Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

5 πράγματα που συνειδητοποιείτε για την πραγματικότητα...!!!!

Τι είναι πραγματικότητα και πως την ορίζετε ;
''Αν μιλάμε για το τι μπορείς να αισθάνεσαι, να μυρίσεις, να δοκιμάσεις και να δεις, τότε πραγματικά μιλάμε για ηλεκτρικά σήματα που ερμηνεύονται από τον εγκέφαλό σου''.  Morpheus, The Matrix

Μήπως έχετε την αίσθηση ότι η πραγματικότητα δεν είναι αυτό που πιστεύετε; Είναι ένα ολόγραμμα ή μια ψευδαίσθηση; Ονειρευόμαστε ή είμαστε σε μια προσομοίωση; Μετατοπιζόμαστε σε παράλληλα σύμπαντα με άλλες πνευματικές διαστάσεις όταν κάνουμε διαφορετικές επιλογές; Μήπως οι άνθρωποι βιώνουν τον εαυτό τους σε δισεκατομμύρια σημεία απομονωμένης και περιορισμένης αντίληψης;

Όσο προχωρά η επιστήμη και η τεχνολογία, μας δίνει όλο και περισσότερα ερωτήματα σχετικά με τη φύση της πραγματικότητας και τον ρόλο της συνείδησης. 

Λίγοι είναι ενημερωμένοι για την πραγματικότητα που βιώνουν και το ταξίδι της αφύπνισης ξεκινάει, όταν κάποιος αρχίσει να αμφισβητεί τα πάντα. Είτε πρόκειται για τις μεγάλες παγκόσμιες συνωμοσίες, τις μυστικές κοινωνίες, τον παγκόσμιο έλεγχο, το φαρμακευτικό και το ιατρικό καρτέλ, τις τράπεζες, το σχήμα της γης ή τον σκοπός της ζωής, το ταξίδι της γνώσης ξεκινά με την έρευνα.

Ανάλογα με τον τρόπο που παρατηρείτε γύρω σας τον κόσμο που σας περιβάλλει, αλλάζετε την προσέγγιση της ζωής. Το ανοιχτό μυαλό μετατρέπει τις μακρόχρονες παγιωμένες πεποιθήσεις και αντιλήψεις, όπως και τη σχέση σας με όλα αυτά που σας έμαθαν.

1. Συνειδητοποιείτε, ότι μοτίβα και προγραμματισμοί κυβερνούν τα πάντα και όλους.
Μάθαμε κυρίως με μιμητισμό …. τον τρόπο ζωής μας. Καθώς ένα παιδί αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου, μεταβάλλεται από τη σύγχυση στη διαφοροποίηση, στην επίγνωση της κατάστασης και στη συνέχεια στην ταυτοποίηση, φτάνοντας τελικά στην αυτογνωσία. 

Μέχρι τη στιγμή του αυτοπροσδιορισμού, η αντίληψή του για το τι είναι ο κόσμος είναι καλά διαμορφωμένη. Τα προγράμματα που παίζουν σε όλη αυτή τη χρονική διάρκεια επηρεάζουν την υπόλοιπη ζωή τους.

Γελάμε με τα πρόβατα επειδή απλά ακολουθούν αυτό που προηγείται του κοπαδιού. Εμείς οι άνθρωποι έχουμε ξεπεράσει τα πρόβατα, επειδή τουλάχιστον τα πρόβατα χρειάζονται ένα σκυλί για να τα κρατήσει στη γραμμή. Οι άνθρωποι κρατούν ο ένας τον άλλον σε διαδοχική σειρά και το κάνουν γελοιοποιώντας ή καταδικάζοντας όποιον διαπράττει το έγκλημα να ξεφύγει και να διαφοροποιηθεί. 

Συμμορφώνονται με τα πρότυπα σκέψης και συμπεριφοράς. Εάν παρατηρήσετε προσεκτικά θα δείτε ότι οι περισσότεροι μιμούνται τα παραδείγματα που έχουν δει όλη τους τη ζωή. 

Η συναισθηματική συμπεριφορά, οι έννοιες της επιτυχίας, οι σχέσεις, οι κανόνες, οι νόμοι, ή ακόμη και η αγάπη για τον εαυτό τους, είναι όλα προγραμματισμένα από τη στιγμή της γέννησής τους, – πολλά από τα οποία πρέπει να ανατραπούν προκειμένου να υπάρξει πνευματική ανάπτυξη.

2. Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο που μπορείτε να μάθετε στη ζωή σας είναι η προσοχή.
Οι διαφημιστές, οι κυβερνήσεις, οι οργανώσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι επιχειρήσεις αναγνώρισαν γρήγορα ότι στην εποχή των τεχνολογικών θαυμάτων, η καταγραφή της προσοχής των ανθρώπων είναι νούμερο ένα προτεραιότητα. Ο μεγάλος ανταγωνισμός εστιάζεται στην προσοχή σας και σιγά-σιγά, αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πόσο πολύτιμο είναι για τους άλλους και περισσότερο πολύτιμο για εσάς. 

Παρατηρείτε ότι σε αυτό που δίνετε περισσότερο την προσοχή σας, αυτό δημιουργεί το περιβάλλον στο οποίο ζείτε και επομένως οι πληροφορίες και οι ιδέες στις οποίες εστιάζεστε και καταναλώνετε συνεργάζονται για να διαμορφώσουν την δική σας πραγματικότητα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απολύτως απαραίτητο να κατευθύνετε συνειδητά την σκέψη σας εστιάζοντας σε αξίες, επιλέγοντας προσεκτικά τις αντιλήψεις που αξίζουν να αφιερώσετε τον χρόνο σας και είναι σύμφωνες με τη ζωή που επιλέξατε και επιθυμείτε να κάνετε. Ο χρόνος είναι μέρος της ζωή σας και η προσοχή σας ανεκτίμητη.

3. Παρατηρείτε ότι οι αντιλήψεις μπορούν να αλλάξουν σε μια στιγμή, αλλάζοντας τα πάντα.
Επιλέγοντας μόνο το σωστό κομμάτι των πληροφοριών,- το σωστό απόσπασμα, ή τη σωστή ιδέα την κατάλληλη στιγμή μπορείτε να κατανοήσετε και να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας.

Η δομή οργάνωσης του λογισμικού στην προγραμματισμένη εικόνα που προβάλει ο ψεύτικος κόσμος στα μάτια μας, δεν πρόκειται να σταματήσει. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι προπαγανδιστές γνωρίζουν, ότι για να τυφλώσουν τη σκέψη την κριτική αντίληψη, και να κοιμίσουν συνειδήσεις θα πρέπει να δημιουργούνται προσεκτικά πλασαρισμένες ειδήσεις που πλαισιώνουν και συνοδεύουν την αγχωτική καθημερινότητα. 

Προτείνουν και προβάλλουν εικόνες, παραλείποντας βασικές ιδέες και αξίες για να διαχειρίζονται τις αντιλήψεις των μαζών. Ο βασικός έλεγχος του νου, είναι η διαχείριση της αντίληψης.
Όταν αρχίζετε να αμφισβητείτε τα πάντα, αρχίζετε να αναρωτιέστε αν οι αντιλήψεις και η πίστη σας για την κοινωνία και τη δική σας ζωή είναι πραγματικά αλήθεια. Αναρωτιέστε εάν ανήκουν σε κάποιον άλλο, ή εάν βασίζονται στην περιορισμένη και ελλειπή γνώση.

Όταν το συνειδητοποιήσετε, βλέπετε πόσο αδύναμοι είστε στον έλεγχο των δικών σας σκέψεων και αντιλήψεων, μέσα στη δική σας πραγματικότητα και σταδιακά αποδεσμεύεστε από τις ιδιοτροπίες των άλλων.

4. Βλέπετε ότι όλα είναι μια ψευδαίσθηση
Ο κόσμος που ζούμε είναι αφόρητα υλιστικός και αυτός ο υλισμός παίζει στα θνητά μας μάτια ένα θέατρο σκιών ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως δημιουργώντας εικόνες και σύμβολα μπροστά μας, με τη χρήση ενός μόνο μικροσκοπικού κλάσματος από όλο το φάσμα των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων.

Το υποσυνείδητο κάνει έναν επιφανειακό ανόητο συνειρμό, προσθέτοντας κρυφά στο υπόβαθρο τις εικόνες και το νόημα που δημιουργούμε στο συνειδητό μυαλό.

Αυτές οι εικόνες σχηματίζουν πεποιθήσεις, σε συνδυασμό με τις εμπειρίες και το εγώ κατασκευάζει μια ταυτότητα βασισμένη σε αυτό που πιστεύει ότι βλέπει. Πιστεύουμε ότι είμαστε ζωντανοί και ζούμε συνειδητά σε αυτό τον υλικό κόσμο, αλλά το πνεύμα επαναστατεί περιμένοντας την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τις αυταπάτες.

Οι ψευδαισθήσεις εξουσίας, ευτυχίας, αλήθειας και επιτυχίας είναι απίστευτα ισχυρές, αλλά μετά από βαθύτερη έρευνα, θα παρατηρήσετε τελικά ότι τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Οι πλούσιοι και διάσημοι δεν είναι πάντα ευτυχισμένοι ή υγιείς. Αυτοί που επιβάλλουν το νόμο δεν ακολουθούν την αλήθεια, τις διαχρονικές αξίες και τον ίδιο τον νόμο. Οι ισχυροί συχνά μπερδεύονται με τους αδύναμους. Ο στόχος της πολιτικής, δεν είναι να ενώσει αλλά να χωρίσει, να απομονώσει και να μας δώσει τροφή στους κυρίαρχους παγκοσμιοποιητές.

Ο χρόνος δεν είναι χρήμα, αλλά είναι η ζωή σου. Ζούμε σε ένα κόσμο όπου μπορείς να γευτείς τα πάντα, αλλά τίποτα δεν θα σε ικανοποιήσει ποτέ.

5. Συνειδητοποιείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε.
Εξερευνώντας τον εαυτό μας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να διώξουμε είναι ο φόβος. Μόλις τον παραμερίσουμε, η αίσθηση ελευθερίας αναλαμβάνει να αναπρογραμματίσει τον κόσμο σας. Η ελευθερία έρχεται σε αντίθεση με τα μηνύματα που λαμβάνετε καθημερινά μέσω της πληροφοριακής μόλυνσης των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία βασίζουν τις πωλήσεις ακροαματικότητας στο φόβο και τον έλεγχο.

Σπάσετε τις ψευδαισθήσεις που δημιουργούν αυτή την ψεύτικη πραγματικότητα και θα είστε σε θέση να δείτε ότι η αγάπη είναι η μόνη μαθηματική λογική που θέλουμε να βιώσουμε.

«Όλα είναι το φως.» ~ Νίκολα Τέσλα

Είναι σαφές ότι η συνείδηση ​​και η ψυχή είναι αιώνια. Είμαστε πραγματικά φωτεινά ενεργειακά όντα που έχουν εκπέσει , αλλά διατηρούν την αίσθηση της γνώσης που είναι ανάμνηση. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι μόλις τελειώσει αυτή η δοκιμασία με αυτό το θνητό σώμα, μας περιμένει η πατρίδα από όπου φύγαμε, -εκεί όπου όλα είναι πραγματικότητα, Φως και αγάπη.

Η συνειδητοποίηση αυτής της αλήθειας διώχνει τον φόβο. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς σε αυτό τον κόσμο, γιατί όλα είναι εικονικά.

Λουκ. 12,4 «Λέγω δὲ ὑμῖν τοῖς φίλοις μου· μὴ φοβηθῆτε ἀπὸ τῶν ἀποκτεινόντων τὸ σῶμα, καὶ μετὰ ταῦτα μὴ ἐχόντων περισσότερόν τι ποιῆσαι».

Ο κόσμος μας δημιουργείται από επιλεγμένες σκέψεις και ενέργειές μας. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο, αλλά μπορούμε να ξεπεράσουμε τις παγίδες και τα εμπόδια που νομίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας, από την ψυχοπαθητική δομή εξουσίας του δημιουργού της κόλασης που ζούμε. 

Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να στρέψουμε την προσοχή μας στην αντίληψη της αλήθειας του Χριστού, το συσχετισμό μας με αυτό τον κόσμο και τη συνειδητοποίηση με τις επιλογές του τρόπου ζωής μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου