Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ανακούφιση = Αν Ακούς Φύση...!!!!

Ανακούφιση, μία έννοια που μόνο με το άκουσμά της μας κάνει να νιώθουμε αγαλλίαση και ηρεμία.

Αλλά ας τη δούμε κάπως αλλιώς την ανακούφιση.

Ανακούφιση = Αν ακούς φύση = μιλάς με τον Θεό.

Ο άνθρωπος όταν είναι εναρμονισμένος με τη φύση ακούει τον Θεό, γιατί ακούει τη φύση. Ποια φύση όμως. Εμείς έχουμε συνηθίσει με το άκουσμα φύση να εννοούμε τα λουλούδια, τα πουλιά κλπ. Ναι ως ένα σημείο είναι και αυτά φύση και εκεί ανήκουν. Αλλά έχουμε κι εμείς δική μας φύση. Το σώμα μας ανήκει στη φύση και μάλιστα στην εξελικτική της μορφή. 

Είμαστε το Ανώτερο Φυσικό Φαινόμενο στον πλανήτη. Όπου υποτίθεται ότι είμαστε εμείς αυτοί που ορίζουμε εμάς, αλλά και όλο το φυσικό μας περιβάλλον.

Όμως ο άνθρωπος παρόλο που είναι ο Άρχοντας όλου του πλανήτη έκοψε τις γέφυρες με την Ακοή του ως προς την Φύση του, δηλαδή την εσωτερική του υπόσταση. Με αποτέλεσμα να μην έχει σχέση με την εσωτερική του σοφία. Μια σοφία η οποία έχει πάντα την δυνατότητα να τον απαλλάξει από κάθε βάρος. 
Γιατί ο Θεός και Πατέρας όλων μας, μας έστειλε εδώ με την εσωτερική σοφία μας. Έβαλε την ψυχή και την Πνοή του μέσα σε ένα καθ’ όλα τέλειο σώμα. Αυτό το σώμα λοιπόν μέσα από αυτή την ιδιότητα έχει όλα τα μέσα και τη γνώση για να μας θεραπεύσει απόλυτα. 

Βασική προϋπόθεση είναι αυτή η τόσο μαγική λεξούλα Ανακούφιση. ΑνακούΦυση λοιπόν η οποία είναι η διαδρομή πρώτον αφουγκράζομαι το σώμα μου. Δεύτερον ηρεμώ και χαλαρώνω από κάθε βάρος όταν αφήνομαι απόλυτα με πίστη στα χέρια Του Πατέρα μας Θεού.

Τότε αυτή η λέξη, η μαγική υπόσταση, ρέει μέσα στις φλέβες μας κάθε λεπτό. Μέσα από όλη αυτή τη γαλήνη που έχει ένα σώμα, τότε από μόνο του αρχίζει να αναστυλώνει κάθε τι που έχει «χτυπηθεί» από κάθε ασθένεια.

Το σώμα μας λοιπόν βάση της βιολογίας μαζί με τη ενεργοποίηση της ψυχής μας μπορεί να φτάσει τον άνθρωπο στην Υπέρτατη σκάλα της Μύησης. Να γίνει ο κάθε άνθρωπος ένας τέτοιος Μύστης ακριβώς όπως ήταν ο Ιησούς μας.

Δύσκολο και ακατόρθωτο δεν είναι τίποτε για τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όταν βάλει μπροστά του ένα όνειρο και ένα θέλω καρδιάς, δεν υπάρχει περίπτωση να του σταθεί τίποτε εμπόδιο. Τα μόνα εμπόδια που μπορεί να συναντήσει κάποιος που θέλει να γνωρίσει την ανακούφιση θα έρθουν από τον ίδιο, από το μυαλό του και μόνο. Ο μόνος που μας οδηγεί να περπατάμε στην κόλαση, είναι τα φρένα που μας ορίζει το μυαλό.

Γιατί όταν κάποιος βάλει μπροστά του όνειρό του να φτάσει τον Ανώτερο Μύστη, το Μεγάλο Αρχέτυπο δηλαδή τον Ιησού, αυτό είναι και ένα θέλω του ίδιου του Θεού. Τότε για να χάσει κάποιος τον δρόμο, θα πει ότι κάπου στην διαδρομή τον «τσίμπησε» η έπαρση, το έφτασα, το είμαι, το ξέρω κλπ. 

Εκεί λοιπόν σε αυτή τη διαδρομή που θα ορίσει εκείνος το στοπ είναι που και ο Θεός οφείλει να συνεργαστεί απόλυτα με την ελεύθερη Βούληση, οπότε και σταματάει από την πλευρά Του. 

Όμως δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος να θέλει μέσα από την καρδιά του να γνωρίσει την Αν ακούς Φύση, δηλαδή την πραγματική σου υπόσταση και ο Θεός να μην του δίνει την μεγαλύτερη βοήθεια.

Όχι για τον Θεό μεγάλη βοήθεια δεν είναι να πάρεις ένα τετρακίνητο μεγάλο αμάξι, όχι για τον Θεό μεγάλη βοήθεια δεν είναι να σου βρει μία έπαυλη να μείνεις, όχι για τον Θεό μεγάλη βοήθεια δεν είναι να σε κάνει να πάρεις τη θέση που ονειρεύεσαι χωρίς να πληρείς τις προϋποθέσεις. 

Όπως επίσης κι εσύ ξέρεις ότι αυτά δεν είναι ακούω φύση, αλλά ακούω εγώ και ύλη. Ναι ο Θεός θα σε έχει μέσα σε μία αγκαλιά γεμάτη από την προστασία Του όταν εσύ επιλέξεις να ακούς και να είσαι το θέλημά Του. Έτσι απλά και ταπεινά θα φτάσεις μία μέρα στην απόλυτη ανακούφυση και ανακούφιση.

Όταν ανακουφίζεσαι μιλάς με τον Θεό. Είσαι φυσικότητα. Τότε είσαι ο κυρίαρχος των 4 στοιχείων τότε είσαι ένας ΑΒΑΤΑΡ που περπατά στην γη. Γίνε κι εσύ μία φυσικότητα και ζήσε με αρμονία και με μόνο οδηγό τον Θεό.




Δωροθέα 

1 σχόλιο: