Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

9 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε την δύναμη του Σύμπαντος και να πραγματοποιήσετε όλες τις ευχές σας...!!!!


Το Σύμπαν είναι μια πολύ ισχυρή δύναμη. Έχει το κλειδί για τα πάντα σε αυτή την ζωή. Η εκδήλωση είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούν να την κατανοήσουν πραγματικά. 

Αν δεν έχετε την σωστή νοοτροπία και δεν βρίσκεστε στην σωστή θέση στο πνευματικό σας ταξίδι δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε. Ενώ αυτό μπορεί να αποθαρρύνει αρκετούς είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε ώστε να μπορέσετε να δουλέψετε για την ανάπτυξη των ικανοτήτων σας. 

Παρακάτω θα σας δώσω μερικές από τις καλύτερες συμβουλές επί του θέματος. Αυτές οι συμβουλές θα σας δώσουν μια καλύτερη ιδέα για το πώς να φτάσετε εκεί που πρέπει να είστε έτσι ώστε να μπορέσετε να εκδηλώσετε όλα όσα θέλετε. Παρόλο που δεν θα είναι όλα τόσο εύκολα, θα κάνουν τεράστια διαφορά στην ζωή σας. 

9 συμβουλές για να χρησιμοποιήσετε την δύναμη του Σύμπαντος προς όφελος σας : 

1.Γνωρίστε τον εαυτό σας και αυτά που πραγματικά επιθυμείτε. Αν επιθυμείτε να εκδηλώσετε διάφορα πράγματα πρέπει να καταλάβετε αν αυτό που νομίζετε πως θέλετε είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Είμαστε άνθρωποι και μερικές φορές αλλάζουμε γνώμη. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. 

2.Αναγνωρίστε αν έχετε ενεργειακά εμπόδια. Πρέπει να είστε σίγουροι πως δεν αντιμετωπίζετε κάποιου είδους μπλοκάρισμα. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεται να περάσετε λίγο χρόνο κάνοντας διαλογισμό. Αν νιώθετε θλιμμένοι όσον αφορά το θέμα της εκδήλωσης αυτών που θέλετε μπορεί να οφείλεται σε αυτά τα εμπόδια. 

3.Υιοθετήστε μια στάση ευγνωμοσύνης. Αν θέλετε να μπορέσετε να εκδηλώσετε αυτά που θέλετε χρειάζεται να είστε περισσότερο ευγνώμονες. Το Σύμπαν μπορεί να μην σας έχει δώσει ακόμα αυτό που θέλετε αλλά εξακολουθείτε να έχετε όσα χρειάζεστε. Μην ξεχνάτε που και ποιοι είστε. 

4.Αντικαταστήστε οποιεσδήποτε αρνητικές σκέψεις με θετικές. Πρέπει να απομακρύνετε κάθε είδους αρνητικής σκέψης από το μυαλό σας. Όσο πιο θετικές σκέψεις έχετε, τόσο το καλύτερο. Αν κάτι σας βαραίνει πρέπει να το ξεκαθαρίσετε ώστε να κάνετε χώρο για κάτι θετικό. 

5.Να θυμάστε πως ότι δίνετε παίρνετε. Πάντα να το θυμάστε αυτό. Ότι δίνετε, παίρνετε. Αν αρνείστε να προσφέρετε κάτι, το σύμπαν δεν θα σας δώσει τίποτα. Πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειες σας. 

6.Απομακρύνετε τους αρνητικούς ανθρώπους από την ζωή σας. Χρειάζεται να κόψετε τους δεσμούς με οποιονδήποτε που σας κάνει να μην αισθάνεστε καλά. Αν κάποιος είναι πολύ αρνητικός και συνεχώς σας αναστατώνει δεν χρειάζεται να βρίσκεται κοντά σας. Δεν πρέπει να δίνουμε δύναμη σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. 

7.Ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας και ζητήστε κυριολεκτικά προφορικά αυτό που θέλετε από το Σύμπαν. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Μόλις το κάνετε ζητήστε προφορικά από το Σύμπαν να τις εκδηλώσει για σας. Το να πείτε φωναχτά αυτό που θέλετε θα προσδώσει περισσότερη δύναμη. 

8.Πιστέψτε στον εαυτό σας και στο Σύμπαν. Πρέπει να έχετε πίστη στον εαυτό σας και στο σύμπαν ότι και αν γίνει. Αν ξεκινήσετε με δυσπιστία ή με την σκέψη ότι αυτό δεν θα λειτουργήσει τότε δεν θα λειτουργήσει. Πρέπει να είστε έτοιμοι. 

9.Μην είστε ανυπόμονοι. Τέλος, αν θέλετε να εκδηλώσετε αυτά που θέλετε πρέπει να θυμάστε ότι απαιτείται χρόνος. Μερικές φορές τα πράγματα δεν συμβαίνουν απλώς τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε. Πρέπει να είστε υπομονετικοί. Αν και οι διαδικασίες σαν αυτή είναι ιδιαίτερες είναι πραγματικά εκπληκτικές. Το Σύμπαν μπορεί και θα κάνει πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε. 




Μάγεια Τ. 
© Η αναδημοσίευση περιεχομένου επιτρέπεται μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου