Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το νερό του ρυζιού και ΔΕΝ θα το πετάξετε ποτέ ξανά...!!!!

Αυτή η παλιά συνταγή θα βελτιώσει όχι μόνο την ποιότητα των μαλλιών σας, τη χροιά του δέρματος σας, αλλά πολλά ακόμα οφέλη για την υγεία.

Σήμερα, αυτή η συνταγή είναι αρκετά δημοφιλής. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο νερό και το ρύζι.

Προετοιμασία :
Προφανώς θα νομίζετε ότι το νερό του ρυζιού για το οποίο μιλάμε είναι το νερό που πλένετε το ρύζι σας, αλλά αυτό δεν ισχύει. Το νερό ρυζιού είναι το νερό στο οποίο μαγειρεύετε το ρύζι σας.

Θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερο νερό από ότι κάνετε συνήθως όταν μαγειρεύετε ρύζι. Αφού βράσει το ρύζι το σουρώνετε και αποθηκεύετε το νερό σε ένα βάζο. Το νερό περιέχει όλα τα υγιή θρεπτικά συστατικά του ρυζιού.

Μπορείτε είτε να το πιείτε, ενώ είναι ζεστό ή να το χρησιμοποιήσετε για να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας ή το πρόσωπό σας τη στιγμή που θα έχει κρυώσει.

Οφέλη για την υγεία : 
Αυξάνει την ενέργεια 

Ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος 

Αποτρέπει τον καρκίνο 

Αποτρέπει τη δυσκοιλιότητα 

Αποτρέπει την γαστρεντερίτιδα 

Καλλυντικά οφέλη : 
Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με νερό ρυζιού για ένα πιο μαλακό δέρμα 

Πλύνετε τα μαλλιά σας με νερό ρυζιού για να βελτιωθεί η ποιότητα της τρίχας 

Το νερό ρυζιού είναι το καλύτερο φυσικό τονωτικό 

Χρησιμοποιήστε το νερό ρυζιού για να ανοίξετε τους πόρους 

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου