Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Eπανασυνδετική Θεραπεία - .Reconnective Healing....!!!!!!!

Κάποια πράγματα είναι δύσκολο να εξηγηθούν. Τα θαύματα μιλούν από μόνα τους...!!  Δρ. Έρικ Περλ

Η Επανασυνδετική Θεραπεία ( Reconnective Healing) του Δρ. Έρικ Περλ, είναι μια νέα μορφή Ενεργειακής Ίασης, που λειτουργεί σε πολύ υψηλές συχνότητες της ενέργειας.

Υπερβαίνει τις φόρμες, τις τεχνικές, και οτιδήποτε άλλο γνωρίζαμε ως σήμερα. Μας συντονίζει με «νέες» υψηλές συχνότητες της ενέργειας, επιτρέποντας την ίαση σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Αυτές οι θεραπείες και οι υψηλές συχνότητες ενέργειας ανήκουν σε ένα νέο εύρος κυμάτων και έρχονται μέσα από ένα φάσμα φωτός και πληροφορίας που δεν είχε εμφανιστεί ποτέ πριν στο πλανήτη.

Σαν ανθρώπινο είδος μπαίνουμε σε ένα νέο επίπεδο συχνότητας και ανυψώνουμε το συνολικό επίπεδο της συνειδητότητας μας. 

Το σώμα μας διαθέτει μια ευφυία ικανή να συντονίσει εκατομμύρια λειτουργίες που γίνονται ταυτόχρονα. Έχει την ικανότητα να αυτορυθμίζεται και να αυτοθεραπεύεται. Σε ένα υγιές σώμα, όλα τα κύτταρα επικοινωνούν αρμονικά μεταξύ τους και η συγχρονικότητα είναι τέλεια ρυθμισμένη. 

Συναισθήματα όπως το άγχος, ο θυμός, η στενοχώρια, μπορούν να προκαλέσουν διάσπαση του ενεργειακού μας πεδίου, και όταν το σώμα αρχίσει να λειτουργεί διασπασμένο, ο συγχρονισμός διαταράσσεται, τα μέρη του δεν συνεργάζονται και τότε ασθενεί.

Η Επανασυνδετική Θεραπεία, που μεταδίδεται μέσω της ενέργειας, απομακρύνει κάθε πιθανό μπλοκάρισμα, και έτσι η ευφυία του σώματος αρχίζει να συντονίζει πάλι τα μέρη του, και φέρνει την πρωταρχική του ισορροπία σε όλα τα επίπεδα.

Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα κλιματιστικό, το οποίο είναι ρυθμισμένο να λειτουργεί αυτόματα για να κρατάει το χώρο σε μία συγκεκριμένη θερμοκρασία. Αν η θερμοκρασία του χώρου πέσει ή ανέβει, αυτό θα πρέπει αυτόματα να κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να κρατήσει το χώρο όπως πρέπει. 

Αν όμως αποσυνδεθεί από τη συνολική λειτουργία οτιδήποτε μικρό ή μεγάλο, το σύστημα παύει να δουλεύει σωστά, ώσπου να το ξανασυνδέσουμε. Κάπως έτσι λειτουργεί και το ανθρώπινο σύστημα, το οποίο φυσιολογικά είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίζει και να εξουδετερώνει οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό εισβολέα. Όταν όμως αποσυνδεθεί το σύστημα, για πολλούς και διαφόρους λόγους, υπολειτουργεί, έως και παύει να λειτουργεί εντελώς. 

Η Επανασυνδετική Θεραπεία υποστηρίζεται από τις τελευταίες ανακαλύψεις της πυρηνικής και κβαντικής φυσικής. Η πραγματικότητα της ύπαρξης της έχει αποδειχτεί και στην πράξη, σε επιστημονικά εργαστήρια!

Η σύγχρονη φυσική μας βοηθά να κατανοήσουμε πως λειτουργεί η Επανασυνδετική Θεραπεία, με τη «θεωρία των χορδών». Η θεωρία αυτή λέει ότι τα πάντα αποτελούνται από μικρές μονοδιάστατες οντότητες ενέργειας, που ονομάζουμε χορδές. Οι χορδές έχουν μικρότερο μέγεθος από κάθε στοιχειώδες σωματίδιο ύλης. 

Όπως οι χορδές του οργάνου πάλλονται με διαφορετικό τρόπο για να δημιουργήσουν μια διαφορετική νότα, έτσι και οι χορδές ενέργειας πάλλονται με διαφορετικό τρόπο για να δημιουργήσουν σωματίδια. Η Επανασυνδετική Θεραπεία χρησιμοποιεί την ενέργεια-χορδή, επανασυνδέοντας έτσι το εσωτερικό μας σύστημα αυτοίασης.

Η Επανασυνδετικη Θεραπεια ''επανασυνδέει'' ,ενισχύει και επαναφέρει την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία.

Είναι αποτελεσματικό αυτό το είδος θεραπείας ? 
Όσα χρόνια εφαρμόζεται, σημειώθηκαν πολλές αποτελεσματικές θεραπείες. Τα αποτελέσματα κάποιες φορές είναι ριζικά και μόνιμα. Στην αρχή ίσως να μην εμφανίζονται άμεσα και χρειάζεται χρόνος για να επανέλθει σε ισορροπία ο οργανισμός. Παρ όλα αυτά, η ενέργεια έχει απορροφηθεί από το σώμα και συνεχίζει να δουλεύει.

Γνωρίζοντας ότι «θεραπεύω» σημαίνει επανασυνδέομαι με την τελειότητα του σύμπαντος, καταλαβαίνουμε ότι το σύμπαν γνωρίζει τι χρειαζόμαστε και τι θα κερδίσουμε. Το πρόβλημα είναι ότι η ανάγκη δεν αντιστοιχεί πάντοτε με αυτό που αναμένουμε ή με αυτό που νομίζουμε ότι θέλουμε. Κάτι θα έρθει! Απλώς μπορεί να είναι μια έκπληξη!

Τι νιώθει κάποιος κατά τη διάρκεια της θεραπείας ?
Κατά μια έννοια γίνεται ένας συντονισμός ενεργειών. Καθώς ερχόμαστε σε αρμονία με τις νέες συχνότητες της ενέργειας, αρχίζουμε να νιώθουμε αλλαγές μέσα στο σώμα μας. 

Οι δονήσεις θα εμφανιστούν μέσα μας και θα γίνουν μέρος του σώματος. Τα συστήματα ανταπόκρισης θα αναπτυχθούν μέσα από ένα χώρο γαλήνης και ηρεμίας, για τον καθένα με ξεχωριστό τρόπο. Η δονητική ευθυγράμμιση αυτών των ενεργειών, η επικοινωνία με το φως και τις πληροφορίες που μεταφέρουν θα πάρει τη κατάλληλη μορφή. Οι αισθήσεις που δέχεται ο κάθε άνθρωπος είναι τόσο διαφορετικές… όσο και οι άνθρωποι!

Θεραπεύει μόνο σωματικά προβλήματα ?
Θεραπεία είναι η επιστροφή στην αρμονία. Έχει πλέον αποδειχθεί ότι κάθε πρόβλημα υγείας συνδυάζει σωματικούς, διανοητικούς και συναισθηματικούς παράγοντες. Η ενέργεια της Επανασυνδετικής Θεραπείας βοηθά να επανέλθουμε σε σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία και ισορροπία. Έτσι η θεραπεία γίνεται σε πολλαπλά επίπεδα, ανάλογα με το τι χρειάζεται ο καθένας. Λειτουργεί δυναμικά τόσο σε σωματικά όσο και ψυχικά θέματα. 

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ενδεικτικά περιπτώσεις που θεραπεύει η συγκεκριμένη θεραπεία, όμως είναι πραγματικά δεσμευτικό, αφού ανταποκρίνεται με κάποιο τρόπο σε κάθε πρόβλημα!

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται ?
Για μια γενική ενδυνάμωση 1- 3 συνεδρίες είναι αρκετές. Για σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας ίσως χρειαστούν παραπάνω, μόνο στην περίπτωση που οι 3 πρώτες φορές φέρουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα. 

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην Η Επανασυνδετική Θεραπεία (Reconnective Healing) και στην Επανασύνδεση (The Reconnection) ? 

Η Επανασυνδετική Θεραπεία είναι μια ενεργειακή ίαση, η οποία γίνεται όσες φορές χρειαστεί – κατόπιν προυποθέσεων- ενώ η Eπανασύνδεση είναι μια ενεργειακή εξισορρόπηση, που γίνεται μόνο μια φορά στη ζωή μας - και διαρκεί για πάντα. 

Η διαφορά ανάμεσα στην Επανασυνδετική Θεραπεία και την Επανασύνδεση είναι ο Σκοπός. Ο Σκοπός της Επανασυνδετικής Θεραπείας είναι η βαθιά ίαση σε όλα τα επίπεδα, ενώ ο Σκοπός της Επανασύνδεσης δεν είναι μόνο η θεραπεία, αλλά η εξέλιξη και η καθοδήγηση προς το σκοπό της ζωής μας.

Ο δρ Έρικ Περλ εγκατέλειψε την επιτυχημένη καριέρα του ως οστεοπαθητικός και ξεκίνησε μια πολύχρονη έρευνα για να εξηγήσει και να καταλάβει αυτή την νέα ενέργεια. Έγινε υποκείμενο μελέτης σε πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα όπως το UCLA, το πανεπιστήμιο της Μινεσότα και της Αριζόνα. Έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά όπως οι New York Times έχουν αναφερθεί στο έργο και τη φιλοσοφία του. 

Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει 40 εβδομάδες το χρόνο σε όλο τον κόσμο μεταδίδοντας και διδάσκοντας τις πληροφορίες της θεραπευτικής Επανασυνδετικής διαδικασίας. Μέχρι σήμερα έχει διδάξει 30.000 θεραπευτές σε 40 χώρες. 

Στην Ελλάδα δίδαξε την Επανασυνδετική Θεραπεία και την Επανασύνδεση για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2007. Μέχρι τώρα είναι ο μόνος αρμόδιος για να προσφέρει εκπαίδευση του Reconnective Healing και του Reconnection. 

Ο δρ Έρικ Περλ πιστεύει, ότι οι άνθρωποι ανήκουν σε μία από τις εξής τρεις κατηγορίες: αυτούς που δεν πιστεύουν σε τίποτα πέρα από τις βασικές τους πέντε αισθήσεις, αυτούς που είναι ανοιχτοί στην πιθανότητα να υπάρχει κάτι πέρα από τις αισθήσεις, κι αυτούς που πιστεύουν οριστικά ότι υπάρχει κάτι παραπάνω. 

Τον εαυτό του τον τοποθετεί σε μία τέταρτη και μικρότερη κατηγορία : αυτούς που γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι παραπέρα…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο: www.thereconnection.com 

Λιάνα Τελειώνη
Reconnective Healing and 
The Reconnection Practicioner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου