Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ποιός είμαι ; Ποιός είσαι ;

Έχετε ποτέ προσπαθήσει να ενημερωθείτε για όλες τις διαφορετικές θεωρίες που υπάρχουν για την ιστορία του ανθρώπου στην Γη, για την εμπλοκή των εξωγήινων με την ανθρώπινη φυλή, για τους ιλλουμινάτι, συνομοσιολογία για την οικονομική κρίση κτλ. 

Έχω λάβει ένα μήνυμα όπως πολλοί από εσάς έχουν λάβει αλλά ίσως δεν το έχετε ακούσει. Έτσι αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας όχι γιατί μου ανήκει αλλά γιατί ξέρω ότι ήδη υπάρχει μέσα σας. Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο και να σας βοηθήσει στο να έχετε μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Αισθάνομαι ότι ο άνθρωπος πρέπει να έχει διαρκώς στο μυαλό του μια μάντρα ερώτηση. To " Ποιός Είμαι; ". Αυτό είναι ένα μήνυμα ανώτερης αλήθειας, από ένα μέρος που υπάρχει μέσα σας και σε αυτό το μέρος είμαι εγώ, σε αυτό το μέρος ενότητας. 
Εγώ σας φέρνω αυτό το μήνυμα και εσείς φέρνετε το μήνυμα στον εαυτό σας ταυτόχρονα, εσείς μου φέρνετε αυτό το μήνυμα.Καθώς η ενέργεια χτίζεται στην Γη το 2012 υπάρχει ένα καλειδοσκόπιο διαδεδομένων πληροφοριών. Η τεχνολογία έχει δώσει την δυνατότητα σε
τεράστιες ποσότητες πληροφορίες να είναι εύκολα προσβάσιμες από τον καθένα που τις αναζητεί. 

Έχετε παρατηρήσει ότι αν ακούσετε αυτές τις πληροφορίες προσεκτικά, ο καθένας θα δει την αλήθεια αλλά θα υπάρχουν τόσες πολλές εκδοχές για αυτήν όσο υπάρχουν άνθρωποι να δίνουν ερμηνείες. 

Είναι ακριβώς το ίδιο ανθρώπινο μοντέλο σκέψης που κρύβεται πίσω από κάθε επιστημονική έρευνα. Οι αρχές 
που αντανακλούνται στις ιδέες όπως αυτές τις " αναλυτικής έρευνας ", " προσοχής στην λεπτομέρεια " έχουν πάντα να κάνουν με την ανθρωπότητα να κοιτάει πάντα το δάχτυλό της και να χάνει την μεγαλύτερη ουσία στου τι συμβαίνει.

Αυτό προκαλεί σε πολλούς ανθρώπους διαφορετικές συναισθηματικές αντιδράσεις όπως ο φόβος, οι προσδοκίες, η αβεβαιότητα, η ελπίδα μέσα από άγχος, το συναισθηματικό μπέρδεμα, η κατάθλιψη, ο εφησυχασμός κτλ.

Αυτό το μήνυμα δεν είναι για επιβεβαίωση ή άρνηση οποιονδήποτε θεωριών συνωμοσίας στην εποχή που ζούμε. Έρχεται απλά να σας θυμίσει την μεγαλύτερη εικόνα, πέρα από αυτά που ζείτε αυτήν την στιγμή. 

Υπάρχει μια βασική αλήθεια που φαίνεται ότι ξεχνιέται πολύ εύκολα. Εάν κάτι είναι αλήθεια, τότε είναι αλήθεια. Η αρχή της δημιουργίας του υπέρτατου Θείου δεν έχει όρια και ότι Είναι δεν αλλάζει.

Από αυτήν την γνώση ας θυμίσουμε στους εαυτούς μας μερικές βασικές αλήθειες. Οι αρχές και οι διδαχές του Γιν και Γιαν είναι συμπαντικές και αιώνιες και εμπεριέχουν το πιο βοηθητικό μήνυμα για την ανθρωπότητα αυτήν την στιγμή.

Η δεύτερη αλήθεια είναι ότι δεν είσαι το σώμα σου και όταν αυτό πεθαίνει εσύ ελευθερώνεσαι. Δεν είσαι το μυαλό σου και οι σκέψεις σου και όταν αυτές σταματάνε υπάρχει ελευθερία. 
Δεν είσαι τα συναισθήματα σου και όταν αυτά είναι σε σιωπή τότε μπορείς να δεις την αλήθεια. Σε αυτήν την σιωπή... εκεί που σταματάει ο χρόνος και ο χώρος. Μεταξύ δύο σκέψεων. Ότι συμβαίνει και δεν έχει όντως ξανασυμβεί είναι εδώ στο τώρα σαν πρόκληση πρόσκληση για να θυμηθείς ποιός είσαι. Και αυτό που είσαι δεν έχει αλλάξει ποτέ. Με αγάπη, από αγάπη, μόνο αγάπη. Εσύ και εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου