Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Τεχνική αναπνοής για σώμα και νου.....!!!!!!!!

Η τεχνική αυτή αναπνοής έχει τη δύναμη να φέρει υγεία, γαλήνη, ισορροπία και ευεξία στο σώμα και στο νου σας. Στην ουσία δίνετε έτσι στον αέρα που αναπνέετε την ιδιότητα που θέλετε για εσάς και στο σώμα σας την ευκαιρία να κάνει πολλά ενεργειακά «ντους» υγείας!

Ας υποθέσουμε ότι εργάζεστε με την λέξη δύναμης : «Χαρά»

1. Εισπνοή: «Είμαι…» νιώστε ότι φέρνετε μέσα σας την συγκεκριμένη ποιότητα ενέργειας, καθώς σκέφτεστε εισπνέοντας την λέξη «είμαι». Έτσι ελκύεται τη ζωτική ενέργεια, με δόνηση συμβατή με την ποιότητα της «χαράς»

2. Κράτημα αναπνοής μέσα: «χαρά…» κρατήστε μέσα για λίγο την αναπνοή σας καθώς σκέφτεστε την λέξη «χαρά» και νιώστε την χαρά να πλημμυρίζει κάθε σας κύτταρο, να φτάνει με την κρατημένη αναπνοή σε κάθε σημείο του σώματος σας. Έτσι διαχέετε τη ποιότητα της Χαράς σε όλο σας το είναι. Τα κύτταρα σας έχουν τη δική τους νοημοσύνη και αντιλαμβάνονται την συγκεκριμένη ενέργεια, γεμίζουν στη κυριολεξία με Χαρά!

3. Εκπνοή: «δίνω…» εκπνεύστε αργά και σταθερά, ενώ σκέφτεστε ότι αδειάζετε την ενέργεια της χαράς γύρω σας. Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνεται την ενέργεια της Χαράς στο ενεργειακό σας πεδίο, στην αύρα σας, αλλά και στο χώρο γύρω σας, επηρεάζοντας έτσι θετικά και το περιβάλλον. 

4. Κράτημα αναπνοής έξω: «χαρά» κρατήστε έξω από το σώμα την αναπνοή σας, καθώς σκέφτεστε τη λέξη «χαρά» και νιώστε ότι η αύρα σας γεμίζει, πλημμυρίζει, φωτίζεται από χαρά! Αυτό το στάδιο της αναπνοής έξω, είναι το πιο ασυνήθιστο γι αυτό προσέξτε μην βιαστείτε να εισπνεύσετε πολύ γρήγορα. 

Σε αυτή τη φάση κρατάτε την ενέργεια στην αύρα σας ώστε να εδραιωθεί γύρω σας, αλλά συγχρόνως στέλνετε και το σήμα της Χαράς σε όλο το σύμπαν, αφού τα ενεργειακά κύματα που εκπέμπετε φτάνουν πιο πολύ μακριά από ότι μπορείτε να φανταστείτε!

Κρατήστε την αναπνοή σας για όσο χρόνο νιώθετε άνετα. Σε καμία περίπτωση μην πιέσετε τον εαυτό σας! Κάντε το όπως μπορείτε, δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι! Το μυστικό είναι να μπορέσετε να συγκεντρωθείτε κατά τις αναπνοές στη σκέψη σας, χωρίς όμως να ζορίζεστε. 

Θα πρέπει να απολαμβάνετε αυτές τις αναπνοές, χωρίς πίεση, να γίνονται φυσικά, με ροή, και να αρχίσετε να νιώθετε όσο μπορείτε αυτό που σκέφτεστε. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίστε τις αναπνοές:

Εισπνοή: είμαι - Κράτημα μέσα: χαρά
Εκπνοή: δίνω - Κράτημα έξω: χαρά

Εισπνοή: αξίζω - Κράτημα μέσα: χαρά
Εκπνοή: δίνω - Κράτημα έξω: χαρά

Εισπνοή: δέχομαι - Κράτημα μέσα: χαρά
Εκπνοή: δίνω - Κράτημα έξω: χαρά

Εισπνοή: νιώθω - Κράτημα μέσα: χαρά
Εκπνοή: δίνω - Κράτημα έξω: χαρά

Εισπνοή: πλημμυρίζω - Κράτημα μέσα: χαρά
Εκπνοή: δίνω - Κράτημα έξω: χαρά

Εισπνοή: εκδηλώνω - Κράτημα μέσα: χαρά
Εκπνοή: δίνω - Κράτημα έξω: χαρά

Εισπνοή: δημιουργώ - Κράτημα μέσα: χαρά
Εκπνοή: δίνω - Κράτημα έξω: χαρά

Εισπνοή: απολαμβάνω - Κράτημα μέσα: χαρά
Εκπνοή: δίνω - Κράτημα έξω: χαρά

Εισπνοή: αισθάνομαι - Κράτημα μέσα: χαρά
Εκπνοή: δίνω - Κράτημα έξω: χαρά

Τώρα ίσως μπορείτε να νιώσετε ότι λάμπετε ολόκληροι!!! Μείνετε για λίγο χαλαροί σε σιωπή και συνειδητοποιείστε τα ευαισθήματα που έχουν δημιουργηθεί. Η εσωτερική γαλήνη είναι η φυσική σας κατάσταση ύπαρξης, από την οποία μπορείτε να αντλήσετε δύναμη και έμπνευση.

Όσα κι αν πούμε για αυτή τη μέθοδο είναι λίγα γι αυτό καλύτερα να την βιώσετε και να βγάλετε εσείς τα συμπεράσματα σας. Μετά από ένα- δυο μήνες εξάσκησης θα δείτε εκπληκτικές αλλαγές πάνω σας! 

Μετά από τρεις μήνες εξάσκησης το σώμα σας θα είναι διαφορετικό και νους σας το ίδιο! Μετά από έξι μήνες κυριολεκτικά νέα πνοή θα κυλάει μέσα σας. Μετά από ένα χρόνο, θα έχετε γίνει κυριολεκτικά καινούριοι!!!

Μπορείτε να εργαστείτε με ιδιότητες όπως: χαρά, ευτυχία, ελευθερία, γαλήνη, αφθονία, επίγνωση, διαύγεια, αγάπη, ευσπλαχνία, ομορφιά, φως, ευγνωμοσύνη, υγεία, δύναμη, αρμονία, ζωή, διαίσθηση, δημιουργία, εμπιστοσύνη κτλ.
"Όταν η καρδιά τραγουδάει"
Λιάνα Τελειώνη





http://www.urantiacenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου