Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Πώς να στείλετε τηλεπαθητικό μήνυμα σε κάποιον...!!!!

Η τηλεπάθεια είναι υποτιμημένη λόγω του νόμου της έλξης. Σε μια συζήτηση με κάποιον γνωστό μου, μου είπε : “Άρη μου, λυπάμαι αλλά εγώ δεν τα πιστεύω αυτά. Αν δεν το δω, δεν το πιστεύω” 

Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε κάτι που δεν βλέπουμε ή που λειτουργεί ακριβώς αντίθετα με τους κοσμικούς νόμους. Προκειμένου να πετύχετε κάτι, πρέπει πρώτα να το πιστέψετε. Το αυτό συμβαίνει και με την τηλεπάθεια. 

Πώς να στείλετε το τηλεπαθητικό μήνυμα
Το πρώτο και βασικό βήμα για την αποστολή ενός τηλεπαθητικού μηνύματος είναι να έχετε μια ισχυρή πίστη στη δύναμη της τηλεπάθειας που έχετε μέσα σας. 

Είναι σαν να παραγγέλνετε κάτι μέσω e-shop και φοβάστε ότι δεν θα τα πάρετε ή ότι θα σας εξαπατήσουν και θα χάσετε τα λεφτά σας. Όταν λοιπόν ασχολείστε με τέτοιου είδους θέματα δεν το σκέφτεστε, δεν αμφιβάλλετε. Οι αμφιβολίες είναι απώλεια ενέργειας. Προσπεράστε τις. πώς να στείλετε τηλεπαθητικό μήνυμα σε κάποιον 

Πώς να στείλετε το τηλεπαθητικό μήνυμα 

Ήρεμο σώμα , Ήρεμος νους
Αυτό τώρα μπορεί να ακούγεται κουραστικό αλλά είναι σημαντικό. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος όπου κανείς δεν θα σας αποσπάσει την προσοχή. Έτσι θα είστε πιο συγκεντρωμένοι. Δοκιμάστε αρχικά το διαλογισμό για να χαλαρώσετε και να καθαρίσετε το μυαλό σας από όλες τις ανεπιθύμητες σκέψεις. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει τόσο με την αποστολή όσο και με τη λήψη των μηνυμάτων. 

Και τώρα κλείστε τα μάτια σας. 

Αποστολή τηλεπαθητικών μηνυμάτων 
Για να στείλετε τηλεπαθητικά μηνύματα, ζωγραφίστε νοερά το πρόσωπο με το οποίο θέλετε να επικοινωνήσετε. Σχεδιάστε το όσο πιο ζωηρά μπορείτε. Φανταστείτε ότι του στέλνετε κάποιο μήνυμα. Φανταστείτε ότι του παραδίδετε ένα γραπτό μήνυμα. Ότι του στέλνετε ένα e-mail ή ένα μήνυμα κειμένου σε SMS ή Messenger. 

Ότι μιλάτε μαζί του στο τηλέφωνο ή μιλάτε δια ζώσης. Η μέθοδος που σχεδιάζετε για τη μετάδοση του μηνύματος δεν είναι τόσο σημαντική. Σημαντική είναι η οπτικοποίηση σας. Πρέπει να είναι ισχυρή και λεπτομερής. Εάν έχετε τη δυνατότητα, φανταστείτε το άρωμα του ατόμου, τη φωνή, το χαμόγελο, τις εκφράσεις του προσώπου και άλλες λεπτομέρειες. 

Μόλις πείτε όλα όσα θέλετε, ευχαριστήστε τον άνθρωπο που επικοινωνήσατε με μια καλημέρα, μια καληνύχτα, καλή δύναμη στην δουλειά ή οτιδήποτε άλλο και επιστρέψτε σε ό, τι κάνατε προτού ξεκινήσετε με την τηλεπάθεια. Το μήνυμα σας εστάλει. Έγινε. 

Καθώς αρχίζετε να πειραματίζετε με τηλεπάθεια, είναι σημαντικό να παραμείνετε υπομονετικοί και να έχετε τακτική πρακτική. Η ικανότητά σας να στέλνετε μηνύματα θα αναπτυχθεί και θα ενισχυθεί δια μέσου του χρόνου 




Καίσαρας – torah.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου