Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

5 κλειδιά για να είστε ο κυρίαρχος της δικής σας Υλοποίησης...!!!!

Μπορούμε να υλοποιήσουμε τη ζωή που θέλουμε… ή μάλλον καλύτερα, αν θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, μπορούμε να υλοποιήσουμε μια ζωή απαλλαγμένη από τοξικές συμπεριφορές η οποία έχει τη δυνατότητα να αναδείξει αυτό στο οποίο είμαστε καλοί. Υπάρχει ένα ανεκδήλωτο δυναμικό μέσα στον κάθε έναν από εμάς το οποίο περιμένει να λάμψει με όλες τις απεριόριστες δυνατότητές του. 

Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να εστιαστείτε σε πέντε σημεία στη ζωή σας και να εργαστείτε για να καθαρίσετε τον χώρο σας. Αν θέλετε καινούριο αυτοκίνητο, ξεκινήστε με το να καθαρίσετε πρώτα το γκαράζ. — Έλενα Έρα 

Όλοι έχουμε ακούσει τη φράση «είστε ο κυρίαρχος του πεπρωμένου σας». Αυτό που σημαίνει στο νόμο της έλξης, είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας και να προσελκύσετε στη ζωή σας περιστάσεις που ευθυγραμμίζονται με την τρέχουσα κατάσταση της σκέψης σας. 

Όλοι θέλουν να έχουν την πιο εκπληκτική ζωή (τουλάχιστον σε επίπεδο ψυχής – ακόμη και αν το υποσυνείδητο αντιστέκεται) – έχετε όμως τη δυνατότητα να αναλάβετε το τιμόνι και να κατευθύνετε τη δική σας ζωή; 

Το Σύμπαν ανταποκρίνεται καλά σε σαφή και ισχυρά αιτήματα υλοποίησης που προέρχονται από την εμπιστοσύνη, την ενδυνάμωση και την αυτοπεποίθηση. Όταν είστε δυνατοί και καθαροί απέναντι στον εαυτό σας, το Σύμπαν μπορεί να σας ακούσει και είναι πιο πιθανό να πάρετε αυτό που ζητάτε. 

Αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να το κάνετε να συμβεί στον εαυτό σας και να είστε σε θέση να λάβετε μέτρα δράσης για να φτάσετε εκεί. Αυτή η πράξη είναι το εμπόδιο για πολλούς. 

Υπάρχει μια επιθυμία, μια ευχή, ένα όνειρο – και μετά, υπάρχει το τελικό αποτέλεσμα εκεί έξω στους αιθέρες – ακόμη ανεκδήλωτο – αλλά ανάμεσά τους υπάρχει ένα χάσμα που μπορεί να γεφυρωθεί μόνο μέσα από τη διαδρομή της δράσης που απαιτεί ένα βαθμό αυτοκυριαρχίας. 

Αυτοκυριαρχία είναι η ικανότητα να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας αυτό που θέλετε στη ζωή σας από ένα μέρος καθαρότητας, ενώ είστε εστιασμένοι και αποφασισμένοι να μην ενδώσετε σε εξωτερικές αποσπάσεις που θα σας απομακρύνουν από εκεί που θέλετε να είστε. 

Όταν ξέρετε τι ζητάτε και πιστεύετε ότι μπορείτε να έχετε ό,τι θέλετε και μπορείτε να κάνετε τα σωστά βήματα – θα το λάβετε ή θα το ζήσετε. Οπότε, πώς μπορεί κάποιος να γίνει ο κύριος του πεπρωμένου του και να αξιοποιήσει το νόμο της έλξης στο έπακρο; 

Εδώ είναι 5 βασικά βήματα που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ικανότητά σας να δημιουργήσετε τη δική σας ζωή. 

Αναγνωρίστε ότι έχετε τη δύναμη να επιλέξετε. 
Εάν δεν είστε εκεί που θέλετε να είστε – θα πρέπει να μειώσετε το χάσμα μέσα στη δύναμη της συνείδησης και στις καθαρές επιλογές. Η ζωή σας είναι ένα προϊόν των επιλογών σας και αν θέλετε να τη ζήσετε καλά, θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιληφθείτε τι επιλέγετε! 

Αν το υποσυνείδητό σας δεν το κάνει αυτό για σας – τότε είστε στο έλεος του άγνωστου. Κάντε μια σημείωση, να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα. 

Όλη η ζωή σας είναι προϊόν των επιλογών σας. 
Οι θετικά επιβεβαιωμένες επιλογές σας, σας πάνε πιο κοντά στο ιδανικό σας – οι αρνητικές σας επιλογές, σας απομακρύνουν.Μπορείτε να αναμείξετε τη δύναμη των θετικών σας επιλογών για να χτίσετε ένα ισχυρό πεδίο πρόθεσης που θα προσελκύσει θετικές συνθήκες στη ζωή σας. Αν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε – είστε θύμα, οπότε πρέπει απλά να ελπίζετε για το καλύτερο. 

Το να είσαστε θύματα στις εξωτερικές συνθήκες, είναι μια διαρροή ενέργειας και όχι διασκέδαση. Κοιτάξτε να δείτε πού θα διοχετεύετε τη δύναμη σας εξωτερικά. Για όσο χρονικό διάστημα το κάνετε αυτό, άλλοι θα επιλέγουν για εσάς – κάθε φορά – με τους όρους δικούς τους όρους. 

Βεβαιωθείτε ότι ζείτε τη ζωή σας με τους δικούς σας όρους. 
Η ζωή σας πρέπει να σας ταιριάζει, αν θέλετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι. Να σας ταιριάζει σε όλα τα επίπεδα. Εργαστείτε στη δουλειά που σας ταιριάζει. Βγάλτε τα χρήματα που σας παρέχουν τη ζωή που θέλετε. Υλοποιείστε τους πελάτες που σας ταιριάζουν. 

Κάντε έναν έλεγχο της πραγματικότητας και δείτε ποιανού οι όροι διατρέχουν τη ζωή σας; Εάν δεν είναι οι δικοί σας – δεν είστε μια κυρίαρχη ύπαρξη και θα ζείτε τις ιστορίες της ζωής των άλλων. 

Όταν η ζωή σας ακολουθεί τους δικούς σας όρους, οι ιστορίες άλλων ανθρώπων δε θα σας απασχολήσουν ούτε θα σας παρεκλίνουν από την πορεία σας. 

ΠΟΛΛΑ εμπόδια στην πορεία προς τη δημιουργία της ιδανικής ζωής σας θα έχουν βαθύτερα αίτια στο να ζείτε με τους όρους της ζωής των άλλων. Για να έχετε τη δύναμη να ζήσετε τη ζωή σας – να την πάρετε πίσω από εκείνους στους οποίους την είχατε δώσει πριν. 

Άλλοι άνθρωποι – αν τους αφήσετε – θα βάλουν βράχια στο δρόμο σας – όταν εσείς δεν το περιμένετε. Πω πω! Από που ήρθαν αυτοί οι βράχοι? Να ξέρετε τι θέλετε και βεβαιωθείτε ότι έχετε τον έλεγχο της ζωής σας – ανά πάσα στιγμή. Να είστε ο εαυτός σας. 

Καθώς έχετε τη δυνατότητα να γίνετε κυρίαρχος του εαυτού σας, ο τρόπος για να το πραγματοποιήσετε αυτό είναι να είστε αυθεντικοί με τον εαυτό σας. Μην ανησυχείτε για το τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι, τι θέλουν να φοράτε, τι θέλουν να είστε, ή να ανησυχείτε για να πάρετε άδεια από τους άλλους για να είστε αυτό που θέλετε να είστε. 

Απλά να είστε ο εαυτός σας. Εάν σας νοιάζουν οι σκέψεις και οι απόψεις των άλλων, χρειάζεστε δουλειά με τον εαυτό σας έτσι ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε μια ισχυρότερη αίσθηση της υλοποίησης. 

Το Σύμπαν δεν ενδιαφέρεται για το αν θα κάνετε τα πάντα για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Ευχαριστήστε τον εαυτό σας και θα ευχαριστήσετε όλους όσους σας σέβονται και σας εκτιμούν. Εάν οι άνθρωποι δε σας σέβονται και δε σας εκτιμούν, οι πιθανότητες είναι εσείς να μη τους θέλετε κοντά σας ούτως ή άλλως. 

Φυλαχτείτε από τους κλέφτες των ονείρων. 
Σιγουρευτείτε ότι δεν μοιράζεστε την επιθυμία σας για υλοποίηση με εκείνους που πιστεύουν ότι δε πρέπει να την έχετε. Αν οι άνθρωποι δε συναινούν ποτέ σε αυτό που θέλετε – αναρωτηθείτε, τι δουλειά έχετε στις ζωές τους; 

Υπάρχει μια δύναμη στο να κρατάτε το στόμα σας κλειστό σε τέτοιες περιπτώσεις. Το να φλυαρείτε σε όλο τον κόσμο για το τι θέλετε, θα αραιώσει την ενέργειά σας και θα σας εμποδίσει να πάρετε αυτό που θέλετε. 

Αυτό που θα πάρετε με αυτό τον τρόπο, είναι ένα μείγμα των ονείρων σας ανακατεμένο με μια δόση από τα όνειρα των άλλων – είτε σας αρέσουν είτε όχι! Η πρόθεση και η εστίαση μεγαλώνουν όταν ενισχύετε το ενεργειακό σας πεδίο και παύετε να είστε χαλαροί. 

Σε πολλούς από εμάς αρέσει να δημοσιεύουμε τις επιθυμίες και τα όνειρά μας σε ομάδες του Facebook έτσι ώστε να κερδίσουμε υποστήριξη στην υλοποίησή τους – αλλά δεν λειτουργεί έτσι. 

Υπάρχουν μεγάλες ομάδες Υποστήριξης στο Facebook εκεί έξω για δημιουργούς αλλά η αλήθεια είναι ότι οι λέξεις Υλοποίηση και Ομάδα Υποστήριξης είναι από μόνες τους μια αντίφαση. Μόνο εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ζωή. Είστε υπεύθυνοι για αυτό. 

Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει για σας. Εάν έχετε αδύναμη θέληση και ζητάτε από άλλους να βοηθήσουν – θα προσελκύσετε στη ζωή σας όσους δεν έχουν το δικό σας συμφέρον στην καρδιά τους. 

Εάν χρειάζεστε υποστήριξη, προσλάβετε έναν θεραπευτή πρώτα για να λύσετε τα συναισθηματικά σας προβλήματα, έτσι ώστε να μπορείτε να σταθείτε στα δικά σας πόδια. Στη συνέχεια, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το νόμο της έλξης. 

Μην παίρνετε τη μιζέρια ή την μίζερη συμπεριφορά από τους ανθρώπους. 
Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι άνθρωποι αρέσκονται στο να προσπαθούν να μιζεριάζουν σε επιτυχημένους ανθρώπους επειδή μισούν τη δική τους ζωή και αισθάνονται φθόνο, ζήλια ή μίσος. Μάθετε πώς να το αντιμετωπίσετε και πως να γίνετε χοντρόπετσοι. Να είστε αγαπητοί και μαλακοί μέσα σας και να γνωρίζετε πότε να το μοιραστείτε αυτό – αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποια προστασία στον κόσμο. 

Μάθετε πώς να δώσετε πίσω το κάρμα που δεν είναι δικό σας και μάθετε κατ” αρχάς πώς να μην προσελκύετε σκουπίδι. Πολλές φιλοσοφίες μιλούν για αγάπη και συγχώρεση, αλλά η πραγματική συγχώρεση βρίσκεται στην απελευθέρωση του συναισθηματικού σας δεσμού με την ιστορία έτσι ώστε να μην επηρεάζει πλέον τη ζωή σας. Τέλος. 

Όσο περισσότερο αγαπάτε και σέβεστε τον εαυτό σας – όλο και λιγότερο θα σας παρουσιάζονται τα συναισθηματικά σκουπίδια των άλλων ανθρώπων. Μόλις βάλετε τα παραπάνω 5 στη θέση τους θα βρίσκεστε στο σωστό δρόμο για την υλοποίηση της καταπληκτικής και άφθονης ζωή σας. 




Μετάφραση: Βιολέτα Βαλερί – 
www.healinghome.gr 
http://www.the-open-mind.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου