις δυσκολίες αλλά από τη στάση που κρατάμε εμείς απέναντί τους. 

Θα δεις ότι το άδικο μπορεί να πέσει κάτω από τον πέλεκυ της δικαιοσύνης και το σκοτεινό μπορεί να διαλυθεί μέσα από τη δύναμη του φωτός. 

Θα νοιώσεις την αγάπη γιατί η δύναμη που έχουν αυτά τα πλάσματα προκειμένου να εκτελέσουν το χρέος τους προέρχεται από τη συμπαντική αγάπη της ζωής για τον εαυτό της και πλέουν μέσα σε αυτή.

Μέριασε μακριά τους αν στα σκοτάδια σου κινείσαι. Τίποτα το αληθινό δεν μπορεί ποτέ να χαθεί, ούτε το αυθεντικό γίνεται να καταστραφεί. 

Το διαμάντι δεν θαμπώνει ποτέ όπως παθαίνει ένα κομμάτι γυαλί και ο καλογυαλισμένος καθρέφτης αντανακλάει πάντα μακριά του το είδωλο που πέφτει μπροστά του.

Υπάρχουν πλάσματα που γεννήθηκαν με χρέος βαρύ στους ώμους τους.
Αφιερωμένο…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου