Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Κάποιοι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να σε εκτιμήσουν πριν σε χάσουν...!!!!

Κάποιοι άνθρωποι θα σε αγαπήσουν μονάχα όταν εσύ σταματήσεις να τους δίνεις αγάπη, θα συνειδητοποιήσουν πόσα πολλά τους έδινες μονάχα όταν σταματήσεις να τους δίνεις.

Κάποιοι άνθρωποι θα παλέψουν για την προσοχή σου μονάχα όταν εσύ σταματήσεις να τους προσέχεις, θα σε εκτιμήσουν μονάχα όταν εσύ έχεις ήδη φύγει. Κάποιοι άνθρωποι θα διαπιστώσουν πόσο μεγάλη ήταν η αγάπη σου για αυτούς όταν βεβαιωθούν ότι κανείς άλλος δεν θα μπορέσει να τους αγαπήσει με τον δικό σου τρόπο.

Σε κάποιους ανθρώπους θα αρχίσεις να λείπεις μονάχα όταν εσύ τους γυρίσεις την πλάτη μετά από αμέτρητες ώρες που περίμενες να σε κοιτάξουν. Και μετά, μετά θα είναι απλά αργά γιατί η πόρτα της καρδιάς σου θα έχει κλείσει. Θα είναι αργά να τους ξανακοιτάξεις, αργά να τους ξαναδώσεις, αργά να τους ξαναγαπήσεις.

Θα έχεις μάθει να μην φοράς ανθρώπους που σε στενεύουν, που σου κόβουν την ανάσα. Θα έχεις μάθει ότι μένοντας στο ίδιο σημείο, στην ουσία πηγαίνεις προς τα πίσω.

Θα έχεις μάθει ότι αυτός που αγαπάει πραγματικά προσφέρει ηρεμία και σιγουριά. Θα έχεις μάθει ότι έχει έρθει η σειρά σου να πάρεις πίσω αυτά που έδωσες. Θα έχεις μάθει ότι εάν δεν μπορείς να γελάσεις με έναν άνθρωπο, δεν υπάρχει το μαζί γιατί δεν υπάρχει σχέση.

Θα έχεις μάθει να μην δικαιολογείς ανθρώπους γιατί θα έχεις μάθει ότι η αναποφασιστικότητά τους στην ουσία είναι η απόφασή τους. Και αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να έχουν την ευκαιρία να σε έχουν ποτέ ξανά γιατί δεν θα σου χρειάζεται να είσαι με ανθρώπους που πρέπει να σε χάσουν για να σε κρατήσουν.




Συγγραφέας Sylvia Gogiyska - enallaktikidrasi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου