Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Υλοποίηση κάθε μας επιθυμίας με 3 απλά βήματα......!!!!!!

1. Γράφουμε σε ένα χαρτί, τι είναι αυτό που επιθυμούμε επακριβώς και του λόγους που το επιθυμούμε.

2. Παίρνουμε την αμετάκλητη απόφαση να το υλοποιήσουμε, αδιαφορώντας για οποιοδήποτε κόστος ή θυσία.

3. Επειδή "η πίστη προέχει πάντα του αποτελέσματος"... δημιουργούμε πρώτα την απόλυτη πίστη στο υποσυνείδητό μας, ότι αξίζουμε και μπορούμε να υλοποιήσουμε αυτή μας την επιθυμία. ( Η δημιουργία πίστης είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Κανείς δεν μπορεί να τη δημιουργήσει για μας ). 

Επειδή το υποσυνείδητο δεν εντοπίζει τη διαφορετικότητα μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας... εκμεταλλευόμαστε θετικά αυτή του την ιδιομορφία :

*Φανταζόμαστε επανειλημμένα το ποθητό αποτέλεσμα σαν δεδομένο και βιώνουμε με κάθε λεπτομέρεια την εκπλήρωση της επιθυμίας μας, τρίβοντας τα χέρια μας από χαρά και ενθουσιασμό ( πιθανόν, σε σημείο παρεξήγησης από τους άλλους γύρω μας ). 

*Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας, ξανά και ξανά, για το "φανταστικά" δεδομένο ποθητό αποτέλεσμα. Αυθυποβάλλουμε στον εαυτό μας συνεχώς θετικές προτάσεις, που ξεκινούν με το ρήμα «είμαι».

Χρήσιμες συμβουλές
- Για τη διατήρηση της θετικής μας διάθεσης, έχουμε πάντα μαζί μας το βιβλίο: Ζήσε τ ην Αλήθεια σου... Μπορείς! και μελετούμε διαρκώς θετικά μηνύματα. Ή ακούμε το CD συντονισμού σκέψεων.

- Εστιαζόμαστε μόνιμα στο στόχο μας, αδιαφορώντας για τα καλοπροαίρετα αρνητικά μηνύματα των γύρω μας.

- Παραμένουμε εστιασμένοι στο Θεϊκό κομμάτι μέσα μας, αφαιρώντας κάθε ίχνος αγωνίας.

- Εφαρμόζουμε πιστά τους Συμπαντικούς Νόμους.

- Προσφέρουμε με ενθουσιασμό τη βοήθειά μας σε ανθρώπους που την χρειάζονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου