Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Άσε την ζωή, να πάρει την εκδίκηση για σένα...!!!!



Ό,τι και αν κάνεις στη ζωή σου, καλό ή κακό, θα το βρεις μπροστά σου.

Η εκδίκηση λένε πως είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Όμως είναι και ένα πιάτο που σου σκάει στα μούτρα εκεί που δεν το περιμένεις.

Δεν το περιμένεις γιατί λες πως όλα τα έχεις κάνει σωστά, πως δεν κρίνεις, πως δεν έχεις γίνει κακός και δεν έχεις πειράξει, ενοχλήσει ή αδικήσει κανέναν.

Η ζωή όμως βλέπει και επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή και σίγουρα πάντα όταν δεν το περιμένεις.

Δεν μπορεί φίλε μου να κατασκευάζεις εγκλήματα και να μένεις ατιμώρητος. Δεν μπορεί να γελάς και να πανηγυρίζεις με την θλίψη του άλλου επειδή έτσι ξύπνησες μια ημέρα, επειδή ξαφνικά σου ήρθε να πονέσεις κάποιον απλά και μόνο για να κάνεις το κομμάτι σου.

Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις, ότι δίνεις παίρνεις, ο κανόνας του εξήντα εννιά κλπ.

Γι’ αυτό σου λέω μείνε ήρεμος, μείνε ψύχραιμος και η αδικία που σου έκαναν θα τους γυρίσει πίσω γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό και ατιμώρητο σε τούτη τη ζωή.

Δεν ξέρω πως συμβαίνει, δεν ξέρω πως γίνεται αλλά είναι σαν να έχεις πάντα δίπλα σου ένα μικρό, γλυκό, κατάλευκο αγγελάκι που σε προσέχει και είναι έτοιμο να δράσει για εσένα ακριβώς την στιγμή που πρέπει. 

Κάρμα λέγεται και περιμένει στην γωνία με καπέλο και γυαλιά.

Θα μου πεις βέβαια πως έχεις κλάψει, πονέσει και λυγίσει μέχρι να γίνει αυτό και όσο περίμενες για τη θεία δίκη. Ναι, αλλά η ικανοποίηση έρχεται ακριβώς από πίσω σου με αργά αλλά σταθερά βήματα και καραδοκεί για την ώρα εκείνη που πρέπει. Γιατί ή κατάλληλη στιγμή που τρως στη μάπα την απόρριψη και το κράξιμο είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Σκέψου το λίγο. Και δεν έχεις καν κουνήσει το δαχτυλάκι σου.

Ευφορία, ευτυχία, αστεράκια και γαλάζιος ουρανός!

Να θυμάσαι πως η ζωή έχει δυο τεράστια, ορθάνοιχτα μάτια που κοιτούν σαν μέσα από κιάλια, που τα φέρνει όλα κοντά και καραδοκεί για την κατάλληλη στιγμή.

Την στιγμή που έχεις γυρίσει την πλάτη σου, βλέπεις το τέλος, τα παρατάς και λες πως όλα τελείωσαν.

Εκεί όμως ξεκινούν όλα, εκεί ξεκινάς και πρωταγωνιστείς εσύ σε ένα ρόλο που σου χάρισε η ζωή!

Η ζωή που έχει πάρει εκδίκησή για εσένα.





Στέλλα Γρηγοροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου