Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Που θα συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας...!!!!

Εάν έχετε κουραστεί να περιμένετε τον έρωτα της ζωής σας να βρει αυτός ΕΣΑΣ, τότε ίσως πρέπει να κάνετε κάτι γι 'αυτό. 

Αλλά πρώτα, το μεγάλο ερώτημα: Πού πρέπει να ψάξετε για αγάπη; Πού τελικά θα συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας; 

Θα πρέπει να πάτε σε ένα μπαρ με ζωντανή μουσική και να πιείτε τα ωραία σας cocktail; 

Θα πρέπει να πάτε σε μια συναυλία και να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας συγκρότημα; 

Θα πρέπει να βγείτε για χαλαρό ποτό με τους συναδέλφους σας; Πρέπει να πάτε σε μια καφετέρια και να βρείτε τον πιο χαριτωμένο τύπο που διαβάζει το βιβλίο του; 

Η απάντηση είναι: Εξαρτάται.
Το που πηγαίνετε και τι αποφασίζετε να κάνετε για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μετράει. 

Ρωτήστε τον εαυτό σας: Τι είδους άτομο είμαι; 

Όταν συναντάς ένα ζευγάρι ή ακούσεις από μια φίλη ότι είναι σε μια νέα σχέση, μία από τις πρώτες ερωτήσεις που ακούσεις πάντα είναι : “Πού γνωριστήκατε;” 

Κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό, διαβάστε για να μάθετε πού θα πρέπει να βγαίνετε περισσότερο! 

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Ο Κριός είναι γρήγορος και ανταγωνιστικός στο πνεύμα. Αγαπά φυσικές προκλήσεις και χρειάζεται έναν άντρα που μπορεί να συμβαδίσει μαζί της. 

Δεν υπάρχει τίποτα που να μισεί περισσότερο από έναν σύντροφο που δεν είναι τόσο δυναμικός όσο είναι. 

Ένα γυμναστήριο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσει μια Κριός τον έρωτα της ζωής της. Οι άντρες εκεί αγαπάνε την σωματική δραστηριότητα. Με έναν αθλητή, ο Κριός θα έχει έναν διασκεδαστικό και φλογερό ανταγωνισμό που οδηγεί σε μια σχέση. 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Για μια Ταύρο όλα είναι σχετικά με τις αισθήσεις. Η ίδια είναι εξαιρετικά αισθησιακή και η πιο έντονη αίσθηση της είναι η γεύση. 

Ένα εστιατόριο είναι ένα ιδανικό μέρος για να βρει την αγάπη. Της αρέσει να πηγαίνει σε μοναδικά και διασκεδαστικά μέρη και το ενδιαφέρον της για εκλεκτική τροφή θα χρησιμεύσει ως σημείο συνομιλίας με τον πιθανό σύντροφο της. 

Έχοντας κάποιον για τον οποίο μπορεί να μαγειρέψει είναι και ένα συν για την ίδια. 

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Μια γυναίκα Δίδυμος είναι μια γυναίκα πολλών χρωμάτων, έχει όλα τα διαφορετικά είδη χαρακτηριστικών και μπορεί να είναι λίγο συντριπτική όταν προσπαθεί να βρει έναν σύντροφο. 

Όλες οι διαφορετικές δυνατότητες και τα αποτελέσματα μπορούν να την τρομάξουν κάποιες φορές. Ο καλύτερος τρόπος για να βρει την αγάπη είναι να έχει κάποιος να της προτείνει κάποιον άντρα, δηλαδή ένα ραντεβού στα τυφλά! 

Ναι, τα ραντεβού στα τυφλά δεν λειτουργούν πάντα και μπορεί να είναι κάπως αμήχανα, αλλά ποιος σας γνωρίζει καλύτερα από τους φίλους σας; Μπορούν να δουν κάτι σε έναν πιθανό σύντροφο που ο Δίδυμος δεν το κάνει! 

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Μια Καρκίνος έχει μια τεράστια καρδιά και είναι πολύ ευγνώμων για τις σχέσεις που έχει στη ζωή της. 

Θα ψάξει για αγάπη, αλλά πρέπει να είναι κάποιος τόσο στοργικός και γνήσιος όσο είναι και αυτή. Η εθελοντική εργασία είναι ο καλύτερος τρόπος για να συναντήσει κάποιον που είναι αντάξιος της ανιδιοτέλειας της. 

Ένας άντρας που βοηθά άλλους ανθρώπους και έχει μια μεγάλη καρδιά θα ήταν ιδανικός γιατί αυτό είναι το είδος του ατόμου που είναι, ένας επιφανειακός ή ανεύθυνος τύπος με κανένα τρόπο δεν θα έκανε. 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Ένας Λέων ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το πει. Δεν φοβάται να διερευνήσει όλες τις επιλογές της. 

Το speed dating δεν είναι για όλους, αλλά για έναν Λέοντα είναι στην πραγματικότητα το καλύτερο σενάριο για να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους. 

Οι πολλές επιλογές και οι πιθανοι συνεχοί επαίνοι από μια σειρά από θαυμαστές είναι κάτι περισσότερο από αρκετό αφροδισιακό για να θέλει να συμμετάσχει. Η συνάντηση με έναν κατάλληλο σύντροφο θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Μια Παρθένος είναι τόσο εργατική και επίμονη που είναι δύσκολο να σταματήσει και να παρατηρήσει ακόμη και όταν έχει μια σπίθα με έναν άντρα. 

Χρειάζεται κάποιον που δεν θα την απομακρύνει από τη δουλειά της, αλλά θα υπάρχει στην ζωή της ως το ευχάριστο διάλειμμα της για να θυμάται ότι πρέπει κάποιες φορές να διασκεδάσει. 

Η μετάβαση σε ένα happy hour μετά την δουλειά είναι ότι καλύτερο γι 'αυτήν. Οι περισσότεροι από τους άντρες εκεί είναι πιθανώς έξω με τους συναδέλφους τους μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας και είναι έτοιμοι να χαλαρώσουν και να φλερτάρουν. 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Ένας Ζυγός χρειάζεται κάποιον που να είναι πρόθυμος να την ακολουθεί σε όλα επειδή οι περισσότερες από τις δραστηριότητες που κάνει δεν θέλει να τις κάνει μόνη της. 

Η εξωστρεφής στάση της και η αγάπη της για ζωή την κάνουν την ιδανική γυναίκα για πολλούς. 

Μια λέσχη χορού είναι το τέλειο μέρος για να βρει έναν πιθανό σύντροφο, γιατί είναι στις πιο λαμπερές της στιγμές που κάνει κάτι που πραγματικά αγαπά και την γεμίζει. 

Ο χορός της και η αρχή ενός ρομαντισμού είναι η τέλεια ιστορία «συνάντησης» για έναν Ζυγό. 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Μια Σκορπιός δεν μπορεί να ψάξει για αγάπη σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Είναι παθιασμένη για ό,τι κάνει στην ζωή της. 

Το πάθος που την κρατάει ξύπνια το βράδυ από αδρεναλίνη είναι το μέρος που θα πρέπει να ψάξει για αγάπη. 

Όποιο και είναι αυτό το πάθος, ένας μαραθώνιος, κηπουρική, σέρφινγκ ή ακόμα και κόμικς είναι εκεί που πρέπει να πάει για να αναζητήσει άλλους ανθρώπους για να περάσει ρομαντικές στιγμές. 

Όντας τόσο παθιασμένη, χρειάζεται κάποιον που έχει παρόμοια πάθη για να είναι ευτυχισμένη. 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Μια Τοξότης αγαπά την ελευθερία της και είναι σε θέση να ταξιδεύει και να μην έχει αναστολές. Ποιο καλύτερο μέρος για να βρεις κάποιον παρά ενώ είναι σε διακοπές; 

Η σπίθα ενός άντρα από άλλη χώρα ή το να συναντήσει έναν άλλο ταξιδιώτη που έχει την ίδια αγάπη για τα ταξίδια είναι το πιο αφροδιασιακό για μια γυναίκα Τοξότη. 

Το γεγονός ότι και οι δύο αγαπούν τις διακοπές και την εξερεύνηση νέων παραστάσεων θα είναι αυτομάτως ένα γλυκό σημείο εκκίνησης και για τους δύο. 

Για το μήνα του μέλιτος, αυτή θα είναι να ταξιδέψει στον κόσμο με ένα backpack μαζί σας. 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Ένας Αιγόκερως έχει μια έμφυτη ισχυρή δύναμη για σκληρή δουλειά, αυτοελέγχο και ευθύνη. Ξέρει πώς να διασκεδάσει, αλλά μερικές φορές πρέπει να της το υπενθυμίζουμε. 

Το ιδανικό μέρος για έναν Αιγόκερω να βρει αγάπη θα ήταν σε ένα χώρο μουσικής. 

Είτε πρόκειται για μια συναυλία, ή ένα φεστιβάλ, θα είναι σε θέση να βρει κάποιον να περάσουν όμορφα. 

Θα εκτιμήσει την ελευθερία που θα της δώσει ο νέος σύντροφος της και θα ερωτευτεί ενώ χορεύει ακούγοντας αγαπημένο της συγκρότημα. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Μια Υδροχόος είναι οπαδός συζήτησης και πνευματικής σύνδεσης. 

Χρειάζεται κάποιον με τον οποίο θα μπορέσει να μιλάει και να την βοηθήσει να τροφοδοτήσει το ενδιαφέρον και την πείνα της για εξερεύνηση του νου. 

Ένα βιβλιοπωλείο ή μια βιβλιοθήκη είναι ιδανικό για ένα μέρος για να βρει έναν τέλειο σύντροφο γι ‘αυτήν. Θα είναι σε θέση να έχει κάποιον που μπορεί τουλάχιστον να εκτιμήσει τη λογοτεχνία και την τέχνη της αφήγησης. 

Δεν υπάρχει τίποτα που μια Υδροχόος να αγαπά περισσότερο από τις συζητήσεις και η εξεύρεση κάποιου σε ένα περιβάλλον σχετικά με τις σπουδές της θα είναι σίγουρα προς όφελός της. 

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Μια γυναίκα Ιχθείς είναι στον δικό της κόσμο και είναι εξαιρετικά δημιουργική. Θα θέλει να έχει κάποιον στη ζωή που ίσως δεν είναι τόσο δημιουργικός, αλλά κάποιος που μπορεί ακόμα να εκτιμήσει την εκκεντρικότητα της ζωής της. 

Μια γκαλερί τέχνης ή μια έκθεση τέχνης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μια να ψάξει για τον απόλυτο έρωτα. 

Θα είναι σε θέση να βρει κάποιον που να μοιράζεται το ενδιαφέρον και την αγάπη της για ζωή, ενώ μπορεί να μοιράζονται την αγάπη για τις τέχνες μαζί. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου