Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Εκπαιδευτείτε να αισθάνεστε εκτίμηση, εκπαιδευτείτε να είστε ευγνώμων...!!!!

Εκπαιδευτείτε να αισθάνεστε εκτίμηση, εκπαιδευτείτε να είστε ευγνώμων.....«Και το παραμικρό καλό, που κάνουμε, θα μας ανταποδοθεί πολλαπλάσια». Αίσωπος 

Φίλοι, Υγεία σε όλους! 
Ο Οκτώβριος, ο νέος μήνας που μόλις καλωσορίσαμε έχει ενέργειά υποστηρικτική, ενώ συνεχίζει στην ίδια ταχύτητα που μας έφερε ο Σεπτέμβρης… Νιώθουμε ένα κύμα ενέργειας να κυλάει τη μέρα μας, τόσο γρήγορα, σαν να βλέπεις μια εικόνα σε time-lapse. 

Τι θετικό, μπορούμε να γευτούμε αυτόν τον μήνα; 

Πρώτα από όλα χρειάζεται να ξεκινήσουμε την διαδρομή μας, αναγνωρίζοντας ότι είμαστε ενεργειακά όντα με τεράστιο δυναμικό. Ο Θεός που αναζητούμε έξω μας, κατοικεί μέσα μας και για αυτό… συνειδητοποιώντας το….. είναι καιρός να παρατηρούμε συνειδητά τις σκέψεις μας και τις προθέσεις μας… γιατί αυτό που σκεφτόμαστε, αυτό υλοποιούμε… 

Δεδομένου ότι οι ενέργειες αναβαθμίζονται συνεχώς και επιταχύνονται, υλοποιούμε πολύ πιο γρήγορα… Θυμηθείτε, αυτό το κβαντικό πεδίο ταιριάζει με τις πιο σταθερές ή κυρίαρχες δονήσεις που προσφέρονται. Τα περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν τη δημιουργική τους ικανότητα ανάποδα και προς τα πίσω. 

Ενεργοποιούν και επικεντρώνονται σε αυτά που δεν έχουν, τι δεν τους αρέσει, τι δεν λειτουργεί και πώς να πάρουν περισσότερο από την ίδια ή μια παρόμοια δόνηση. Αυτό που αντιστέκεστε ή πιέζετε θα επιμείνει. Αυτό ισχύει τόσο στις προσωπικές όσο και στις παγκόσμιες εμπειρίες σας. 

Ξεκινάμε να παρατηρούμε τι σκεφτόμαστε, τι προσφέρουμε συναισθηματικά… Ας ξεκινήσουμε αυτόν τον μήνα να αλλάζουμε τη συζήτηση, να αλλάζουμε τις δονήσεις που προσφέρουμε. Όσο μετακινούμαστε στην Πέμπτη διάσταση ο δονήσεις μας θα εκδηλώνονται πιο γρήγορα. 

Σε αυτή τη διαδρομή, το Σύμπαν ανταποκρίνεται. Μας δίνει σημάδια. Ξεκινήστε να παρατηρείτε. Οι οδηγίες έρχονται σε πολλές μορφές, είτε από λόγια που ανταλλάσσουμε, είτε από κάτι που διαβάζουμε. 

Μπορεί να έρθει ως μια σκέψη, ένα συναίσθημα που είναι ακριβές, μια εσωτερική γνώση ή ένστικτο, άνθρωποι εμφανίζονται ακριβώς τη σωστή στιγμή. Είναι καιρός να αρχίσουμε να παρατηρούμε αυτά τα σημεία στην πορεία. Τότε το ενεργειακό πεδίο οδηγεί στη συγχρονικότητα και ανοίγει πόρτες… 

Το κλειδί είναι οι δονήσεις που προσφέρουμε… 

Έτσι, κάντε μια πρακτική για να αυξήσετε με συνέπεια την ανυψωτική δόνηση ενέργειας και τη συχνότητα που προσφέρετε. 

Εκπαιδευτείτε να αισθάνεστε εκτίμηση, εκπαιδευτείτε να είστε ευγνώμων. 

Αυτές οι συναισθηματικές δονήσεις είναι οι πιο εύκολες και αρχίζουν να μας επιτρέπουν να ενσωματώσουμε να διασυνδέσουμε το πεδίο με ισχυρότερο θετικό τρόπο. 

Παρόλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με την υγεία σας ή τα οικονομικά σας ή με την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας, ακόμη και αν αισθάνεστε αδύνατο να είστε ευγνώμονες ή ευχαριστημένοι, ακόμη και αν αισθάνεστε ότι το κάνετε ψεύτικα, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή για να αρχίσετε να εμπλέκετε ή να καλείτε ακόμα και τη μικρότερη μετατόπιση σε ευγνωμοσύνη. 

Βρείτε κάτι ανεξάρτητα από το πόσο μικρό ή ασήμαντο, για το οποίο μπορείτε να είστε ευγνώμονες, και συνεχίστε να παρατηρείτε την κατάσταση αναζητώντας έναν λόγο για να είστε ευγνώμων. 

Η απλή σας προθυμία να κοιτάξετε ή να ανακαλύψετε ένα μέρος, όπου θα μπορούσατε να προσφέρετε ευγνωμοσύνη ή εκτίμηση θα μετατοπίσει τη δόνηση και τη συχνότητα σας. 
Πρακτική, Πρακτική, Πρακτική … 

Αυτό είναι το δώρο της ζωής 

Υπάρχουν πολλές τεχνικές και πρακτικές που μπορούν να σας υποστηρίξουν και να σας βοηθήσουν. Ο διαλογισμός, πηγαίνοντας συχνά στη φύση, χρόνος με αγαπημένους φίλους ή κατοικίδια ζώα, γέλιο, χορός και κίνηση, κάνοντας κάτι που σας αρέσει, όλες αυτές οι πράξεις αλλάζουν τη συχνότητα που προσφέρετε στο πεδίο. 

Θυμηθείτε ότι οι συγχρονισμοί συμβαίνουν συνεχώς. Απλά πρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και το σύμπαν, να παρατηρήσετε και να επιτρέψετε αυτή τη συνεχιζόμενη συζήτηση. Με τις ενεργητικές σας σκέψεις, τα συναισθήματα και την πρόθεσή σας γίνεστε συν-δημιουργός με το Σύμπαν. Φανταστείτε για μια στιγμή, καθώς υφαίνετε την πραγματικότητά σας, ότι το σύμπαν παρέχει το νήμα. 

Οι δονήσεις υψηλών συχνοτήτων της αγάπης, της χαράς, της ευγνωμοσύνης και της εκτίμησης μας ευθυγραμμίζουν με όλες τις δυνατότητες. Αυτές οι δονήσεις προσκαλούν τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε κατάσταση. Συνδέεστε με ένα ενεργητικό ιστό υποστήριξης, όπου τα πράγματα και τα γεγονότα ξεδιπλώνονται με χάρη και ευκολία. 

Αυτά, λοιπόν, φίλοι μου για τον ευλογημένο Οκτώβριο… 
Να έχετε τις ευλογίες της Χάρης και της Χαράς! 

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη σειρά συναντήσεων “HYQ Θεραπευτικοί διαλογισμοί“, που ξεκινάνε από Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα από τη Χρυσή Μπέρου.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ




Θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρή να λέει: "Κάθε Tώρα και καλύτερα". Και με αυτόν τον οδηγό, ακολουθώ τη διαδρομή του μονοπατιού μου από τότε που γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σπούδασα γαλλική φιλολογία.
Είμαι εκπαιδεύτρια, κάτοχος κινεζικής πιστοποίησης στο Ζίνενγκ Τσιγκόγκ και στην Ενεργειακή θεραπεία.
Τα τελευταία πέντε χρόνια, στόχος μου είναι να μεταφέρω τη γνώση του Ζίνενγκ Τσιγκόγκ και τα οφέλη του, σε όλο και περισσότερους ανθρώπους στην Ελλάδα και να βοηθήσω με την ενέργειά μου στην ενδυνάμωση εκείνων που επιλέγουν να συνδεθούν με τον αληθινό τους εαυτό.
Photo on Pixabay 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου