Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Σημάδια προστασίας από αγγέλους…!!!!

Σημάδια προστασίας από αγγέλους : Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν τους ίδιους τους αγγέλους.

Αλλά κάποια σημάδια, τα οποία φανερώνουν την παρουσία τους… Επικοινωνούν πολύ καθαρά και μπορείτε να ακούσετε τις οδηγίες τους, μέσα στον νου σας ή να νιώσετε μία παρότρυνση στο να κάνετε κάτι. 

Οι Άγγελοι ως μείγμα αγάπης και φωτός, θα σας κάνουν να διορθώσετε όποια προβλήματα συμπεριφοράς έχετε… Και να θεραπευτείτε από τη μακροχρόνια θλίψη σας. Με την Δύναμη της Πίστης στο Θείο και της προσδοκίας ενός Θαύματος…

Ιδιαίτερα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, μπορεί να στείλει κάποια σημάδια πιο “φυσικά” όπως ένα λευκό φτερό. Με τον τρόπο αυτό σας δείχνει ότι είναι εκεί. Και να είστε απολύτως ασφαλής, ότι αυτή η καθοδήγηση και προστασία που λαμβάνετε είναι πραγματική.

Ασφάλεια και ηρεμία από αγγέλους με την Προσευχή:

Άλλα σημάδια προστασίας από αγγέλους, μπορεί να σημαίνουν ότι θέλουν να μας πουν: “ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ….” Μόνο και μόνο, δηλαδή, να μας δείξουν ότι είναι κοντά μας, ώστε να μην αισθανόμαστε φόβο. 

Επιδιώκουν να μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφάλεια και ηρεμία. Και το κυριότερο, να μας δείξουν, ότι δεν είμαστε μόνοι και απροστάτευτοι.

Ιδιαίτερα όταν είστε κάτω από την ακίδα του άγχους ή όταν αντιμετωπίζετε κάποια εσωτερική σύγκρουση, μπορείτε να επικαλεστείτε με τη βοήθεια της προσευχής, τους αγγέλους και σε πολύ σύντομο διάστημα θα σας απαντήσουν…

Κάποιες φορές τα σημάδια από τους αγγέλους, δείχνουν την υπέροχη και τρυφερή αίσθηση που έχουν για μας. Πολλές φορές τα ίδια τα σημάδια, εμπεριέχουν και το χιούμορ τους, στην προσπάθειά τους να επέμβουν, χωρίς να φοβάστε. 

Προσοχή όμως. Πάντα επεμβαίνουν, αφού τους το ζητήσουμε. Και ποτέ δεν παραβιάζουν την ελεύθερη βούληση μας…

Όταν προσευχόμαστε σωστά στους αγγέλους και καθημερινά, με καθαρή πρόθεση, θεραπεύουμε το μυαλό και τα συναισθήματά μας. Και όταν θεραπεύουμε το μυαλό και τα συναισθήματά μας, θεραπεύουμε και το σώμα μας. 

Γιατί όλα ξεκινάνε πρώτα από το ψυχο-πνευματικό πεδίο, πού μεταφέρεται ως αποτύπωμα στο αιθερικό… Και το αιθερικό, δημιουργεί την κατάσταση στο σωματικό-υλικό…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου