Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Πέτρες για... γεμάτα πορτοφόλια.....!!!!

Πιστεύετε δεν πιστεύετε στη δύναμη που έχουν οι ορυκτές πέτρες, δεν έχετε να χάσετε τίποτα, ζητώντας... τη βοήθειά τους.

Στο πορτοφόλι, στην τσάντα, στο συρτάρι του γραφείου σας, σε ένα ράφι ή τραπεζάκι του σπιτιού σας, τοποθετήστε μία ή περισσότερες πέτρες του πλούτου, που σύμφωνα με τους ειδικούς θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας και γενικότερα να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. 

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν έχετε να χάσετε τίποτα να τις προμηθευτείτε. Αν μετά από λίγο καιρό διαπιστώσετε αλλαγές προς το καλύτερο, και αν δεν είστε άπιστοι Θωμάδες, σίγουρα δεν θα το θεωρήσετε συμπτωματικό.
 
Αβεντουρίνη ! Το χρώμα του χρήματος...!
Πέτρα πλούτου και ευημερίας. Ιδιαίτερα δημοφιλής σε παίκτες τυχερών παιχνιδιών και όχι μόνο! Πιστεύεται ότι ο κάτοχος του συγκεκριμένου λίθου αποκτά ό,τι επιθυμήσει, σε υλικό πάντα επίπεδο. Είναι καλό να υπάρχει μέσα στο πορτοφόλι και σε χώρους που πραγματοποιούνται χρηματικές συναλλαγές. Φέρνει επίσης ευεξία και διαύγεια πνεύματος. Το πράσινο χρώμα της διευρύνει την αντίληψη και αυξάνει τη νοημοσύνη, ωθεί στη δημιουργικότητα και εν ολίγοις στρώνει ασφαλές μονοπάτι για καλή τύχη σε όλους τους τομείς.
Κιτρίνης, όπως λέμε... αφθονία...!
Ένας ιδιαίτερος λίθος για τους λάτρεις του χρήματος. Προσελκύει πλούτο και ευμάρεια όταν τοποθετηθεί και χρησιμοποιηθεί σωστά από τον κάτοχό του. Η γωνία του πλούτου είναι το αγαπημένο του μέρος και εκεί θα πρέπει να βρίσκεται (άκρο αριστερό σημείο σε σχέση με την πόρτα εισόδου του σπιτιού). Πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε αλλαγές στα οικονομικά σας που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.
Μαλαχίτης για γεμάτα ταμεία...!
Αγαπημένη πέτρα, ιδιαίτερα για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων. Αν τοποθετήσετε ένα μαλαχίτη μέσα στο ταμείο σας, να είστε βέβαιοι πως θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται κατακόρυφα. Φέρνει πλούτο και ευημερία και έιναι ιδανικός λίθος για ευνοϊκή κατάληξη σε κάθε αγοραπωλησία. Για όποιον θέλει να φορέσει ένα μαλαχίτη συνιστάται η αριστερή πλευρά του σώματος.
Ζαφείρι το βασιλικό....!
Δε χρειάζεται συστάσεις. Πέτρα γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων, αντάξια της φήμης της. Αγαπητή σε βασιλιάδες, ωραιότατη και σπανιότατη. Προσελκύει πλούτο, δύναμη και δόξα. Αυξάνει την ευημερία και τα κέρδη. Πρέπει να είναι συνέχεια σε επαφή με το σώμα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που την έδεναν πάντα πάνω σε πολύτιμα κοσμήματα. Κανείς δεν μπορεί να βγει χαμένος έχοντας στην κατοχή του ένα ζαφείρι !
Σμαράγδι για μαχαραγιάδες και όχι μόνο...!
Πέτρα δύναμης, πλούτου και απόλυτης εξουσίας. Ελκύει το χρήμα σαν μαγνήτης, όπως και όλα τα βλέμματα πάνω στον κάτοχό του. Από την αρχαιότητα το φορούσαν μόνο ιερείς και βασιλιάδες ως ένδειξη μοναδικότητας. Κανένας «κοινός θνητός» δεν είχε ούτε το δικαίωμα αλλά ούτε και τη δυνατότητα να αποκτήσει σμαράγδι. Θεωρείται ικανότατος θεραπευτής όλων των παθήσεων των ματιών. Έχει την ιδιότητα να συλλαμβάνει κοσμικές ενέργειες και με τη σειρά του να τις μεταδίδει στον άνθρωπο.


Άρτεμη Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου