Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

5 κακές συνήθειες που αποστραγγίζουν την ζωή από μέσα σας…!!!!

Αυτές τις μέρες οι περισσότεροι από εμάς αισθανόμαστε εξαντλημένοι τις περισσότερες φορές. Τα ενεργειακά επίπεδα μας πέφτουν και αυτό είναι πολύ κακό για την υγεία μας. Ωστόσο, συγκεκριμένες πράξεις μας είναι ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό. 

Οι λόγοι για την πτώση του Τσι 

· Όσοι από εμάς ζούμε μια ζωή με πολύ γρήγορους ρυθμούς είναι πιθανό να είμαστε περισσότερο κουρασμένοι και καταθλιπτικοί από τους άλλους. Δεν μας νοιάζει η υγεία μας. 

· Έχουμε επίσης ξεχάσει πως η ψυχή μας χρειάζεται φροντίδα καθώς δεν είναι αρκετό μόνο το να κυνηγούμε υλιστικές απολαύσεις. 

Παρακάτω αναφέρονται οι κακές συνήθειες που προκαλούν ζημιά στο μυαλό και στο σώμα σας. 

1. Λιγότερη κατανάλωση νερού 
Σωματική επίδραση: Το νερό είναι σημαντικό για το σώμα μας ώστε να λειτουργεί σωστά και να παραμένει υγιές. Πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό καθημερινά και θα πρέπει να τα προσαρμόσετε ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του σώματος σας. 

Πνευματική επίδραση: Η στοιχειώδης δύναμη του νερού συνδέεται με την ανανέωση και τις ψυχικές δυνάμεις. Όταν πίνετε νερό, δημιουργείτε μια σύνδεση με το πνευματικό επίπεδο και τον εσωτερικό σας εαυτό. 

2. Στέρηση ύπνου 
Σωματική επίδραση: Το να κοιμάστε σωστά εξασφαλίζει ότι το σώμα σας είναι καλά ξεκουρασμένο και λειτουργικό. Διατηρεί επίσης την ισορροπία στα συναισθήματα, στις ορμόνες και στο μυαλό. 

Πνευματική επίδραση: Ύπνος σημαίνει ο μαγικός θάνατος που οδηγεί στην αναγέννηση το επόμενο πρωί. Αφαιρεί όλη την αρνητικότητα και κάνει χώρο για θετικότητα. Επίσης βελτιώνει τα επίπεδα του Τσι και βοηθά στην Αστρική Προβολή. 

3. Καθόλου ψυχαγωγικές δραστηριότητες 
Σωματική επίδραση: Όταν δεν διασκεδάζετε, τα επίπεδα σεροτονίνης και ντοπαμίνης πέφτουν, νιώθετε κουρασμένοι και λυπημένοι. Αυτό προκαλεί εξάντληση. 

Πνευματική επίδραση: Το Σύμπαν παρερμηνεύει την κατάσταση. Όταν δουλεύετε συνεχώς, το Σύμπαν το αυξάνει. Πείτε του πως θέλετε να ξεκουραστείτε. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. 

4. Εξάρτηση στο κινητό τηλέφωνο και καθόλου διαλογισμός 
Σωματική επίδραση: Μείνετε μακριά από ηλεκτρονικές συσκευές την νύχτα καθώς η ακτινοβολία μπερδεύει το σώμα κάνοντας το να πιστεύει ότι είναι μέρα. Επίσης μειώνει την δύναμη συγκέντρωσης σας και σας κάνει να νιώθετε υπνηλία. 

Πνευματική επίδραση: Διαλογιστείτε ώστε να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε το κινητό σας έξυπνα. 

5. Καθόλου ερωτική ζωή 
Σωματική επίδραση: Η υγιής ερωτική ζωή έχει καλές επιδράσεις στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας. Σας παρέχει με ενέργεια και κινητοποίηση. 

Πνευματική επίδραση: Σας βοηθά να συνδεθείτε με το Σύμπαν και αναζωογονεί την πνευματικότητα σας. 

Οπότε, να θυμάστε όλα αυτά για να έχετε μια πιο υγιή ζωή! 




© Η αναδημοσίευση περιεχομένου επιτρέπεται μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου