Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Οι δέκα κανόνες της ανθρώπινης ενσάρκωσης....!!!


1. Θα λάβεις ένα σώμα. Μπορεί να το λατρέψεις ή να το μισήσεις αλλά είναι δικό σου για να το κρατήσεις καθ' όλη την περίοδο της ενσαρκώσεως σου.

2. Θα λάβεις μαθήματα. Έχεις εγγραφεί σε ένα άτυπο σχολείο που ονομάζεται '' ζωή ''.

3. Δεν υπάρχουν λάθη, παρά μόνο μαθήματα. Η ανάπτυξη είναι μια διαδικασία προκλήσεων, σφαλμάτων και πειραματισμών. Τα ''αποτυχημένα'' πειράματα είναι εξ ίσου μέρος της διαδικασίας όσο και αυτά που είναι ''επιτυχημένα'' ολοκληρωτικά.

4. Τα μαθήματα επαναλαμβάνονται μέχρι να τα μάθεις. Ένα μάθημα θα παρουσιάζεται σε σένα με διάφορους τρόπους μέχρι να το μάθεις. Όταν θα το έχεις μάθει, θα μπορείς να συνεχίσεις με το επόμενο μάθημα.

5. Η διδαχή μαθημάτων δεν σταματά. Δεν υπάρχει ένα τμήμα της ζωής που δεν περιέχει το μάθημά του. Αν είσαι ζωντανός σημαίνει πως έχεις ακόμα μαθήματα να διδαχτείς.
6. Το ''εκεί '' δεν είναι καλύτερο μέρος από το ''εδώ''. Όταν το ''εκεί '' σου γίνει το ''εδώ'' σου, απλά θα αποκτήσεις ένα άλλο ''εκεί'' που θα δείχνει καλύτερο από το τωρινό σου ''εδώ''.

7. Οι άλλοι άνθρωποι είναι απλώς καθρέπτες του εαυτού σου. Δε μπορείς να αγαπήσεις ή να μισήσεις κάτι σε ένα πρόσωπο αν δεν αντανακλά σε σένα κάτι που αγαπάς ή μισείς σχετικά με τον εαυτό σου.

8. Τι θα κάνεις με τη ζωή σου εξαρτάται από σένα. Έχεις όλα τα εργαλεία και τους πόρους που χρειάζεσαι. Τι θα κάνεις με αυτά εξαρτάται από σένα. Η επιλογή είναι δική σου.

9. Οι απαντήσεις σου βρίσκονται μέσα σου. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις της ζωής βρίσκονται μέσα σου. Όλα όσα χρειάζεται να κάνεις, είναι να κοιτάς να ακούς και να εμπιστεύεσαι.

10. Θα τα ξεχάσεις όλα αυτά όταν ενσαρκωθείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου