Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Οδηγός Πνευμάτων : Ποιος και γιατί ;

Οι Οδηγοί Πνευμάτων μπορεί να σας μπερδέψουν όταν παίρνετε τα πρώτα σας βήματα στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη, αλλά μόλις καταλάβετε τι / ποιος είναι πνευματικοί οδηγοί, τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν και πώς είναι χρήσιμοι για εσάς στην ανάπτυξη σας, μπορείτε να λάβει κάποια πολύ ισχυρά άλματα προς τα εμπρός.

Είναι κοινή πεποίθηση ότι κάθε ψυχή έχει πολλούς οδηγούς πνευμάτων κατά τη διάρκειά τους πάνω στη γη. Η γενική ιδέα είναι ότι πριν από την ενσάρκωση στη γη, που θα αποφασίσετε ποια μαθήματα θέλετε να μάθετε στο αεροπλάνο γη και ποιος είναι ο σκοπός της ενσάρκωσης σας. 

Η ψυχή σου τότε επιλέγει πνεύματα για να σας βοηθήσει παραμένοντας πιστή στο σκοπό σας. Μόλις γεννιέστε, ωστόσο, δεν έχετε καμία ανάμνηση από αυτές τις επιλογές, και ως εκ τούτου, οι οδηγοί πνεύματα σας έχουν μια σημαντική δουλειά να κάνετε, βοηθώντας σας να μείνετε πιστοί στην πορεία που επιλέξατε.

Συνήθως, θα έχετε τουλάχιστον ένα οδηγό που είναι μαζί σας καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σας, αλλά θα υπάρξουν πολλοί άλλοι που έρχονται και όπως αναπτύσσεται η ζωή σας ή οι περιστάσεις. Οδηγοί Πνεύματα δεν είναι το ίδιο όπως οι φύλακες-άγγελοι, οι άγγελοι ποτέ δεν είχαν μια ζωή στο αεροπλάνο γη, αλλά οι οδηγοί πνεύματα συνήθως έχουν. 

Τούτου λεχθέντος, δεν είναι ασυνήθιστο να έχουν τουλάχιστον ένα οδηγό που ποτέ δεν έχει πάρει ανθρώπινη μορφή πάνω στη γη. Πολλοί άνθρωποι έχουν οδηγούς ζώα, και μερικοί έχουν αυτό που μπορεί να ονομαστεί μόνο εξωγήινους οδηγούς.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο από τους πνευματικούς οδηγούς σας, είναι σημαντικό να αναπτυχθεί μια σχέση. Αλλά πώς θα αναπτύξετε μια σχέση με τους ανθρώπους που δεν μπορούν να δουν και δεν θυμόνται την επιλογή; Η απάντηση είναι μέσω του διαλογισμού - όταν κάθεστε στην εξουσία, ή να καθίσετε σε ακινησία, θα ανοίξετε τον ανώτερο εαυτό σας και θα ανοίξετε το μυαλό σας για να λαμβάνετε επικοινωνία από τους πνευματικούς οδηγούς σας. 

Η ανακοίνωση αυτή μπορεί να πάρει πολλές μορφές – ξαφνικές λάμψεις διορατικότητας, μια ξαφνική «γνώση», ή μια σημαντική ένδειξη ή το σύμβολο που έρχεται σε σας αργότερα μέσα στην ημέρα, ή στα όνειρά σας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου