Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Καλωσόρισμα ψυχής που γεννιέται......!!!!!

Είναι σημαντικό να μην περάσει ο ερχομός της ψυχής απαρατήρητος. Το καθοριστικό είναι, όταν γεννηθεί η καινούρια ψυχή να βρεθεί κάποιος που θα την αναγνωρίσει. Αυτός είναι ο πιο κρίσιμος ρόλος στην γέννηση : Να είναι εκεί κάποιος αφυπνισμένος ο οποίος θα πάρει αγκαλιά το μωρό, θα το πάει σ’ ένα παράθυρο, να του δείξει αυτόν τον κόσμο, θα το κοιτάξει στα μάτια και θα πει προς την ψυχή “Καλωσόρισες, σε βλέπω. Βλέπω ποια είσαι. Καλώς ήρθες” και ν’ αφήσει την καρδιά του να μιλήσει.

Θα μπορούσε να πει :
“Καλωσόρισες, Καλώς ήρθες ψυχούλα μου σ’ αυτόν τον κόσμο. Βλέπω ποια είσαι και σε τιμώ. Είσαι πρίγκιπας/πριγκίπισσα. Κοίτα τον κόσμο γύρω σου, αυτό είναι το βασίλειό σου. Έχεις έρθει εδώ για να είσαι βασιλιάς. Έχεις έρθει για να δημιουργήσεις εδώ μια υπέροχη ζωή. Εδώ είναι η παιδική σου χαρά. Κοίτα να παίξεις και να χαρείς. Να ξέρεις ότι είσαι δημιουργός, να ξέρεις ότι μπορείς να έχεις τα πάντα, να μην φοβάσαι τίποτα. Ξέρουμε ποιος είσαι, ξέρουμε το δυναμικό σου, ξέρουμε τις ικανότητές σου.”

Αυτό μπορεί να γίνει και ετεροχρονισμένα για παιδάκια και για μεγάλους, με δύο τρόπους :

1. Αν το παιδάκι είναι λιγότερο από 2 χρονών και δεν καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέτε, πάρτε το αγκαλιά, κοιτάξτε το στα μάτια και πείτε του :

“Σε καλωσόρισα όταν ήρθες, αλλά ανεπίσημα. Σήμερα σε καλωσορίζω επισήμως. Σου λέω καλώς ήρθες. Σου λέω να έχεις μια υπέροχη ζωή, να μπορέσεις να δημιουργήσεις υπέροχα πράγματα, να μπορέσεις να μοιραστείς αγάπη. Η ζωή σου να είναι γεμάτη φως, γεμάτη δύναμη, γεμάτη σοφία, υγεία και δημιουργία και να έχεις όλα τα καλά του Θεού. Να ξέρεις ότι είσαι ένας υπέροχος δημιουργός και είσαι ήδη πλήρης.”

2. Αν το δίχρονο παιδί είναι ίντιγκο ή κρυστάλλινο και αντιλαμβάνεται τι λέτε, ή αν το παιδί είναι μεγαλύτερο, π.χ. 15 ή 20 ή 30 χρονών, επειδή δεν θέλουμε να κάνει ερωτήσεις και να γίνει συζήτηση, αλλά απλά θέλουμε να παραλάβει την ενέργεια, τότε, είτε : 

α) το οραματίζεστε πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο, στην πρώτη στιγμή που ήρθατε σ’ επαφή με το μωρό, έχοντας την εικόνα που το πήρατε στα χέρια σας στο συγκεκριμένο δωμάτιο, ακριβώς σαν να το ζείτε και αλλάζετε το σενάριο. ή
 
β) κάποια στιγμή που κοιμάται βαθιά πάτε δίπλα του και του ψιθυρίζετε πάρα πολύ χαμηλόφωνα :

“Αναγνωρίζω τον ερχομό της ψυχής σου. Σου λέω καλώς ήρθες. Σου λέω να έχεις μια υπέροχη ζωή, να μπορέσεις να δημιουργήσεις υπέροχα πράγματα, να μπορέσεις να μοιραστείς αγάπη. Η ζωή σου να είναι γεμάτη φως, γεμάτη δύναμη, γεμάτη σοφία, υγεία και δημιουργία και να έχεις όλα τα καλά του Θεού. Να ξέρεις ότι είσαι ένας υπέροχος δημιουργός και είσαι ήδη πλήρης.” 

Αν είναι 30 χρονών, που σημαίνει ότι έχει ζήσει αρκετά χρόνια ως ενήλικος και έχει εμπειρίες, εκεί μπορείτε να πείτε κάτι που είναι σημαντικό. (τον οραματίζεσαι στην ηλικία που είναι, σε δικό του χώρο, εκεί που νιώθει άνετα)

“Μέχρι τώρα δεν είχα αναγνωρίσει επίσημα τον ερχομό σου στη Γη. Τώρα όμως που επίσημα αναγνωρίζω τον ερχομό της ψυχής σου στη Γη, αυτό σημαίνει για σένα πως μπορείς ν’ αλλάξεις όλα τα σενάρια του πόνου και πως όλα μπορούν να συμβούν για σένα με καινούρια ενέργεια, η οποία υπάρχει αυτήν την στιγμή. 

Σου λέω να έχεις μια υπέροχη ζωή, να μπορέσεις να δημιουργήσεις υπέροχα πράγματα, να μπορέσεις να μοιραστείς αγάπη. Η ζωή σου να είναι γεμάτη φως, γεμάτη δύναμη, γεμάτη σοφία, υγεία και δημιουργία και να έχεις όλα τα καλά του Θεού. Να ξέρεις ότι είσαι ένας υπέροχος δημιουργός και είσαι ήδη πλήρης.”




Απόσπασμα από το "Σεμινάριο της Μετάβασης''
Ακαδημία Κρύων
Χαριτίνη Χριστάκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου