Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ανάληψη...το φωτεινό σώμα...!!!!

Στον Περιοδικό Πίνακα των Στοιχείων… ο ατομικός αριθμός του στοιχείου άνθρακα είναι έξι… αυτός του τεμαχίου είναι 14 (μία οκτάβα υψηλότερη). Ο άνθρακας χρειάζεται για να σχηματίσει όλο το DNA και το RNA… χημικό κώδικα ζωής όπως υπάρχει σήμερα. 

Ο Δρ Max G.Lagally… καθηγητής της επιστήμης… ανακάλυψε ότι το Silicon θα μπορούσε να τροποποιήσει το DNA… με άλλα λόγια… Το Silicon μπορεί να υποστηρίξει ζωή. Προς το παρόν εξελίσσόμαστε πολύ γρήγορα ως ανρθώπινο είδος . 

Η εξέλιξη του είδους μας "Homo Sapiens" ... κάνει ένα κβαντικό άλμα σε ένα "αθάνατο" είδος με 48 χρωμοσώματα που έχουν 12 φυσικές γραμμές DNA και 10 αιθερικούς κλώνους DNA. Η τρισδιάστατη βιολογία μας (3D) μετατοπίζεται αλχημικά από άνθρακα σε πολυδιάστατη (5D) Crystal. 

Εάν ένα κομμάτι ξύλου τοποθετηθεί στη φωτιά… καίγεται μέχρι να απομείνει μόνο το στοιχείο άνθρακα. Ωστόσο ... εάν ένα διαμάντι τοποθετηθεί σε φωτιά ... η δομή του διατηρείται. Επομένως, όλα τα κύτταρα μας πρέπει να μετατραπούν από άνθρακα σε κρυσταλλικό πυρίτιο… έτσι ώστε να αντέξουμε την τεράστια ποσότητα ΦΩΤΟΣ και ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που έρχεται στον πλανήτη από το τέλος του 2012. 
Εσωτερικά… όλα τα κύτταρά μας αλλάζουν από οργανική δομή σε κρυσταλλική… το τέλειο πρίσμα μέσω του οποίου το φως μπορεί να περάσει για να φέρει τον φωτισμό των σωμάτων μας… τερματίζοντας έτσι την πυκνότητα του 3D. 

Δεν θα βιώσουν όλοι αυτήν τη μεταμόρφωση. Πολλοί άνθρωποι θα ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ… σε επίπεδο ΨΥΧΗΣ… να «φύγουν» προτού η Γη φτάσει εκείνη τη στιγμή. Άλλοι θα φύγουν επειδή το σώμα τους δεν θα έχει το ΦΩΣ που τους επιτρέπει να επιβιώσουν σε ΥΨΗΛΕΣ Διαστάσεις. 

Αλλά εκείνες οι ψυχές… των οποίων η απόφαση είναι να αλλάξουν την κυτταρική τους δομή με βάση τον άνθρακα σε Κρυσταλλική Μορφή… θα συνοδεύσουν τη ΝΕΑ «Terra Nova»… 

Η Γαία στη Χρυσή Εποχή. Και θα μπορούν να ανέβουν ΧΩΡΙΣ να αφήσουν τα σώματά τους. Ποτέ στην ιστορία αυτού του Σύμπαντος δεν έχει γίνει αυτό το Μεγάλο Εξελικτικό βήμα ... ταυτόχρονα και συνειδητά. 

Στο τέλος του έτους 2012… όταν ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα στο σύνολό του έφτασε στο τέλος του ταξιδιού του 26.000 ετών… και ο Ήλιος… μαζί με τους πλανήτες του… τοποθετήθηκε σε τέλεια ευθυγράμμιση με τον Πλειάδειο Ήλιο (Αλκυόνη)… με Sirius… Orion… το Κέντρο του Γαλαξία (Hunab Ku) το TWIN Push and Pull Energy εκεί… ως αποτέλεσμα της τεράστιας βαρυτικής έλξης… ταξιδέψαμε σε 7 ημέρες 5 έτη φωτός στο Star System of Sirius… που βρίσκεται στο πέμπτο Διάσταση. 

Έτσι, ξεκίνησε ένα ΝΕΟ Γαλαξιακό ταξίδι… ένας Νέος Κοσμικός Κύκλος… και ένας Κύκλος είναι μια επιστροφή μέσα από κάτι. αν προσθέσουμε τη λέξη "Ανάβαση" ... τότε θα αποφέρει έναν Αύξοντα Κύκλο ... σχηματίζοντας μια Νέα Σπείρα "προς τα πάνω" ... έναν Κύκλο που επιστρέφει στην προέλευσή του. 

Οι καιροί κατά τους οποίους το HUman BEing εξελίσσεται από τη μία διάσταση της Συνείδησης στην άλλη ... στο Φυσικό ... Ψυχικό ... Συναισθηματικό ... και πνευματικές πτυχές ... είναι μικρότερες και μικρότερες ... αλλά ΤΩΡΑ δεν είναι ένα βήμα από το ένα εξελικτικό στάδιο στο άλλο ... αλλά είναι ένα ΆΛΜΑ από τη μία διάσταση στην άλλη… γι 'αυτό ονομάζεται Quantum Leap. 

Στις προηγούμενες εξελικτικές αλλαγές… το ανθρώπινο πλάσμα παρέμεινε πάντα με το DNA του με βάση το στοιχείο άνθρακα… στην τρίτη διάσταση… και ΤΩΡΑ έρχεται η αλλαγή του DNA του στο στοιχείο SLICE… δηλαδή… η βάση του Quartz Crystal… the Crystal DNA. 

Στον Περιοδικό Πίνακα εκείνων των χημικών στοιχείων μπορούμε να δούμε ότι… μεταξύ του ατομικού αριθμού του στοιχείου άνθρακα και εκείνου του Slice… υπάρχει μια διαφορά οκτώ… δηλαδή… μια υψηλότερη οκτάβα. ΟΧΙ! Χωρίς σύμπτωση ... αλλά Αιτιότητα επειδή έχει Αιτία και έχει Αποτέλεσμα. 

Ένα κβαντικό άλμα συμβαίνει όταν το Atom υφίσταται τροποποίηση λόγω των «εξωτερικών» δυνάμεων που το «αναγκάζουν» να μεταλλάξει εσωτερικά και… επομένως… να το τροποποιήσει δομικά… αλλάζοντας τη μορφολογία του σε άλλα στοιχεία. 

α σωματίδια του LIGHT… που ονομάζονται Photons… θα είναι η αιτία αυτής της αλλαγής στο Atom της ύλης της τρίτης διάστασης 3D… των οποίων τα σωματίδια δονείται στο 9 / 10ο της ταχύτητας του φωτός… Συχνότητες μεγαλύτερες από την ταχύτητα του φωτός ... όπου η μάζα εξαφανίζεται ως έχει. 

Η μορφολογία του ανθρώπινου όντος θα μεταλλαχθεί προς το στοιχείο αυτό… που είναι ένα κρυσταλλικό στοιχείο (στα ελληνικά, ο ΧΡΙΣΤΟΣ σημαίνει ΚΡΥΣΤΑΛΛ)… που θα αντιπροσωπεύει ένα κβαντικό άλμα συχνότητας… σε μια σπείρα FIBONACCI… που αποτελεί τη βάση της γενετικής του Το HUman DNA αποτελείται από κρυσταλλικές κατασκευές. 

Και είναι ένα άλμα… γιατί η μετάλλαξη και η αλλαγή του DNA δεν περνά από την 3η διάσταση στην 4η… αλλά στην 5η… είναι ένα άλμα από την 3η στην 5η διάσταση. 

Τέλος… στη Μυστική Φιλοσοφία η λέξη ΧΡΙΣΤ σημαίνει ένα «Υψηλό Πνευματικό Επίπεδο»… ένα επίπεδο που είναι Πέρα από το κοινό επίπεδο του Ανθρώπινου Όντος. και περίεργα… το DNA θα μεταλλαχθεί σε πυρίτιο… παύει να είναι άνθρακας… έτσι ώστε τα σώματά μας να γίνουν «φωτεινά». 

Αυτό είναι το ΝΕΟ ΒΗΜΑ που παίρνουμε στην προπέλα του ASCENSION προς την ONENESS… tΟ ΕΝΑ… με το “Divine SOURCE”,με την θειική πηγή, 

Με Ιερή ΑΓΑΠΗ στο ΕΝΑ ~ 




~ Pars Kutay 
πηγή 
Unification of light worldwide

1 σχόλιο: