Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Το κατάλληλο επάγγελμα για κάθε ζώδιο...!!!!

Μήπως βρίσκεσαι στην λάθος καριέρα; Άφησέ μας να σου κάνουμε ένα γρήγορο μάθημα αστρικού επαγγελματικού προσανατολισμού.

Μήπως νιώθεις ότι δεν σε ικανοποιεί η δουλειά σου; Αισθάνεσαι πως τα ταλέντα σου πάνε στράφι στον χώρο εργασίας σου; Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να μην φταίει το στρες, η κοινωνία στην οποία ζούμε και η οικονομική κρίση; Σκέφτηκες ότι μπορεί να φταίει το ζώδιό σου;

Άφησέ μας να σου εξηγήσουμε, με πολύ επιστημονικά επιχειρήματα, ποια είναι η κατάλληλη καριέρα για 'σένα…

Κριός
Ανταγωνιστικός, πολύχρωμος και έντονη προσωπικότητα, ο Κριός θα γινόταν τέλειος διακοσμητής εσωτερικών χώρων. Είναι ένα επάγγελμα που προσφέρει τεράστια ανέλιξη, πολλά λεφτά και την δυνατότητα να φωνάζει σε κόσμο στο τηλέφωνο αξιοποιήσει στο φουλ το εκκεντρικό του στυλ.

Ταύρος
Τέλεια αισθητική, λατρεία για το καλό φαγητό και μια κρυφή εσωτερική ανάγκη να ηγείται : ο Ταύρος είναι φτιαγμένος για να ακολουθήσει καριέρα σεφ σε κάποιο πανάκριβο εστιατόριο.

Δίδυμοι
Σε αυτό το ζώδιο ταιριάζει γάντι η δουλειά του δημοσιογράφου. Προφανώς με απόλυτο όνειρο να έχει το δικό του talk show, στο οποίο λογικά θα μιλάει περισσότερο από τους καλεσμένους—και λογικά θα τα λέει και καλύτερα.

Καρκίνος
Υπάρχει πιο ταιριαστή δουλειά για αυτό το τρυφερό ζώδιο από αυτή του νοσοκόμου; Η προσωπικότητά του και η ανάγκη του να φροντίζει τους άλλους θα τον κάνουν να είναι ο καλύτερος μέσα στον, συνήθως άβολο, χώρο ενός νοσοκομείου.

Λέων
Ο κόσμος είναι η σκηνή του, και ο Λέων είναι γεννημένος ηθοποιός. Λατρεύει να εξερευνά τον εαυτό του και να ανακαλύπτει συνεχώς τα όριά του, όπως και να λέει ιστορίες για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του.

Παρθένος
Αν ο Καρκίνος είναι ο νοσοκόμος, ο Παρθένος είναι ο γιατρός. Η τελειομανία του σου εμπνέει εμπιστοσύνη, και η προσγειωμένη, ψυχρή λογική του θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη όποτε πρέπει να δώσει κακά νέα.

Ζυγός
Αυτό το ζώδιο μισεί τους καυγάδες, αλλά πάντα βρίσκεται στην μέση τους, προσπαθώντας να τους μονοιάσει όλους. Είναι, λοιπόν, να απορούμε που οι Ζυγοί γίνονται οι καλύτεροι κοινωνικοί λειτουργοί;

Σκορπιός
Μπορεί να μιλάει για ώρες. Δεν σταματάει μέχρι να κερδίσει. Μπορεί να είναι γοητευτικός, αλλά ταυτόχρονα είναι θανάσιμος. Ο Σκορπιός είναι ο ορισμός ενός πετυχημένου (και λίγο τηλεοπτικού) δικηγόρου.

Τοξότης
Όπου και να τον βάλεις, θα περάσει καλά. Ίσως και λίγο καλύτερα από τους άλλους, αλλά έχει τόση αυτοπεποίθηση, που τίποτα δεν τον σταματά. Και έχει τεράστια ανάγκη να κάνει τους συνανθρώπους του να περνάνε καλά, οπότε ο Τοξότης θα γινόταν σούπερ stand-up κωμικός. Ή παρουσιαστής reality.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι περνούν την μισή τους ζωή μαζεύοντας τα σπασμένα των ανίκανων ανθρώπων τριγύρω τους. Και επειδή κανείς δεν τους δίνει αρκετά εύσημα για αυτό, η καλύτερη καριέρα για αυτό το ζώδιο είναι εκείνη του λογιστή. Θα κάνει κάτι στο οποίο είναι καλός, και θα αμείβεται αδρά.

Υδροχόος
Καταλαβαίνει τους ανθρώπους, μα είναι και απόμακρος. Ό,τι χρειάζεται, δηλαδή, να έχει ένας καλός ψυχολόγος. (Ο οποίος, προφανώς, μετά θα χρειάζεται και τον δικό του ψυχολόγο.)

Ιχθείς
Ευαίσθητη καλλιτεχνική ψυχή, αυτό που στην πραγματικότητα χρειάζεται αυτό το ζώδιο είναι μια κιθάρα, τρεις συγχορδίες και πολλές αλήθειες. Εντάξει, και κοινό, αλλιώς δεν έχει νόημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου