Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Πώς να επικοινωνήσετε με τη Γη και να αφυπνίσετε την συνείδηση σας.....!!!!!!

Έχουμε όλοι ακούσει τις ιστορίες των αρχαίων πολιτισμών – των ναών, των ιερέων, των θυσιών προς τους θεούς. Έχουμε ακούσει ιστορίες των αρχαίων παραδόσεων, για τις πρακτικές και τους μύθους τους. Ωστόσο, μήπως αυτή η πολιτιστική κληρονομιά έχει να μας διδάξει περισσότερα από όσα έχουν ανακαλυφθεί από την αρχαιολογική σκαπάνη; Τι γίνεται αν οι τρέχουσες ερμηνείες μας – όπως γίνονται αντιληπτές μέσω της δυτικής νοοτροπίας – απλά είναι ανεπαρκείς για να διαλευκάνουν το μυστήριο αυτών των ιστοριών;

Τι θα συνέβαινε αν η κατανόησή μας υπερβεί το χρόνο και το χώρο, τα συστήματα πεποιθήσεων, ακόμη και τις προκαταλήψεις του νου μας, ο οποίος έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται με τις επιταγές της κοινωνίας;

Μήπως αν ο κόσμος, όπως τον ξέρουμε, είναι ένα προϊόν της «συμμόρφωσής» μας; Μια συμμόρφωση που περιορίζει την αντίληψη της ψυχής – λες και φοράμε ένα κράνος με παρωπίδες…

Μήπως είναι δυνατόν να ανακτήσουμε την χαμένη Γνώση; Μήπως είναι δυνατόν να θυμηθούμε αυτά που ξέραμε κάποτε, όχι από ένα βιβλίο ή μια ομάδα μελετητών, αλλά από το ενεργειακό πεδίο της Γης – από το δικό μας ενεργειακό πεδίο που εμπεριέχει όλη την σοφία του κόσμου;

Τι; Ναί! Ναί! Ναί!

Όλη η σοφία, όλων των εποχών, εμπεριέχεται στο ενεργειακό πεδίο της γης – στο ενεργειακό πεδίο μας – σε μια διαχρονική μήτρα δονήσεων, που έχει αποκρυσταλλωθεί στην φυσική μας μορφή. Είστε ένα προϊόν αυτού του ενεργειακού αποτυπώματος. Και η ίδια η ύπαρξή σας κρατά το κλειδί για μια συγκεκριμένη πύλη της συνείδησης, μέσω της οποίας έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλη τη σοφία.

Αυτό είναι δυνατό!

Τόσο δυνατό που, στην πραγματικότητα, είναι η γενέτειρα της δημιουργίας. Το σημείο εισόδου στο Hunab-Ku, στην Κοσμικό πεταλούδα, στο Μεγάλο Κενό, στην μήτρα της δημιουργίας, στην καρδιά της Madre Divina – η μητέρα της ύπαρξης. 

Οι αυτόχθονες παραδόσεις κατανοούν αυτή την αλήθεια της διασύνδεσής τους με τη ζωή, και την κοσμική άμπωτη και παλίρροια. Κατανοούν το χορό της δημιουργίας, και τον ρόλο τους ως θεματοφύλακες και ταξιδιώτες μέσα από αυτό το βασίλειο. Κατανοούν την περίπλοκη, λεπτή ύφανση του αόρατου κόσμου, αφού τα διδάχθηκαν από μικρή ηλικία. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν τα ξέχασαν.

Έτσι, το ερώτημα είναι: Πώς τα θυμόμαστε εμείς;

Η απάντηση είναι η απλή δυναμική της επίγνωσης. Όπου εστιάζεται η προσοχή, η ενέργεια ρέει.

Ξοδεύουμε πολλή προσοχή στην παραγωγή των χρημάτων, στις αγορές μας, στην τέλεια σχέση, στο facebook, κ.λπ. και έχουμε λάβει πίσω τα μερίσματα από αυτή την ανταλλαγή προσοχής. Λοιπόν, η μήτρα της ενέργειας λειτουργεί βάσει της ίδιας αρχής. Όπου δίνουμε την προσοχή μας, αυτό μας επιστρέφεται.

Ανακάλυψα αυτή τη διαδικασία μέσω του Sungazing (ατένιση του ήλιου) – και έμεινα εμβρόντητη!

Ο φίλος μου πρότεινε να κάνω sungaze κάθε πρωί – εφ’ όρου ζωής! Είπα, «δεν είμαι πρωινός τύπος! Αλλά θα το προσπαθήσω για 6 εβδομάδες» (Μετά από αυτό έγινα πρωινός τύπος). Έτσι, άρχισα να ξυπνάω πριν την ανατολή, και να στέκομαι στη γη ξυπόλυτη, κοιτάζοντας τον ήλιο για 30 δευτερόλεπτα. 

Κράταγα τα χέρια μου κάτω από τις πλευρές μου, ανοικτά. Ανέπνεα το φως του ήλιου στα χέρια μου και στην καρδιά μου, νιώθοντας τη σύνδεση με τη γη. Τότε έκλεινα τα μάτια μου και συνέχιζα να αισθάνομαι τη σύνδεση με τον ήλιο – με τη ζεστασιά του, με την λάμψη του – και συνέχισα να αισθάνομαι την σταθερότητα της γης.

Σημείωση : Μόλις συνδέθηκα με τον ήλιο, κατάλαβα ότι θα μπορούσα να νιώσω τη λάμψη του, ακόμη και σε ένα μουντό πρωινό, ή ακόμα και από το κρεβάτι μου.

Μετά από αρκετά λεπτά σε αυτή τη σύνδεση, καθόμουν στη γη, και τοποθετούσα τις παλάμες μου στο έδαφος. Έτσι, άρχιζε να ρέει ενέργεια, αγάπη και ευγνωμοσύνη για αυτό το ζωντανό ον – τον πλανήτη μας. Αισθανόμουν πραγματικά τον εαυτό μου συνδεδεμένο με τον πυρήνα της Γης. 

Έλεγα, «Σ ‘αγαπώ. Σ’αγαπώ. Σ ‘αγαπώ. » Και ήμουν παρούσα, πλημμυρισμένη από αγάπη μου και την αθωότητα ενός παιδιού. Το έκανα για αρκετά λεπτά.

Στη συνέχεια, ρωτούσα για τι θα έπρεπε να προσευχηθώ : για τον ωκεανό, τα δέντρα, ή οι μητέρες που γεννούν, ή τον αέρα, κλπ. Τότε η ενέργεια μου έρεε, κι έστελνα αγάπη και ευγνωμοσύνη για ό, τι προέκυπτε – για ένα κάθε φορά.

Αυτό με γέμιζε με τόση ενέργεια που ήμουν ευτυχής!

Μετά από μερικές ημέρες, άρχισα να αισθάνομαι μια διασύνδεση με όλες τις μορφές της ζωής. Μετά από μερικές εβδομάδες άρχισα να ακούω τη γη να μου απαντάει! Ήταν μια σιγανή φωνή στην αρχή. Αλλά εξελίχθηκε σε προχωρημένες διδασκαλίες σχετικά με το πλανητικό σύστημα του γαλαξία μας, τους νόμους του σύμπαντος, τις αρχές του δούναι-λαβείν, τους νόμους της ισορροπίας, και την δομή της συνείδησης.

Έτσι ήρθα σε επαφή με την σοφία που εμπεριέχεται στο ενεργειακό πεδίο της γης. Μου συμβαίνει συχνά, να ανατρέχω σε ορισμένα κείμενα ή να επιβεβαιώνομαι από τους ανθρώπους συγκεκριμένων πνευματικών παραδόσεων, σχετικά με τις πληροφορίες που είχα λάβει. Λάμβανα την επιβεβαίωση μετά την άλλη. 

Συνειδητοποίησα ότι όλη η δημιουργία είναι ζωντανή – και ότι με βάση το πού δίνουμε την προσοχή και την εστίασή μας, μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να αποκτήσουμε πρόσβαση στις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτήν, ακόμα και με ένα βουνό ή με έναν αετό. Όταν δίνουμε την ενέργειά μας – μπαίνουμε στη συνομιλία.

Αυτό είναι τόσο σημαντικό σε τόσα πολλά επίπεδα!

Ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτό το χώρο και αυτή την χρονική στιγμή, με δεδομένο το κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό κλίμα μέσα στο οποίο βρισκόμαστε! Η γη μας χρειάζεται! Θέλει να την ακούσουμε, να ευθυγραμμιστούμε με αυτήν, να της δώσουμε την ενέργεια μας, και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, προκειμένου να συνεχιστεί η ζωή εδώ!

Αυτή τη στιγμή, η ανθρωπότητα βρίσκεται στο μέσον ενός ονείρου, σε μια διαμορφωμένη πραγματικότητα – σε ένα όνειρο που δημιουργήθηκε από τη συλλογική πεποίθηση, και τροφοδοτείται από την επιθυμία για την εξουσία και έλεγχο. Αλλά αυτό το όνειρο καταστρέφει τον κόσμο που το στεγάζει! 

Πρέπει να ξυπνήσουμε, διότι ένα νέο όνειρο έρχεται! Είναι αυτό που εκπροσωπείται από τους μεγάλους αγγελιοφόρους του Κόσμου, μέσα από τα παιδιά μας, μέσα από τις επιθυμίες της καρδιάς μας, μέσα από αυτόχθονες προφητείες, μέσα από μια μυριάδα όντων στον ορατό και αόρατο κόσμο, μέσα από τον ίδιο τον πλανήτη!

Αυτό το νέο όνειρο είναι ένα όνειρο αγάπης, ειρήνης, αρμονίας, Καλοσύνης, φροντίδας. Είναι ένα όνειρο που εμπεριέχεται σε μια συγκεκριμένη δόνηση, στο οποίο μπορούμε να συντονιστούμε ακαριαία, μόλις αποκαταστήσουμε την σύνδεση μας με τον πλανήτη. 

Όταν προσφέρουμε την ενέργειά μας, την αγάπη μας, την προσοχή μας, τη δράση μας, τα λόγια μας, τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας στην υπηρεσία της Γης και των συνανθρώπων μας, αυτό αποκαθιστά και την μνήμη μας για την αληθινή φύση της πραγματικότητας. Μας συνδέει και πάλι με τη σοφία που εμπεριέχεται στο ενεργειακό πεδίο του πλανήτη.

Στη συνέχεια βιώνουμε άμεσα τη σοφία του παρελθόντος και τη σοφία του μέλλοντος. Καταλαβαίνουμε πώς πρέπει να περπατάμε στον κόσμο χωρίς να αφήνουμε αποτύπωμα. Αγκαλιάζουμε την ευθραυστότητα της ζωής και να ανακτάμε το ρόλο μας ως θεματοφύλακες.





Της Karen Seva
Μετάφραση: Ελευθερία Μαντζώρου
wakeup-world.com
Από το omorfizoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου