Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Μπορούμε να βιώσουμε το μέλλον Τώρα ;

Γνωρίζετε πώς να έλξετε το κβαντικό μοντέλο πραγματικότητας;

Επιλέξτε μια δυνητική πραγματικότητα που θέλετε, ζήστε τη με τη σκέψη και το συναίσθημα, και δείξτε ευγνωμοσύνη πριν από το πραγματικό γεγονός. Μεταβείτε στη θέση του μελλοντικού σας εαυτού, του δυνητικού εαυτού σας, σε τέτοιο βαθμό, που να αρχίσετε να ρυθμίζετε συναισθηματικά το σώμα σας να πιστέψει ότι είστε αυτός ο άνθρωπος Τώρα.

Όταν ανοίξετε τα μάτια σας, μετά το διαλογισμό, ποιος θέλετε να είστε; Πώς θα νιώθατε, εάν ήσασταν ο ιδεατός εαυτός σας ή αν βιώνατε την επιθυμητή εμπειρία; Μπορείτε να αποδεχτείτε την ιδέα ότι, άπαξ και αλλάξουμε την εσωτερική μας κατάσταση, δεν θα χρειαζόμαστε τον εξωτερικό κόσμο να μας δώσει τους λόγους για να νιώθουμε χαρά, ευγνωμοσύνη, εκτίμηση, αγάπη ή οποιοδήποτε άλλο ανώτερο συναίσθημα;

Τα ανώτερα συναισθήματα έχουν υψηλότερη συχνότητα, η οποία θα μας βοηθήσει να μεταβούμε σε μια υπόσταση που θα νιώθουμε σαν να έχουν πραγματοποιηθεί τα επιθυμητά γεγονότα. Εάν νιώθουμε ευγνωμοσύνη, τότε το σήμα που εκπέμπουμε στο κβαντικό πεδίο είναι ότι τα γεγονότα έχουν ήδη συμβεί. 

Οι εκ των προτέρων ευχαριστίες μάς επιτρέπουν να ρυθμίσουμε συναισθηματικά το σώμα μας, ώστε να πιστεύει ότι αυτό που προκάλεσε την ευγνωμοσύνη μας έχει ήδη συμβεί. Ενεργοποιώντας και συντονίζοντας τον εγκέφαλό μας, ο διαλογισμός μάς δίνει τη δυνατότητα να μεταβούμε από τη σκέψη στην υπόσταση. 

Και μόλις βρεθούμε στη νέα υπόσταση, θα είναι πολύ πιο εύκολο να πράττουμε και να σκεφτόμαστε σύμφωνα με αυτήν.

Όταν το σώμα μας νιώθει ότι το γεγονός συμβαίνει εκείνη τη στιγμή και το βιώνουμε ως πραγματικό, βασιζόμενοι αποκλειστικά σε αυτό που έχουμε επικεντρωθεί νοητικά και νιώσει με το συναίσθημα, τότε βιώνουμε το μέλλον τώρα. 

Τη στιγμή που έχουμε αυτήν την κατάσταση ύπαρξης, και αυτή η στιγμή είναι το Εδώ και Τώρα, τότε συνδεόμαστε με όλες τις πιθανές πραγματικότητες που υπάρχουν στο κβαντικό πεδίο. 

Θυμηθείτε ότι εάν βρισκόμαστε στο παρελθόν ή στο μέλλον, σύμφωνα με τα γνώριμα συναισθήματά μας ή την προσδοκία κάποιου αποτελέσματος, δεν έχουμε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες που κατέχει το κβαντικό πεδίο. Ο μόνος τρόπος να έχουμε πρόσβαση στο κβαντικό πεδίο είναι να είμαστε στο Τώρα.

*Μάθετε περισσότερα για το κβαντικό μοντέλο πραγματικότητας στο βιβλίο του Δρ. Joe Dispenza ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ







σπούδασε βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο Ράτγκερς. Έχει Πτυχίο Επιστημών με εξειδίκευση στη νευροεπιστήμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου