Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Άγγελοι και Κρύσταλλοι.......!!!!!!


Ποιος δεν πιστεύει στους αγγέλους, λίγο ή πολύ όλοι μας. Ανεξάρτητα από τα θρησκευτικά πιστεύω του καθενός οι άγγελοι υπάρχουν παντού και για όλους, χωρίς να προσβάλλουν κανέναν, έτοιμοι να υπηρετήσουν και να προστατεύσουν. 

Οι άγγελοι ως άυλες, φωτεινές, αέρινες και αιθέριες οντότητες είναι γεμάτοι με αγάπη, χαρά, παιχνιδιάρικη διάθεση, γαλήνη, αγαθότητα, καλοσύνη, ταπεινότητα, τρυφερότητα, ευδιαθεσία, ομορφιά, χρώμα, αρμονία, δημιουργικότητα και αφοσίωση. 

Οι άγγελοι δεν μας αφήνουν μόνους ποτέ, εμείς τους ξεχνάμε. Χαμένοι στα κατώτερα επίπεδα του μυαλού μας και στις χαμηλές δονήσεις των αρνητικών μας σκέψεων, κλείνουμε τον δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους. 

Οι άγγελοι, όμως είναι συνεχώς γύρω μας, είναι πάντα σε επαφή μαζί μας, για να μας βοηθήσουν, να μας προστατεύσουν, να μας εξυπηρετήσουν. Αρκεί να τους το επιτρέψουμε, αρκεί να τους καλέσουμε. 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι και υλικά προσέλκυσης των αγγέλων. Τα αιθέρια έλαια, οι κρύσταλλοι, τα αρωματικά στικ, τα βότανα, τα ανθοϊάματα Μπαχ είναι από τα υλικά με τις υψηλότερες δονήσεις στη Γη. 

Οι ενέργειες τους μπορούν να σας βοηθήσουν να έρθετε σε επαφή με τους αγγέλους. Γνωρίστε τις ιδιότητες του κάθε υλικού και διαλέξτε το ανάλογα με τη χρησιμότητά του και την διαίσθησή σας. Επίσης η προσευχή και ο διαλογισμός είναι τεχνικές που καθαρίζουν τα κανάλια επικοινωνίας και επιτυγχάνουν την επαφή με τους αγγέλους. 

Οι μέθοδοι είναι καθαρά για εμάς και μόνο, για να τους προσεγγίσουμε εμείς, για να νιώσουμε λίγο από την δύναμη τους, για να κατανοήσουμε τα σημάδια που μας δίνουν καθημερινά. Μη φοβάστε λοιπόν να πειραματιστείτε για να βρείτε τον τρόπο που σας φέρνει σε επαφή με τους αγγέλους σας. 

Ζητήστε τους με σαφήνεια, μέσα από την καρδιά σας να εισακουστούν οι επιθυμίες σας, οι σκέψεις σας και οι ανάγκες σας. Ευχαριστήστε τους κάθε φορά που σας στέλνουν κάποιο μήνυμα έμπνευσης και καθοδήγησης. Δείξτε υπομονή μέχρι να συνειδητοποιήσετε και να βιώσετε ότι όλες οι τεχνικές δουλεύουν θαυμάσια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου