Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Σύμπτωση ή Συγχρονικότητα ; Σημάδια που θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να μην τα αγνοήσετε....!!!!

Μερικές φορές συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή και η πρώτη μας αντίδραση είναι η σκέψη: “Ουάου, πόσο τυχερό ήταν αυτό ;” 

Φαινομενικά τα μικρά γεγονότα που πολλοί από εμάς θεωρούν απλώς συμπτώσεις είναι στην πραγματικότητα συγχρονικότητες.

Για παράδειγμα, πριν από μερικές νύχτες σκέφτηκα να τηλεφωνήσω σε έναν φίλο μου με τον οποίο δεν είχαμε μιλήσει για καιρό. Περιέργως, μου τηλεφωνούσε την ίδια στιγμή! Είχαμε να δούμε ο ένας τον άλλον για χρόνια αλλά να που και οι δύο προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε ο ένας με τον άλλον.

Συγχρονικότητα είναι η αντανάκλαση της διασύνδεσης ενός με τον υπόλοιπο κόσμο. Οι άνθρωποι που είναι υψηλά διασυνδεδεμένοι θα βιώσουν αυτές τις σπουδαίες στιγμές όπου τα πράγματα θα μοιάζουν να είναι εντελώς ευθυγραμμισμένα. Αυτό γίνεται λόγω του πνευματικού σχεδίου σύμφωνα με το οποίο τα πάντα είναι συνδεδεμένα κάπως.

Οπότε, την επόμενη φορά που κάτι τέλειο θα σας συμβεί – είτε είναι μια νέα ανοιχτή θέση για παρκάρισμα ή μια τυχαία, απίστευτη προσφορά δουλειάς – αναγνωρίστε την επειδή είναι λόγω της διασύνδεσης σας και όχι σύμπτωση.

Σημάδια συγχρονικότητας που συχνά αγνοούνται.
Τώρα που γνωρίζετε για τις συγχρονικότητες, θα ξεκινήσετε να τις αναγνωρίζετε πιο συχνά. Μια σύντομη λίστα από σημάδια συγχρονικότητας που θα πρέπει να τα τους δίνετε σημασία.

1. Κάθε φορά που κοιτάτε το ρολόι βλέπετε ένα μοτίβο αριθμών. Για παράδειγμα, 11:11, 12:34, 12:12, 22:22. Ενώ κάθε συγκεκριμένο ζευγάρι αριθμών διαρκεί μόνο 60 δευτερόλεπτα, κάπως κοιτάξατε ακριβώς τη στιγμή που υπήρχε ένα ζευγάρι σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτός ο τύπος συγχρονικότητας πιστεύεται ότι είναι εκπρόσωπος του σκοπού.

2. Σφυρίζετε ή ψιθυρίζετε ένα συγκεκριμένο τραγούδι και τότε ξαφνικά εμφανίζεται στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο.

3. Σκέφτεστε μεγάλες αποφάσεις ή ερωτήσεις για την ζωή σας,όταν συνειδητοποιείτε πως ο κόσμος προσπαθεί να σας δώσει συμβουλές σχετικά με το τι επιλογή θα πρέπει να κάνετε. Το σύμπαν ξέρει τι είναι σωστό για εσάς και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω της συγχρονικότητας.

4. Τυχαία συναντάτε συγκεκριμένα άτομα τα οποία κάπως έχουν τις καλύτερες συμβουλές ή πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα που προσπαθείτε να λύσετε. Πιθανώς δεν αναφέρατε καν τι σας προβληματίζει και αυτό το άτομο που μόλις συναντήσατε έχει τις απαντήσεις που αναζητάτε.

5. Ένας φίλος ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο σας κάνει δώρο κάτι το οποίο σκεφτόσασταν να αγοράσετε για τον εαυτό σας ακόμα και αν δεν το είχατε πει σε κανέναν.

Όλα αυτά είναι σημάδια συγχρονικότητας και η συγχρονικότητα είναι ένα σημάδι πως είστε στον σωστό δρόμο, οπότε αγκαλιάστε τη!




Image by Ann He<

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου