Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αστρικό Σώμα.....!!!


     
Το Αστρικό σώμα ονομάζεται και συναισθηματικό σώμα και αποτελεί το φορέα των συναισθημάτων, των συγκινήσεων και του χαρακτήρα. 

Το αστρικό σώμα εκπροσωπεί βασικά και σταθερά γνωρίσματα του χαρακτήρα μας αλλά και κάθε στιγμιαίο συναίσθημα ή συγκίνηση. Μέσω του αστρικού σώματος το άτομο διαμορφώνει την αντίληψη του για τον κόσμο και το περιβάλλον γύρω του. 

Όλα τα αρνητικά συναισθήματα, θυμός, ανασφάλεια, φόβοι κ.α., αποθηκεύονται στο αστρικό μας σώμα, και στη συνέχεια μεταδίδονται ασυνείδητα μέσω των δονήσεων της συναισθηματικής μας αύρας στον εξωτερικό μας κόσμο και στο περιβάλλον μας. 

Σε αυτή την λειτουργία στηρίζεται και η αρχή της αμοιβαίας έλξης, καθώς οι δονήσεις που εκπέμπουμε προσελκύουν τις ίδιες δονήσεις από το περιβάλλον μας και ενώνονται μαζί τους. 

Έτσι το περιβάλλον μας λειτουργεί σαν καθρέφτης όλων των συναισθημάτων που έχουμε απωθήσει στο ασυνείδητο, για παράδειγμα ο φόβος μας θα έλξη καταστάσεις που επιβεβαιώνουν αυτό το φόβο. 

Ο φόβος δημιουργεί και το αντικείμενο του φόβου μου!! Σημασία δεν έχει μόνο τι επιθυμούμε να συμβεί στη ζωή μας αλλά τι ασυνείδητα μηνύματα ακτινοβολούμε μέσα από το αστρικό μας σώμα. 

Μπορεί να επιθυμούμε επιτυχία αλλά να ακτινοβολούμε έλλειψη αυτοπεποίθησης και αδυναμία.

Είναι σημαντικό να δουλεύουμε για την επίλυση και τη λύτρωση αυτών των ασυνείδητων συναισθηματικών καταγραφών, καθώς το αστρικό σώμα αποτελεί συλλέκτη όλων των καταγραφών και των προηγούμενων ζωών μας. 


Αυτό συμβαίνει γιατί το αστρικό μας σώμα συνεχίζει να υπάρχει και μετά το φυσικό θάνατο, και ενώνεται με το νέο φυσικό σώμα κατά την κάθε νέα ενσάρκωση. 

Με την γνώση της λειτουργίας του αστρικού σώματος μπαίνουμε σε μια νέα συνειδητότητα που δεν υιοθετεί πλέον την στάση του θύματος στη ζωή μας καθώς γνωρίζουμε ότι δεν φταίνε οι άλλοι για τη ζωή μας και αποκτούμε έτσι τη δύναμη να πάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας.

Zizi Pateraki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου