Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Σώμα μου Σε Αγαπώ...!!!!

Ξεκίνησες κι εσύ κάποτε σαν παιδάκι το ταξίδι σου στον υπέροχο πλανήτη που ζούμε. Οι γονείς σου, οι δάσκαλοι σου σ’ έμαθαν διάφορα πράγματα. Ποιός όμως σε έμαθε να αγαπάς, να σέβεσαι, να προσέχεις, να αφουγκράζεσαι το σώμα σου; Μάλλον κανένας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό. Όλοι σου έδωσαν το καλύτερο που είχαν και αυτό που έδιναν κι εκείνοι στους εαυτούς τους. 

Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Η στιγμή σου είναι Τώρα για να αποκτήσεις μία άλλη οπτική για το σώμα σου, ν’αρχίσεις να το νιώθεις από μέσα προς τα έξω. 

Ν’αρχίσεις να έχεις μία αληθινή σχέση με το σώμα σου. 

Ν’αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι, να συνειδητοποιείς και να νιώθεις όλα αυτά που το σώμα σου κάνει για σένα κάθε στιγμή. 

Φαντάσου πως είναι ένα μουσικό όργανο. Όσο πιο καλά το φροντίζεις τόσο περισσότερα τα δώρα που θα λάβεις. Όσο περισσότερο φροντίζεις να ανεβάζεις τις δονήσεις του και να το ρυθμίσεις σε πιο ανεβασμένες συχνότητες τόσο πιο όμορφη θα γίνεται η ζωή σου. 

Σταμάτησε λοιπόν να δίνεις στο σώμα σου τοξίνες μέσα από κακή διατροφή και συνήθειες και σταμάτησε να παράγεις τοξίνες μέσα στο σώμα σου εξαιτίας τοξικών σκέψεων και συναισθημάτων. Κάνε το πρώτο βήμα Τώρα, και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. 

Ο διαλογισμός είναι ένας απλός και όμορφος τρόπος για να συνδεθείς με το σώμα σου,για να “μπεις” στο σώμα σου. Βοηθάει επίσης να γαληνέψει ο νους και όταν γαληνεύει ο νους το σώμα ξεκουράζεται, όλα γλυκαίνουν. 

Κι έτσι δεν παράγεις πια τοξίνες. Γαλήνιος νους και σώμα χωρίς νοητικές και συναισθηματικές τοξίνες βοηθούν την ενέργεια να ρέει μέσα σου αρμονικά,τα ενεργειακά σου κέντρα να είναι σε ισορροπία και έτσι να βιώνεις και εξωτερική ισορροπία. 

Γιατί όλα είναι συνδεδεμένα, και όσο πιο πολύ γνωρίζεις και φροντίζεις το σώμα σου, όσο πιο πολύ το αγαπάς και το τιμάς, τόσο περισσότερο φροντίζεις και για τη ζωή σου και τόσα περισσότερα δώρα λαμβάνεις σε όλα τα επίπεδα. 

Αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο σου κάθε μέρα για να μιλάς στο σώμα σου. Μίλα σε κάθε όργανο σου, μίλα στα κύτταρα σου, στους ιστούς σου, στο σκελετό σου, αναγνώρισε την τελειότητα σε κάθε τι κι ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά σου γι' αυτό. 

Πες σε κάθε όργανο σου πόσο το αγαπάς και θα νιώσεις να σου επιστρέφει αυτή την αγάπη. Κι έτσι σιγά-σιγά θα βλέπεις να συμβαίνουν αλλαγές σε κάποιες συνήθειες σου, χωρίς να προσπαθείς και θα βλέπεις αλλαγές να συμβαίνουν στη ζωή σου, στην καθημερινότητά σου. 

Ξεκίνα Τώρα να δημιουργείς μια σχέση αγάπης με το σώμα σου. Ξεκίνα Τώρα να γνωρίζεις το σώμα σου… Ξεκίνα Τώρα να δημιουργείς μια σχέση αγάπης με τη ζωή… 

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το σεμινάριο: “Γνώρισε τη Σοφία του Σώματός σου”. Ξεκινάει από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται σε τρεις τρίωρες ενότητες. Πραγματοποιείται στην Αθήνα, από την Ελένη Αναγνωστοπούλου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ 




Ελένη Αναγνωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου