Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Άγγελοι ως μείγμα αγάπης και φωτός…!!!!

Οι Άγγελοι ως μείγμα αγάπης και φωτός και οι λόγοι που πρέπει να τους επικαλούμε, με την Προσευχή.

Ένας λόγος που η επίκληση των αγγέλων είναι τόσο αποτελεσματική στη θεραπεία είναι επειδή οι άγγελοι φέρνουν και αγάπη και Ιαματικό Φως. Σε κάθε κατάσταση και σε κάθε άτομο.

Όταν ζητάτε από τους αγγέλους να βρεθούν στο πλευρό κάποιου που έχει ανάγκη, είτε για εσάς είτε για άλλους, έρχονται μαζί με μια ζέστη λάμψη. 

Ένα λαμπερό εσωτερικό Φως. Το οποίο, σε συνδυασμό με την αγάπη άνευ όρων, παρέχει στην ψυχή ηρεμία και βαθιά πίστη, στις ικανότητές σας.

Στη ζωή υπάρχουν πολλές φορές δύσκολες καταστάσεις. Και συνθήκες που μας βάζουν σε κατάσταση συναγερμού. Η πίστη είναι ίσως το πρώτο που φεύγει από το παράθυρο… 

Όμως μπορούμε να “ακουμπήσουμε” τους αγγέλους και να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτούς, έτσι ώστε να μας διαβεβαιώσουν ότι όλα θα πάνε καλά.

Μπορούμε να αντλήσουμε την πίστη μας από αυτούς. Οι άγγελοι μπορούν να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από το φόβο και να γεμίσουμε εμπιστοσύνη, την καρδιά και το νου μας…

Η θεραπευτική με αγγέλους :
Η θεραπευτική με αγγέλους, μπορεί να δουλέψει ανά πάσα στιγμή. Οι Άγγελοι ως μείγμα αγάπης και φωτός, βοηθούν πάντα…. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι η προσευχή… Η επικεντρωμένη σκέψη στους αγγέλους… 

Και ένα κομμάτι φωτός από αυτούς, θα δοθεί προς εσάς, ενστικτωδώς…

Ακολουθουν 5 βήματα θεραπευτικής με αγγέλους:
Φανταστείτε ότι περιβάλλεστε από στοργικούς και ισχυρούς αγγέλους, οι οποίοι θέλουν να σας βοηθήσουν σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Ακούστε “νοητά” τι έχουν να σας πουν, οι άγγελοι για το μέλλον σας.

Δίνετε προσοχή και σημασία σε τυχαιότητες αριθμών, όπως το 111.

Οι άγγελοι ενσαρκώνονται κάποιες φορές σε ανθρώπινη μορφή. Παρατηρήστε αν κάποιος έχει καλή και ανιδιοτελή διάθεση να σας βοηθήσει.

Να οραματίζεστε αγγελικές επιβεβαιώσεις, για να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, με ισχυρές αγγελικές προσευχές.

Ολα τα παραπάνω θα σας βοηθήσουν.

Οι Άγγελοι ως μείγμα αγάπης και φωτός θα σας κάνουν να διορθώσετε όποια προβλήματα συμπεριφοράς έχετε… Και να θεραπευτείτε από τη μακροχρόνια θλίψη σας. Με την Δύναμη της Πίστης στο Θείο και της προσδοκίας ενός Θαύματος… Μέσω των Ανώτερων Δυνάμεων της Μοίρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου