Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Αν θέλετε να έχετε ευημερία και οικονομική άνεση, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Βεουλιάχ.....!!!

       
Το θείο δώρο της ευημερίας είναι πολύ σημαντικό για όλους τους ανθρώπους για αυτό με την αγγελική βοήθεια ενεργοποιήστε το.

Η ενέργεια της αφθονίας και της ευημερίας είναι αυτή την στιγμή κάτι που λείπει από την ανθρωπότητα. Παρόλο που ο ίδιος ο Θεός δεν θέλει να στερήσει τίποτε στους ανθρώπους της γης το αποτέλεσμα αυτή την στιγμή είναι το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού να υποφέρει γιατί υπάρχει φτώχεια λόγω της μεγάλης έλλειψη αυτής της ενέργειας. 


Σίγουρα υπάρχουν μερικά άτομα που έχουν εγκλωβίσει ένα μεγάλο ποσοστό αφθονίας και ευημερίας μόνο για αυτούς για αυτό και η πίτα δεν έχει μοιραστεί σωστά. 

Η αρετή της ευημερίας που εμπεριέχετε στο πρόσωπο του Θεού και επιθυμεί να το μοιράσει στους ανθρώπους είναι πολύ μεγάλη αλλά δυστυχώς δεν ρέει αυτή την στιγμή και λείπει από την Γη. 

Γιατί από την μεριά αυτών των ανθρώπων που έχουν περισσότερα από τους άλλους δεν εκφράζετε το πρόσωπο του Θεού. 

Αυτό εκφράζετε μόνο μέσα από την δική μας αγάπη και καλοσύνη προς τον συνάνθρωπο και τον εαυτόν μας. Οι πιο πολλοί βέβαια από εμάς έχουμε στο μυαλό μας την εικόνα του χρήματος σαν κάτι πολύ κακό και αρνητικό. 

Γιατί συνήθως είναι περασμένο στο συλλογικό ασυνείδητο πολλών ατόμων ότι το χρήμα είναι αμαρτία και όποιος το βγάζει άφθονα πάντα το βγάζει με κομπίνες και απάτες. Τελικά αυτό δεν είναι σωστό γιατί το χρήμα είναι ένα μέσο και μόνο μέσο για να περνάμε καλά και τίποτε παραπάνω. 

Αλλά αυτοί που θέλουν την ανθρωπότητα υποδουλωμένη δεν παίζουν το παιχνίδι με ίσους όρους γιατί δεν τους συμφέρει. Σε πολλά μέρη του πλανήτη υπάρχουν μόνο δυο τάξεις οι σκλάβοι και τα αφεντικά. 

Τώρα με την παγκόσμια κρίση στο προσκήνιο έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη την ενέργεια της ευημερίας και του πλούτου για αυτό χρειάζεται να επικαλούμαστε συχνά τον Άγγελο Βεουλιάχ. 

Η πίστη είναι αυτή που θα ενδυναμώσει αυτή την ενέργεια αλλά και η καθαρότητα μέσα μας όσο αφορά την ψυχή μας. 

Παρόλο που μπορεί να μην το πιστεύετε η αγνότητα βοηθάει να έρθει το καλό στην ζωή σας για αυτό όσο μπορείτε να είστε εξαγνισμένοι και ευγνώμονες. Αιτείστε και θα σας δοθεί ήταν η εντολή των Ευαγγελίων. 

Εάν θέλετε να σκεφτείτε κάτι καλό να θυμάστε ότι ο Θεός δεν δημιούργησε ένα κόσμο με δυστυχία και φτώχεια. Αυτό είναι δικό μας κατασκεύασμα επομένως δεν είναι αληθινό.

Ο Άγγελος Βεουλιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 24 έως 28 Οκτωβρίου

Είναι το πρόσωπο του Θεού που βοηθάει να έρθει η ευημερία στην ζωή των ανθρώπων.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες :
Είστε άτομα πολύ γενναιόδωρα και δοτικά. Έχετε μεγάλη αισιοδοξία και ενθουσιάζεστε με το παραμικρό. 


Γενικά έχετε τύχη πάνω σας και τραβάτε το χρήμα και την καλή τύχη. Είστε πολύ ευγενικοί και συμπαθητικοί και γενικά πολύ αγαπητοί από τους γύρω σας για αυτό δεν έχετε και πολλούς εχθρούς. 

Γενικά σαν άτομα είστε κτητικοί και έχετε ανάγκη από υλική και συναισθηματική κάλυψη. Οι ασχολίες σας είναι περισσότερο πρακτικές και έχουν πάντα στόχο να κερδίσετε χρήματα. 

Συνήθως τα καταφέρνετε και βρίσκετε πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Από μικροί είστε προσανατολισμένοι στον στόχο σας και ξέρετε πως θα κινηθείτε όταν υπάρχουν δυσκολίες και αδιέξοδα οικονομικά και επαγγελματικά. 

Μερικές φορές επειδή έχετε συναισθηματικές η εσωτερικές συγκρούσεις και φοβόσαστε την αποτυχία χρειάζεστε να απευθύνεστε στον Άγγελο Βεουλιάχ για να μην χαθεί η εύνοια σας και απομακρυνθείτε από τον στόχο σας.

Ευεργέτη Βεουλιάχ,
Χάρισέ μου την ευημερία και την γαλήνη. Βοήθησέ με να έχω μια καλύτερη ζωή και να αναπτυχθώ σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μου. 


Επειδή έχω πολλά πάθη σε παρακαλώ απελευθέρωσέ με από αυτά και κάνε με να είναι δυνατός χωρίς φόβο και άγχος. Πολλές φορές αναρωτιέμαι σε τι έχω φταίξει και έχω τέτοιες αναποδιές στην ζωή μου. 

Ευτυχώς που με φωτίζεις και καταλαβαίνω ότι όλα όσα με βασανίζουν βρίσκονται μέσα μου και είναι φτιαγμένα και τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αντλώ συμπεράσματα από λάθος κρίσεις. 

Για αυτό σε παρακαλώ συνέχεια να είσαι δίπλα μου για να με προστατεύεις και να με φροντίζεις και να μου δίνεις την ανάλογη τύχη στα υλικά και πνευματικά θέματα. 

http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου