Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ελ Μόρυα - Chohan της 1ης ακτίνας (μπλε) .....!!!

                 
ΘΕΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ

Το μήνημα του Ελ Μόρυα
«Πες : Θεϊκή Δύναμη, ας γίνει το θέλημά σου, κατεύθυνε τις πράξεις μου. Ας είσαι στην σκέψη μου. Οδήγησε το πεπρωμένο μου.»

Ο Ελ Μόρυα ήταν πρίγκιπας στην Ινδία. 'Ηταν μυημένος στον υψηλότερο βαθμό της Λευκής Αδελφότητας. Πραγματοποίησε την αποστολή του στην γη με σοφία και δύναμη, σε αρμονία με το Θεϊκό Θέλημα. Αναλήφθηκε το 1898 και έγινε ένα με την Θεότητα. 


Εργαζόταν σαν Διδάσκαλος από ένα υψηλότερο επίπεδο, αρχικά με την Θεοσοφική Εταιρία. Μετέδωσε μέσω τηλεπάθειας στην Helene Blavatsky τις «επιστολές των Διδασκάλων».΄Ηταν Διδάσκαλος της Alice Baily, η οποία του αφιέρωσε σχεδόν όλα της τα βιβλία.

Σαν Chohan της 1ης ακτίνας της Θέλησης και της Δύναμης, εργάζεται για την ανθρώπινη εξέλιξη. Η ενέργειά του είναι διαυγής, πειθαρχημένη, ευθεία. 'Εχει μία μεγαλειώδη, αληθινά αυθεντική, ενέργεια που αφυπνίζει την εμπιστοσύνη.

Η μπλε φλόγα του της δύναμης υπερασπίζεται το θέλημα του Θεού, την προστασία, την δύναμη και την πίστη.

Το μπλε χρώμα φέρνει γαλήνη και προστασία. Δύναμη και θέληση είναι αυτά που χρειαζόμαστε, για να προχωρήσουμε στο μονοπάτι μας. 


Μία ξεκάθαρη θέληση που κατευθύνεται στον 'Υψιστο, στο καθαρό φως, δίνει δύναμη και ισχύ. Για να πάμε ευθεία στο δρόμο μας απαιτείται θάρρος και δύναμη θέλησης. 

Ο αναληφθέντας Διδάσκαλος Ελ Μόρυα και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μπορούν να μας δώσουν μια ευλογημένη υποστήριξη.

Μερικές από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του :
Αβραάμ
Μελχιόρ, ένας από τους τρεις σοφούς βασιλείς, που ήρθαν στην γέννηση του Χριστού
Βασιλιάς Αρθούρος
Τόμας Μπέκετ
Jacques de Molay
Thomas Moore, ΄Αγγλος ποιητής
Εl Morya Khan, Ινδός πρίγκιπας 


 http://www.reikicenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου