Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και σημάδια ότι είναι κοντά…!!!

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και τα σημάδια του: Δείτα 6 σημάδια ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι κοντά σας. Με σύμβολα και όνειρα, μας κάνει αισθητή την παρουσία του ο αρχάγγελος των θαυμάτων.

Ένας από τους πιο φημισμένους και θαυμαστούς Αρχαγγέλους, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι η πιο ισχυρή δύναμη προστασίας. Είναι ο αρχηγός των Αγγέλων και ο παλαίμαχος κάθε αρνητικότητας και κακής θέλησης, που επηρεάζει την ανθρωπότητα. 

Είναι επίσης ο μοναδικός Άγγελος που αναφέρεται ονομαστικά και στα τρία ιερά κείμενα του θρησκευτικού κόσμου.

Με τόσο κύρος και δύναμη, πολλοί εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ επικοινωνεί επίσης άμεσα μαζί μας. 

Σκεφτείτε τον σαν σωματοφύλακα του γήινου κόσμου. Ηγείται του καλού αγώνα κατά του κακού. Και μας προστατεύει από το κακό ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Και καλείται επίσης να μας καθοδηγήσει, ακόμα και σε μη αποδεκτές από εμάς, αλήθειες.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μπορεί να έρθει στη ζωή μας όποτε βιώνουμε αρνητικότητα. Ίσως πασχίζετε να βρείτε την ειρήνη, ή ίσως ένα αγαπημένο πρόσωπο να έχει περάσει πρόσφατα πολύ άσχημες καταστάσεις. 

Ίσως να αντιμετωπίζετε μια δύσκολη απόφαση ή χρειάζεστε βοήθεια κατά την διάρκεια μιας προσωπικής σας κρίσης. Ότι δοκιμασίες κι αν σου δίνει η ζωή, μπορείς να προσκαλέσεις την δύναμη των Αγγέλων. 

Με την προσευχή, ώστε να σας παρέχουν καθοδήγηση και διαβεβαίωση.

Αν και πολλοί Άγγελοι θα επικοινωνήσουν μαζί μας σε στιγμές ανάγκης, εδώ θα μάθουμε πώς και αν ο ίδιος ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, συνδέεται άμεσα μαζί σας :
Αρχάγγελος Μιχαήλ και 6 σημάδια ότι είναι κοντά:
1ο σημάδι παρουσίας του Αρχάγγελου Μιχαήλ: Ακούτε μια επίμονη φωνή που δεν “σβήνει”;

Ακούτε μια δυνατή φωνή μέσα σας; Μπορεί να είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και με αυτό το σημάδι, σας δείχνει ότι είναι κοντά σας. Φροντίζει να ακούγεται δυνατά και καθαρά η φωνή του. Σε αντίθεση με άλλους Αγγέλους που συχνά καλύπτουν τα μηνύματά τους μέσα σε μυστήριο. 

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ φτάνει κατευθείαν στο θέμα. Η φωνή του είναι αναμφισβήτητα δυνατή, τολμηρή και αμβλεία. Προσαρμόζει το μήνυμά του, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία υποψία για το τι λέει ή πώς πρέπει να συνεχίσετε. Για να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτή η φωνή μπορεί να μοιάζει με τον ήχο βροχής. Αλλά άλλες φορές, μπορεί να φαίνεται σαν ψίθυρος από το πουθενά. Όπως και να τον ακούσετε, να ξέρετε ότι το μήνυμά του προέρχεται πάντα από ένα μέρος της Αγάπης του για εσάς.

2ο σημάδι παρουσίας του Αρχάγγελου Μιχαήλ: Βρίσκετε φυσικά σημάδια;

Τα μηνύματα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και τα σημάδια του ότι είναι κοντά σας, κάποιες φορές, ακούγονται και φαίνονται στον φυσικό κόσμο. Αφήνει φυσικά σημάδια. Όπως π.χ φτερά συνήθως λευκά – για να σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε το μήνυμά του. Και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Πολλοί από εμάς βασιζόμαστε σε φυσικά σημάδια για να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό που νιώθουμε είναι αληθινό. Οι Άγγελοι μας, επιλέγουν τα σημάδια που δείχνουν και είναι στο χέρι μας να τα προσέξουμε. 

Το να βλέπεις είναι να πιστεύεις όπως λέει το ρητό. Και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ με τα φυσικά σημάδια του, μας δείχνει ότι είναι κοντά μας…

Καθώς ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι προστάτης του Θεϊκού Ναού, συχνά επικεντρώνεται στην ηρεμία και την προστασία. Μπορεί επίσης να συνεχίσει να στέλνει τα πιο γνωστά σήμαδια του. Όπως λευκά φτερά, μέχρι να αισθανθείτε γαλήνη με τα μήνυμά του.

3ο σημάδι παρουσίας του Αρχάγγελου Μιχαήλ: Παρατηρείτε έντονους τόνους από μπλε και μωβ χρώματα;

Τα φώτα των αγγέλων είναι συνήθως καθαρές, λευκές εκρήξεις φωτός που μοιάζουν με λαμπερές αναλαμπές. Αλλά πιο ισχυροί Άγγελοι, όπως ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, έχουν χρωματιστά φώτα που σχετίζονται με τον ατομικό Θεϊκό σκοπό τους. Για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, αυτά τα φώτα είναι... 

μπλε και μωβ, που αντιπροσωπεύουν την ισχυρή αύρα προστασίας του. Συγκεκριμένα, αυτά είναι επίσης χρώματα που συνδεόμαστε με την αλήθεια, την ειλικρίνεια και την ηρεμία. Όλα δηλαδή τα προσόντα που ενσαρκώνει αυτός ο Αρχάγγελος.

4ο σημάδι παρουσίας του Αρχάγγελου Μιχαήλ: Νιώθεις μια ζεστή, δυνατή αίσθηση;

Η παρουσία του Αρχάγγελου Μιχαήλ είναι εξίσου σαφής και τολμηρή με τη φωνή του. Προσέξτε πώς νιώθετε όταν ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι παρών και σας καθοδηγεί στη ζωή. Όταν είναι κοντά σας, πιθανότατα θα έχετε ένα ζεστό κύμα ηρεμίας και ανεξήγητης ευεξίας. 

Αφήνοντας σας αισθήματα απίστευτης ικανοποίησης, ειρήνης και χαράς. Μπορεί να αισθανθείτε μια θετική αλλαγή στην ενέργεια και τη διάθεσή σας.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι επίσης ο Αρχάγγελος του Ήλιου, η πηγή όλης της ζεστασιάς. Στην θρησκευτική παράδοση, ο Μιχαήλ συχνά απεικονίζεται με ένα σπαθί στη φωτιά. Έτσι, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι άνθρωποι αναφέρουν ότι νιώθουν τεράστια ζέστη όταν τους μιλούν. Κάποιοι μάλιστα αρχίζουν και ιδρώνουν!

5ο σημάδι παρουσίας του Αρχάγγελου Μιχαήλ: Είστε καλυμμένοι με μια συντριπτική αίσθηση ειρήνης;

Ο Αρχαγγέλος Μιχαήλ είναι ο μεγάλος προστάτης. Οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα συναισθήματα ειρήνης, άνεσης και θετικότητας θα σας προσπεράσουν με την παρουσία του. Νιώθουμε ασφαλείς όταν ο Μιχαήλ είναι κοντά, επειδή μας προστατεύει από κάθε μορφή βλάβης και αρνητικότητας. Φανταστείτε να αγκαλιάζεστε και να προστατεύεστε, από το κακό, από τα τεράστια φτερά του Αρχάγγελου Μιχαήλ. 

Πόσο υπέροχο είναι αυτό; Είμαστε τυλιγμένοι στο κουκούλι της αγάπης και της προστασίας του. Το οποίο μπορεί να στεγνώσει ακαριαία τα δάκρυα λύπης μας, με ησυχία στις καρδιές και στην νευρικότητα μας. Αυτό το αίσθημα ειρήνης και καθησυχασμού, είναι πραγματικά ένα θείο δώρο…

6ο σημάδι παρουσίας του Αρχάγγελου Μιχαήλ: Συνεχίζετε να βλέπετε στα όνειρα σας τον Αρχάγγελο Μιχαήλ;

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ συνεργάζεται μαζί σας κατά τη διάρκεια των ονείρων σας. Για να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε παλιούς φόβους και να φτάσετε σε νέα ύψη ευτυχίας και ειρήνης. Σας διδάσκει ενώ κοιμάστε, παρέχοντας απαντήσεις στις προσευχές σας. 

Και χτίζοντας τα θεμέλια για το σκοπό της ζωής σας. Αν και μπορεί να μην θυμάστε αυτά τα όνειρα, η πληροφορία βρίσκεται στο υποσυνείδητό σας. Και σας βοηθάει με πολλούς τρόπους.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μεγάλο μέρος των συμβουλών του Μιχαήλ κρατώντας ένα ημερολόγιο ονείρων. Kρατήστε το στο κρεβάτι σας και καταγράψτε με συνέπεια οτιδήποτε θυμάστε από τα όνειρα της προηγούμενης νύχτας. 

Σύντομα θα αναγνωρίσετε, πρότυπα σε θέματα και συμβολισμό, τα οποία θα σας παρέχουν καθοδήγηση για τις ώρες αφύπνισης σας.

Ποτέ μην υποτιμάτε την μαγεία του συγχρονισμού!

Η παρουσία ενός ή δύο από αυτά τα σημάδια δεν είναι αρκετή για μια ένδειξη ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι δίπλα σας. 

Κρατήστε τα σημάδια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που εμφανίζονται στη ζωή σας. Όσο περισσότερο τα βιώνετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να περπατεί δίπλα σας, εκείνη τη στιγμή.

Το πιθανότερο είναι ότι οι ψίθυροι που ακούτε, τα χρώματα που βλέπετε, η ζέστη που νιώθετε, τα σημάδια που ανακαλύπτετε, και το απαράμιλλο αίσθημα ειρήνης, να είναι κάτι περισσότερο από απλή σύμπτωση.

Θυμηθείτε: Μπορείτε πάντα να προσκαλέσετε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ (ή οποιονδήποτε από τους Αγγέλους) για να βοηθηθείτε σε μια περίοδο ανάγκης στην ζωή σας. Με την δύναμη της προσευχής.

Όσο πιο συντονισμένος είστε με τον εαυτό σας και όσο πιο ανοιχτό είναι το μυαλό σας, τόσο καλύτερα θα μπορείτε να τον εμπιστεύεστε, να τον ακούσετε και να ενεργήσετε, σύμφωνα με την αγγελική καθοδήγηση, που θα λάβετε.

Έχει εμφανιστεί ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στη ζωή σας – Πείτε μου πώς, στα παρακάτω σχόλια.

Με Αγάπη, Φως και Ελπίδα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου