Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Πως να φέρεις τα θαύματα στη ζωή σου...!!!!


"Τα θαύματα είναι φυσικά. Όταν δεν συμβαίνουν κάτι δεν πάει καλά". Απόσπασμα από το βιβλίο, μαθήματα θαυμάτων. 

Όλοι αναζητούμε ένα θαύμα. Βαθιά στην καρδιά μας ελπίζουμε να γίνει ένα θαύμα και να πάρουμε εκείνη τη προαγωγή, να κλείσουμε μια μεγάλη εμπορική συμφωνία, να αγοράσουμε το αυτοκίνητο των ονείρων μας, να αποκτήσουμε χρήματα, να πάρουμε μετάθεση στο τμήμα που θέλουμε, να βρούμε το σύντροφο της ζωής μας. 

Πάντα το θαύμα έρχεται να καλύψει κάτι το οποίο έχουμε σε έλλειψη. Είναι ευλογία και μας θυμίζει ότι είμαστε πλασμένοι από αγάπη. Στα θαύματα δεν χωρούν αμφιβολίες. Τα βιώνουν όσοι πιστεύουν σε αυτά. 

Για αυτό και ο χρόνος εκδήλωσεις ενός θαύματος διαφέρει. Η βεβαιότητα ότι τα θαύματα είναι υπαρκτά τα εκδηλώνει ακαριαία στο πεδίο μας.Αν ένα θαύμα καθυστερεί να εμφανιστεί είναι γιατί ο χρόνος που μεσολαβεί, κάνει διορθωτικές κινήσεις. 

Ο χρόνος στο επίπεδο που είμαστε, πάντα λειτουργεί διορθωτικά. 

Πολλές φορές,αμφιβάλλουμε για το αν αξίζουμε ένα θαύμα και ζητάμε βοήθεια από έξω. Επικαλούμαστε Αγίους, κάνουμε τάματα και ανάβουμε λαμπάδες. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. 

Για εκείνο τον άνθρωπο που δεν έχει αντιληφθεί το μεγαλείο του και δεν γνωρίζει τι εργαλεία φέρνει παρακαταθήκη στη ζωή του,είναι λογικό να περιμένει,ότι κάποιος άλλος, θα κάνει το θαύμα για αυτόν. 

Συνήθως ορίζουμε ως θαύμα κάτι που είναι εξωπραγματικό, που συμβαίνει απρόσμενα. Είναι ένα δώρο από τον ουρανό, που έρχεται να μας θυμίσει, ότι πάντα υπάρχει Θεϊκή καθοδήγηση και στήριξη. 

Μέσα από το θαύμα βιώνουμε τη Θεία Χάρη. Πιστεύουμε πως ένα θαύμα, είναι κάτι το σπάνιο και συμβαίνει λίγες φορές στη ζωή μας. Αυτό είναι απλά μια πεποίθηση. Η αλήθεια είναι ότι η φύση των θαυμάτων είναι καθημερινή. 

Τα θαύματα είναι απόλυτα φυσικά και μπορούν να συμβαίνουν καθημερινά. 

Όταν είμαστε στη ροή, όταν ζούμε χωρίς αγωνία, όταν έχουμε απόλυτη πίστη ότι αυτό που θέλουμε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το έχουμε, τότε συμβαίνουν τα θαύματα. Μικρά ή μεγάλα, μόνο ο βαθμός της εξελικτικής μας συνειδητότητας μπορεί να τα κατατάξει. Ουσιαστικά, δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα θαύματα. Υπάρχουν μόνο θαύματα. 

Για να βιώσουμε θαύματα χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι.Να εξαγνιστούμε. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας σημαντικές γνώσεις για το πως να γίνετε θαυματοποιοί.Να ξεκινήσετε να δημιουργείτε αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. 
6 εκπληκτικά εργαλεία που θα σε κάνουν τον θαυματοποιό της ζωής σου 

1. Ελευθέρωσε το φόβο. 
Ο φόβος είναι κατάσταση του νου. Σκέψεις αρνητικές, αμφιβολία θα κρατούν τη δόνηση σου χαμηλά. Τα θαύματα εκδηλώνονται στην υψηλή δόνηση της χαράς. 

Παρατήρησε πόσο αρνητικά σκέφτεσαι μέσα στην ημέρα και κάνε αλλαγή των αρνητικών σκέψεων σε θετικές. 

2. Ζήτα απενεχοποιημένα 
Συχνά ακούω: 
"είναι αμαρτία να ζητάω πολλά". 

Ζήτα και θα σου δοθεί. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που θες και ζήτα από το Σύμπαν, την Ενέργεια να στο φέρει με το καλύτερο τρόπο. 

3. Συγχώρεσε 
Πρώτα τον εαυτό σου και μετά όποιον θεωρείς πως σε έβλαψε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απελευθερωτικό από τη συγχώρεση. Το μίσος και ο θυμός είναι σαν δηλητήριο που κυλάει στο αίμα σου και σε αρρωσταίνει. 

4. Ευγνωμοσύνη 
Εξασκήσου στην ευγνωμοσύνη καθημερινά. Σε βγάζει από την έλλειψη, άρα και από τη διττότητα και σε οδηγεί στην αγάπη. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί ένα θαύμα είναι η Ευγνωμοσύνη. 

Το βράδυ πριν κοιμηθείς γράψε σε ένα χαρτί όλα τα πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων. Συνήθιζε να το διαβάζεις κάθε βράδυ πριν σε πάρει ο ύπνος. 

5. Γενναιοδωρία 
Δώσε για να λάβεις. Ξεκίνα να δίνεις ένα μέρος από το περίσσευμα σου. Όταν προσφέρεις, κάνεις χώρο στα θαύματα να εμφανιστούν. 

Στα μαθήματα θαυμάτων λέει: 
Τα θαύματα είναι διδακτικές τεχνικές για να αποδεικνύουν ότι είναι το ίδιο ευλογημένο να δίνεις όπως και το να λαμβάνεις. Αυξάνουν, την ίδια στιγμή, την δύναμη του δότη και παρέχουν δύναμη στον αποδέκτη. 

6. Προσευχή 
Η προσευχή είναι το μέσο για να επικοινωνήσεις με τη Πηγή και το Άγιο Πνεύμα είναι το εργαλείο να βιώσεις τα θαύματα. Η προσευχή αποσπά τη προσοχή σου από το έξω και σε στρέφει προς τα μέσα, εκεί που μπορείς να επικοινωνήσεις με το Θεό. 

Κάνε την ακόλουθη προσευχή, κάθε φορά που νιώθεις μπλοκαρισμένος, φοβισμένος και μόνος. 

ΠΡΟΣΕΥΧΗ: 
¨Κάνω ειρήνη με εμένα, εμπιστεύομαι το Άγιο Πνεύμα και επιτρέπω να απελευθερώσει όλα τα εμπόδια και να βιώσω ένα θαύμα, τώρα. Ευχαριστώ" 

Νιώσε απόλυτη βεβαιότητα πως αυτό έχει ήδη συμβεί, καθώς εμπιστεύεσαι τη Πηγή, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο στο Σύμπαν. Όλα έχουν το σκοπό τους. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου