Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Η πύρινη Ρομφαία του Αρχάγγελου Μιχαήλ....!!!!

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ προστάτης όλων μας και ένας άμεσος εργάτης του Φωτός, είναι πάντα στο πλευρό μας.

Ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο που όλοι και όλα βάλλονται. Οι αξίες καθημερινά γκρεμίζονται κι εμείς νιώθουμε αδυναμία ως προς όλες μας τις υποθέσεις. Εκείνος ως αρωγός και βοηθός μας χιλιάδες χρόνια τώρα, θέλει να δώσει σε κάθε άνθρωπο τη δυνατότητα να έχει άμεση προστασία προς όλα όσα του συμβαίνουν στη ζωή του.

Έτσι μας δίνει αυτό το σύμβολο για να μπορέσουμε εμείς με τη χρήση του να έχουμε την προστασία Του, αλλά και την βοήθειά Του.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι στον Στρατό του Κυρίου Ιησού Χριστού και θέλουν το καλύτερο για όλους μας.

Έτσι μπορούμε να λέμε το Κύριε Ελέησον ως προσευχή και να βάζουμε επάνω μας αυτό το σύμβολο. Το οποίο απαρτίζεται από δύο γράμματα. Το Μ και το Ρ. Το Μ ενεργοποιεί τον Μιχαήλ και το Ρ μπορούμε είτε να το λέμε Ρομφαία, είτε Ροή.

Στη μία περίπτωση Ροή θα έχουμε τη ροή της προστασίας από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Στην άλλη περίπτωση Ρομφαία, ο ίδιος ο Μιχαήλ θα αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας καταστάσεις και γεγονότα που μας απασχολούν. 
Αυτό το σύμβολο με τη διπλή χρήση του μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους όσους έχουν αγάπη στην καρδιά τους και πόνους. Μόνο μέσα από την καρδιά ενεργοποιείται αυτό το σύμβολο και ποτέ από το μυαλό. Αν για παράδειγμα κάποιος το ενεργοποιήσει με το μυαλό, απλώς θα ξέρει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη ζωή του.

Η χρήση του είναι απλή και εύκολη. Βάζουμε πρώτα το γράμμα Μ επάνω μας και στη συνέχεια το Ρ πάνω από το Μ. Όπως το βλέπετε στη φωτογραφία.

Φανταζόμαστε το Μ να μπαίνει έτσι ώστε να δημιουργείται τοV από το Μ στο στέρνο μας. Και οι κάθετες γραμμές να είναι στην περιοχή των ώμων μας. Το Ρ η κάθετη γραμμή του να είναι στο κέντρο της μύτης μας, δηλαδή στο μέσο του σώματός μας και το ημικύκλιο του Ρ να είναι πάνω στην κορυφή του κεφαλιού μας.

Μπορούμε με αυτό το σύμβολο να συνδυάζουμε προσευχές και δονήσεις.

Καλό είναι να μην ξεχνάμε την διαδρομή της ευγνωμοσύνης. Δηλαδή να ευχαριστούμε κάθε φορά τον Αρχάγγελο Μιχαήλ για τη βοήθειά του και τη στήριξή του.

Προσεχώς και η ασπίδα του Αρχάγγελου Μιχαήλ. 




Δωροθέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου