Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Η μοναξιά του ενεργειακού θεραπευτή...!!!!

Ο ενεργειακός θεραπευτής είναι ένας άνθρωπος απόλυτα αφυπνισμένος.

Ξέρει τον σκοπό της ζωής του. Γνωρίζει και ακολουθεί τους συμπαντικούς κανόνες κατά γράμμα. Κάθε μέρα πολεμά με την αρνητική ενέργεια και θεραπεύει, ώστε να φέρει την ισορροπία πάντα εκεί που χρειάζεται. Έχει το τάλαντο της διάκρισης, για να ξεχωρίζει που πρέπει να βοηθήσει. Δεν ανακατεύεται ποτέ στα καρμικά μαθήματα, που πρέπει να βιώσει κάποιος για την εξέλιξη της ψυχής του..

Ο ενεργειακός θεραπευτής δεν είναι σωτήρας, είναι οδηγός που δείχνει στους άλλους τρόπους, ώστε να καλυτερέψουν την ζωή τους σε αυτήν την ενσάρκωση τους.

Στην σημερινή εποχή που ζούμε, κυβερνά το διαίρει και βασίλευε, όλα είναι κονσερβοποιημένα και χωρίζουν τους ανθρώπους σε ομάδες. Έχουν κοπαδοποιήσει τους λαούς με πολύ μαεστρικό τρόπο και τους οδηγούν εκεί όπου θέλουν. 

Οι άνθρωποι έχουν αποκοπεί από την φύση και έχουν παραδοθεί στην τεχνολογία, δίχως να γνωρίζουν τίποτα για την ύπαρξή τους. Δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό που δίνει ζωή στο σώμα τους. Έχουν αποδεχθεί τον θάνατο ως κάτι τελειωτικό για την ύπαρξή τους. 

Έχουν παραδοθεί στα αρνητικά συναισθήματα και στις εγωιστικές συμπεριφορές. Ενσαρκώνονται για να σβήσουν κάρμα και δημιουργούν κι άλλο… Έχουν ζήσει χιλιάδες ζωές και δεν θυμούνται τίποτα. Δέχονται ότι κάνει το σύνολο και γίνονται μέρος αυτού. 

Παλεύουν όλη την ζωή τους για οτιδήποτε υπάρχει έξω σε μια διχασμένη κοινωνία, δίχως να κοιτάξουν μια φορά, έστω, το ποιοι είναι πραγματικά και ποιος είναι ο σκοπός τους σε αυτή την ύπαρξη. Δεν ζουν το τώρα, γιατί τους έχουν φοβίσει για το αύριο. Δεν είναι σε θέση, λόγω της ταχύτητας και των καταστάσεων, να κάνουν τις επιλογές που πρέπει, για την εξέλιξη της ψυχής τους. 

Διψάνε για εξουσία και πολυτέλεια και έχουν μπερδέψει την ύλη με την προσωπική ευτυχία τους.

Σε αυτό τον κόσμο ένας ενεργειακός θεραπευτής, που λειτουργεί τελείως αντίθετα από το σύνολο και δεν ακολουθεί το κοπάδι, είναι γεμάτος μοναξιά. Όλοι είναι δίπλα του μόνο για να διορθώσουν κάτι. Έχουν την απαίτηση, να παίρνει το βάρος τους και δεν καταλαβαίνουν ότι είναι μόνο ένας οδηγός. Νομίζουν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα ποτέ.

Πολλές φορές ακόμα και αυτούς που βοήθησε, τον πληγώνουν με προδοσία και άλλες συμπεριφορές. Όταν ωριμάσει καταλήγει να επιλέξει την μοναξιά, γιατί έχει κατανοήσει με επιείκεια, ότι δεν φταίνε απόλυτα οι άνθρωποι που φέρονται έτσι. 

Τους έχουν κρύψει τα πάντα που αφορά το αθάνατο σώμα που λέγεται ψυχή και θα ενσαρκώνονται συνεχώς σε διάφορους ρόλους, μέχρι να το μάθουν και να εξελιχθούν. Για έναν ενεργειακό θεραπευτή, δεν έχει σημασία ή αναγνώριση, γιατί ζει ταπεινά και το μόνο που θέλει είναι αγάπη. 

Είναι γεμάτος από αγάπη και δεν τον ενοχλεί η μοναξιά στο ταξίδι της ενσάρκωσης του. Αποδέχεται πλήρως την αποστολή του, και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τον σταματήσει ώστε να εκπληρώσει το πεπρωμένο του… 




Μάρω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου