Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Αριθμολογική Ανάλυση Οκτωβρίου - Ενδυναμώστε το νευρικό σας σύστημα και διατηρήστε την ισορροπία σας...!!!!

Αριθμολογική Ανάλυση Οκτωβρίου 
Μπαίνουμε στην αντίστροφη μέτρηση των τελευταίων 90 ημερών μιας δεκαετίας και πολλά θέματα στριφογυρίζουν στο συλλογικό ήθος. Λαχταρούμε πολλά περισσότερα από όσα είχαμε προηγουμένως επιτρέψει στον εαυτό μας και επιθυμούμε να βρούμε τους πνευματικούς συντρόφους της ψυχής μας, για να μας συνοδέψουν στο ταξίδι. 

Ο Οκτώβριος θα είναι γεμάτος από έντονη επιθυμία, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι και ο Μήνας και το Δώρο (τα τελευταία 2 ψηφία του έτους) είναι ο αριθμός 10

Αυτά τα διπλά 10άρια αποτελούν τον υπολογισμό της Καρδιάς και με έναν αριθμό Καρδιάς 20 υπάρχει ενισχυμένη «η λαχτάρα να ανήκεις κάπου»

Αυτή η λαχτάρα θα εκδηλωθεί με πολλές μορφές και, για όσους από μας ασχολούμαστε με τη γιόγκα, είναι η ευκαιρία να κάνουμε μια υπέρβαση που θα ευθυγραμμιστεί και θα συγχρονιστεί με το πνευματικό μας πεπρωμένο. 

Το μόνο ερώτημα είναι: μπορεί το νευρικό σας σύστημα να το διαχειριστεί; Ναι, ο αριθμός 10 είναι το νευρικό σύστημα, καθώς και η σκελετική δομή

Συμπεριλάβετε λαχανικά-ρίζες στη διατροφή σας, όπως γλυκοπατάτες, παντζάρια, κρεμμύδια, σκόρδα και γογγύλια. Χυμός σέλινου και τζίντζερ σε οποιαδήποτε μορφή, είναι καλά για το νευρικό σας σύστημα, ενώ το τζίντζερ έχει επιπλέον όφελος ότι βοηθά τα νεύρα της σπονδυλικής στήλης. 

Ένας όμορφος τρόπος να κινηθείτε μέσα στις τελευταίες 90 ημέρες του 2019 είναι να εξασκηθείτε στον διαλογισμό «Αναπνοή σε δέκα χρόνους για να εξαλείψετε την ασθένεια». 

Δημιουργεί ζωτική δύναμη στο Ακτινοβόλο Σώμα και απωθεί την αρνητικότητα. Είστε ο πνευματικός σωματοφύλακας του εαυτού σας! Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε άμεσα το νευρικό μας σύστημα, είναι να κάνουμε καλές επιλογές στις σχέσεις μας. 

Αυτός ο μήνας θα δοκιμάσει τα όριά σας και την ικανότητά σας να πείτε «Όχι!» όταν σας καταπιέζουν απαιτητικοί άνθρωποι. Και κάποιες φορές θα γίνονται ολοένα πιο απαιτητικοί, επειδή η συχνότητα αλλάζει και πάλι στον πλανήτη και δεν είναι όλοι σε θέση να διαχειριστούν το γεγονός αυτό με χάρη. 

Ο αριθμός 10 εκπροσωπεί θέματα εξουσίας, ηγεσίας, θάρρους και την ικανότητα να πιστεύει κανείς στη δύναμη που έχει για να χειριστεί μια κατάσταση. 

Όταν το Ακτινοβόλο Σώμα και το νευρικό σύστημα είναι ισχυρά, έχουμε μια μαγνητική παρουσία που προσελκύει ευκαιρίες και απαιτεί σεβασμό. 

Στη θετική του πολικότητα ο αριθμός 10 σέβεται τους άλλους και είναι ένας ευγενής και αγαθοεργός κυβερνήτης. 

Στην αρνητική πολικότητα το 10 μπορεί να είναι μια στάση τυραννική, ένα «έτσι, γιατί το λέω εγώ!» Τον Οκτώβρη ηχούν κροταλίσματα σπαθιών, επιλέξτε λοιπόν τις μάχες σας με σύνεση ή απλά μείνετε μακριά όταν τα πράγματα αρχίσουν να γίνονται πολύ τρελά. 

Κάτι που, κατά καιρούς, θα συμβαίνει. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια διευρυμένη προοπτική μαζί με ένα όραμα μεγάλου βεληνεκούς, προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τι συμβαίνει τις επόμενες 90 ημέρες. 

Ο κόσμος δεν καταρρέει, απλώς αναδιοργανώνεται καθώς προετοιμάζεται για μεγαλύτερες αλλαγές το 2020. Αυτές οι αλλαγές θα εκδηλωθούν στη θετική τους πολικότητα μέσα από τη δημιουργική συνεργασία και το κοινό συνειδητό μας όραμα. 

Όπως και να δείχνουν τα πράγματα, υπάρχουν πολλές λύσεις για ένα αποτέλεσμα με αμοιβαία οφέλη. 

Όσον αφορά το 2020, ο αριθμός 2 είναι ένας αριθμός θηλυκής ενέργειας και εκπροσωπεί θέματα αρμονίας, ισορροπίας, υποστήριξης και δημιουργικής συνεργασίας. 

Πρόκειται για μια αναγκαία εξέλιξη από τη δεκαετία του αριθμού 1 (2010-2019) όπου, κατά καιρούς, επικράτησαν θέματα ανεξαρτησίας, προσωπικών επιλογών και απόψεις του τύπου «ή με τον τρόπο μου ή καθόλου!». 

Είναι ενδιαφέρον για μένα, ότι στην Αμερική μερικοί από τους άνδρες υποψήφιους πολιτικούς έχουν αυτό που οι γυναίκες αποκαλούμε: «εξελιγμένη γυναικεία πλευρά». Είναι στιβαροί άνδρες, παρόλα αυτά εξακολουθούν να διατηρούν ανοιχτό έναν χώρο ευαισθησίας και συμμετοχικότητας. (Ναι!) 

Είναι η ισορροπία του αρσενικού και του θηλυκού μέσα μας που εξελίσσεται τώρα, και έτσι μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο και να έχουμε υγιείς σχέσεις. Αν ξαναπιάσουμε το θέμα των διπλών 10 στον υπολογισμό της Καρδιάς, όλοι σε κάποιο σημείο, αυτόν το μήνα, θα δοκιμαστούμε στο «μην προδίδεις τον εαυτό σου». 

Αυτό σημαίνει ότι θα είστε πλέον σε θέση να αναγνωρίσετε περιπτώσεις που υποχωρήσατε στα προσωπικά σας όρια και την αίσθηση του αυτοσεβασμού, και πια να πείτε «Αυτό δεν μου ταιριάζει και δεν συνεχίσω να λειτουργώ έτσι!” 

Πρόκειται για μια πραγματικά τεράστια αποκάλυψη και θα δώσει τον ρυθμό για το 2020 αλλά και για μετά. 

Αξίζετε συνειδητές ισορροπημένες σχέσεις και απαιτείται προσπάθεια εκ μέρους σας για να διατηρήσετε την ισορροπία. Η ισορροπία είναι το βασικό θέμα του Οκτωβρίου, καθώς ο αριθμός 10 ενσωματώνει τη δυναμική του «Όλα ή τίποτα!». 

Αυτό το μότο μπορεί να γίνει αρκετά εξαντλητικό και το ξέρω από πρώτο χέρι, επειδή έχω αριθμό Ψυχής 10.Ανατρέχοντας πίσω, στις πρώτες μέρες της εκπαίδευσής μου, ο Yogi Bhajan μού είπε κάποτε: «Ούτε υπερβολικά πολύ, ούτε υπερβολικά λίγο». 

Μια καλή ρήση να ακολουθήσει κάποιος στη ζωή του. Μέσα στο πεδίο της Παγκόσμιας Νοημοσύνης υπάρχει μια δυναμική για αλλαγή και εξέλιξη. Αν είστε έτοιμοι, πρόθυμοι και ικανοί να ζητήσετε από τις ανώτερες δυνάμεις βοήθεια και καθοδήγηση, θα σας δοθεί. 

Απλά καθίστε σε μια απλή διαλογιστική στάση και πείτε: «Αγαπητέ Ουράνιε Άγγελέ μου, οδήγησέ με στο μονοπάτι που θα ικανοποιήσει την καρδιά μου και τη λαχτάρα της Ψυχής μου. Κράτησέ με προστατευμένο και ασφαλή στο ταξίδι μου, και ευλόγησε τους γύρω μου με τη Χάρη σου». Ορίστε λοιπόν, σας εύχομαι χαρούμενη πορεία και Sat Nam. 




Της Nam Hari Kaur Μετάφραση: Seva Simran K. από www.3ho.org Επιμέλεια: Jasmukhand K. Πηγή: kundaliniyoganet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου