Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Αν τρώτε αυτό το ένα πράγμα για πρωινό, θα καίτε θερμίδες όλη μέρα...!!!!

Λένε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και σε ό,τι αφορά τον μεταβολισμό σας και το πώς θα λειτουργήσει μέσα στην ημέρα αυτό είναι πολύ αλήθεια. 

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως εκείνοι που επιλέγουν ένα υγιεινό και ισορροπημένο πρωινό είναι πιο πιθανό να χάνουν βάρος στη διάρκεια της ημέρας από ότι εκείνοι που το παραλείπουν. 

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το τι τρώτε για πρωινό είναι το ίδιο σημαντικό με το τι τρώτε γενικά μέσα στην ημέρα. 

Αν θέλετε να δώσετε μια ώθηση στον μεταβολισμό σας και να έχετε ενέργεια όλη την ημέρα οι ειδικοί προτείνουν τη γνωστή σε όλους μας βρώμη. 

Οι άνθρωποι που τρώνε καλούς υδατάνθρακες, όπως είναι η βρώμη, έχουν περισσότερη ενέργεια, χάνουν περισσότερο βάρος και το έντερό τους λειτουργεί πολύ καλύτερα. 

Η βρώμη είναι γεμάτη φυτικές ίνες πράγμα που σημαίνει πως το σώμα σας χρειάζεται αρκετή ώρα για να την επεξεργαστεί και έτσι «ξυπνάει» ο μεταβολισμός σας. 

Επιπλέον, η βρώμη όταν την τρώτε σας δίνει την αίσθηση ότι τρώτε μαστίχα και έτσι σας παίρνει περισσότερη ώρα να την μασίσετε και να την καταπιείτε. 

Βάλτε τη βρώμη στη ζωή σας. 

Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει τι είδους βρώμη θα πάρετε. Προτίμηστε την απλή, σκέτη βρώμη και εμπλουτίστε την με φρέσκα φρούτα, γάλα αμυγδάλου, ξηρούς καρπούς, κινόα και γιαούρτι. Αποφύγετε τη ζάχαρη και το μέλι. 




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου