Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Τροφές που ανεβάζουν τις δονήσεις σας...!!!!

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο μεγάλη επίδραση έχει η διατροφή τους στην κατάσταση της ύπαρξής τους.. 
ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ 

Ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά για την αύξηση των κραδασμών σας μέσω της διατροφής, είναι οι σκέψεις που δημιουργείτε γύρω από το θέμα αυτό.

Οι ίδιες οι σκέψεις είναι δονήσεις. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και ενήμεροι των διαιτητικών επιλογών σας. Είτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε περιστασιακά αυτές τις αλλαγές είτε όχι, να εκφράζετε αισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης στο φαγητό σας ενώ τρώτε..

Στην πρώτη κατηγορία τροφών με τις μεγαλύτερες δονήσεις, περιλαμβάνονται τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά, οι ελιές, τα γλυκά αμύγδαλα, οι ηλιόσποροι, οι καρύδες, η μη μεταλλαγμένη σόγια, τα φιστίκια, τα φουντούκια και τα δημητριακά ολικής αλέσεως..

Στη δεύτερη κατηγορία, τα βρασμένα λαχανικά, το γάλα, το φρέσκο βούτυρο, τα αυγά, το μέλι, α μαγειρεμένα ψάρια, το αραχιδέλαιο, το ζαχαροκάλαμο και το κρασί..

Στην τρίτη κατηγορία περιλαμβάνονται τροφές με πολύ αδύνατες δονήσεις, όπως τα μαγειρεμένα κρέατα, τα λουκάνικα, ο καφές, το μαύρο τσάι, η κανονική σοκολάτα, οι μαρμελάδες, τα επεξεργασμένα τυριά και το λευκό ψωμί.

Η τέταρτη κατηγορία δεν παρουσιάζει πρακτικά καμία ενέργεια δονήσεων και περιλαμβάνει την μαργαρίνη, τις κονσέρβες, τα αλκοολούχα ποτά, την λευκή ζάχαρη και το λευκό αλεύρι..




Δείτε περισσότερα στο άρθρο της Bridget Nielsen.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου