Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Λάντο - Lanto - Chohan της 2ης ακτίνας (χρυσό-κίτρινο) .....!!!!!!!

Lanto
Chohan της 2ης ακτίνας (χρυσό-κίτρινο)
ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Το μήνυμα του Lanto
«Κινητοποίησε την ισχυρή δημιουργική δύναμη του πνεύματός σου και της ψυχής σου για να εξευγενίσεις όλη την ζωή. Να είσαι ο εαυτός σου και να γίνεις αυτό που αληθινά είσαι.»

Ο Lanto είναι Διδάσκαλος της Σοφίας και της Φιλοσοφίας. Μας μαθαίνει τον δρόμο, από τον οποίο μπορούμε να επιτύχουμε την φώτιση και πως μπορούμε να γίνουμε κυρίαρχοι του εαυτού μας.

Για να προετοιμαστεί για την ανάληψη, μετενσαρκώθηκε σαν θιβετιανός μοναχός και εντρύφησε στην εσωτερική διδασκαλία. Με μεγάλη αυτό-πειθαρχία και διαρκή εξάσκηση έγινε δάσκαλος τους Φωτός. Το βλέμμα του ήταν στραμμένο στο Θεϊκό Πνεύμα, στην 'Υψιστη Γνώση και στις μυστικές Επιστήμες. Ο διδάσκαλός του ήταν ο Himalaya, ο οποίος τον μύησε στον ανώτατο βαθμό της Αδελφότητας των Διδασκάλων, στην οποία και αναλήφθηκε.

Ο Lanto έφτασε στον βαθμό του Διδασκάλου μέσα από συνεχή και συνεπή μελέτη των θεϊκών νόμων. Το όνομα Lanto το έλαβε μετά την τελευταία του μύηση. Ο Lanto είναι Διδάσκαλος της αποκάλυψης του Θεϊκού Σχεδίου. 'Ηταν ένας Αλχημιστής, ο οποίος έφερε ξανά στον κόσμο την Θεϊκή Γνώση μέσα από την Επιστήμη και την μελέτη.

'Εγινε Κύριος της 2ης χρυσο-κίτρινης ακτίνας που είναι η ακτίνα της Σοφίας και της Φώτισης, στην οποία δρα και ο Κομφούκιος. Διδάσκει τους μαθητές του Φωτός να χρησιμοποιούν την δύναμη του πνεύματος με σωστό τρόπο.

Βοηθά όλους τους δασκάλους και τους μαθητές, που ασχολούνται σοβαρά και σωστά με την ανώτερη πνευματική εξέλιξη. Σαν ένας σοφός και δάσκαλος της Σοφίας και της Φιλοσοφίας μας βοηθά να ανοίξουμε και να ισορροπήσουμε το chakra της κορώνας.

Από τον Διδάσκαλο Lanto μεταβιβάστηκαν η καθοδήγηση του ανθρώπινου πνεύματος, όλες οι ανώτερες φωτισμένες γνώσεις, οι μυστικές επιστήμες, η ολοκληρωτική ακεραιότητα, η βουδιστική και η ταοϊκή Κουλτούρα.

Μας βοηθά να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας και τον λόγο μας με σωστό τρόπο, να σπουδάζουμε σοβαρά και πειθαρχημένα, να γίνουμε σοφοί, να επιδιώκουμε την φώτιση και την ελευθερία.

Τελειότητα στο πνεύμα, αυτή είναι η γνώση, ότι είμαστε ένα καθαρό Θεϊκό φως, που επιθυμεί να αποκαλυφθεί.

Μερικές από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του :

§ Ανώτατος ιερέας στον ναό της Μητέρας/Θεάς, στην Λεμουρία

§ Αρκετές ενσαρκώσεις στην Ατλαντίδα, στην τελευταία ενσάρκωση στην Ατλαντίδα, μετέφερε μαζί με άλλους Ανώτατους ιερείς, την γνώση, την φλόγα της νίκης και της σοφίας, στο νέο κόσμο.

§ Κατακτητής στην Κίνα, τους χρόνους του Κομφούκιου

§ Θιβετιανός μοναχός





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου